DSP Üsküdar İlçe Başkanı İnci Sılay Vefat Etti

DSP Üsküdar İlçe Başkanı İnci Sılay Vefat Etti

Tarih 24 Temmuz 2012, 11:15 YazdırBu haberi yazdır

DSP Üsküdar ilçe başkanı İnci Sılay geçirdiği ani bir rahatsızlık sonrası 10 Temmuz günü yaşamını kaybetti.

DSP Üsküdar İlçe Başkanı İnci Sılay Vefat Etti
DSP Üsküdar ilçe başkanı İnci Sılay geçirdiği ani bir rahatsızlık sonrası 10 Temmuz günü yaşamını kaybetti. Yıllardır Üsküdar siyasetinde DSP ye büyük emek veren bu yolda mücadelesini sürürden İnci hanım hem partililerce hem Üsküdarlılarca çok sevilen bir insandı.
11 temmuz da Selimiye camisinde yapılan cenaze törenine partililer ve Üsküdarlılar katıldılar hepsi de haklarını helal ettiler. O Üsküdar siyasetinin gülen yüzü idi anılarımızda hep öyle hatırlayacağız. Sevenlerinin arkadaşlarının başı sağ olsun mekanı cennet olsun.
DSP Genel Başkanı Masum Türker, DSP Üsküdar İlçe Başkanı İnci Sılay'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı. Masum Türker'in mesajı şöyle: "Partimizin Üsküdar İlçe Başkanı ve dsp Genel Başkan Yardımcısı Soydal Sılay'ın eşi İnci Sılay hanımefendiyi kaybetmiş olmanın büyük üzüntüsü içindeyiz. Sayın İnci Sılay, partimizi hep ileriye taşımak için emek veren çok değerli bir insandı. Yeri doldurulamayacak olan Sayın İnci Sılay'ı hepimiz çok özleyeceğiz. Kendisine rahmet, başta sayın Soydal Sılay olmak üzere tüm DSP ailesine sabır ve başsağlığı
Bu haber 791 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER