ÜSKÜDARIMIZ İÇİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ  “KENTSEL DÖNÜŞÜMÜN ÖNÜNDEKİ ENGELLERİ KALDIRACAĞIZ”

ÜSKÜDARIMIZ İÇİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ “KENTSEL DÖNÜŞÜMÜN ÖNÜNDEKİ ENGELLERİ KALDIRACAĞIZ”

Tarih 14 Mart 2024, 19:30 YazdırBu haberi yazdır

HİSSELİ PARSEL SORUNU BİTECEK

ÜSKÜDARIMIZ İÇİN EN İYİSİ YAPACAĞIZ

“KENTSEL DÖNÜŞÜMÜN ÖNÜNDEKİ ENGELLERİ KALDIRACAĞIZ”

İYİ PARTİ ÜSKÜDAR Meclis Üyesi Adayı İmar Sevdalısı Kentsel Dönüşüm Uzmanı Selahattin Özgür 1965 Aksaray doğumlu Üsküdar’a sevdalı 59 Yaşında 5 Yaşında Üsküdar Yavuztürk mahallesine geldi 54 yıldır Üsküdar’da yaşıyor.

Uzmanlık Alanı hisseli parsellerin ifraz olmasını sağlamak ve çürük binaların dönüşümünü gerçekleşmesini sağlamak Üsküdar’ı depreme hazır hale gelmesini sağlamak olacak. GÜNDEM KENTSEL DÖNÜŞÜM doğru zamanda doğru Başkan Adayı Yüksek İnşaat Mühendisi Prof Dr.Ertaç Ergüven ile birlikte başkanlığa yürümek için İyi Parti Başkan Kontenjanı olarak Meclis Üyeliğini seçmiş bulunuyorum. 


Tam On Yıllık İmar çalışmalarımın hayata geçmesi için İyi Partiyi tercih ettim bu sorunu çözecek güçlü bir başkan ve yönetim olmalı. Bunu başaracak bir yönetim hazır 31 Mart gecesini bekliyor. Bu güçlü yönetimi bir araya getiren İlçe Başkanımız Sayın Hasan Ofluoğlu ve İlçe Yöneticilerine sonsuz teşekkürü borç biliyorum.

 

ÜSKÜDAR’DA KENTSEL DÖNÜŞÜM NASIL OLACAK


Üsküdarlı Kardeşlerim !


Üsküdar’ın merkez mahallelerine mevcut imar haklarına ilave olarak iki kat vereceğiz dönüşüm için büyük kolaylık olacak cebinizden para çıkmadan Kentsel Dönüşümü yapabileceğiz.


HİSSELİ PARSEL SORUNU BİTECEK


Üsküdar’ın 16 Mahallesinde 10.000 metrekareden 206.000 metrekareye kadar yüzlerce parsel var mevcut planlara göre Üsküdar Belediye başkanlığı Yönetimi taslak halinde parselleri bölüyor gibi görünse de sahada karşılığı olmaz.


Kentsel Dönüşüm Gerçekleşmez İki Örnek Veriyoruz


1-Küplüce Ferah 802 Ada 9 Parsel Tam 89.247 metrekare Konut alanı olarak 12 Parsel yaparken İyi Parti Başkanlığı döneminde biz 802 Ada 9 Parsel 89.247 metrekarelik parseli tam 38 Konut Parseli yapabiliyoruz aramızdaki fark biz Mevcut Sokak Yollarını açık tutacağız ki bölünen Parsellerin İmar Yolu Cephesi olsun biz gönüllü olarak sizinle konuşarak bilginiz dahilinde kaç metrekare istiyorsanız ona göre bölme işlemini birlikte yapacağız bir parselde kentsel dönüşüm istemeyenler de olacak hiç kimseyi mağdur etmeden işimizi yapacağız. Mutsuz Bir Üsküdarlı Olmayacak !

 

2- Parselimiz Kandilli 937 Ada 9 Parsel 38617 Metrekare mevcut plana göre Belediye Başkanlığı taslak olarak 6 Tane konut parseli Yaparken İyi Parti Başkanlığında Biz 937 Ada 9 Parseli 24 Konut Parseli Yapabileceğimizi Söylüyoruz. Bu çalışmayı bilimsel olarak yaptık Üsküdarlı kardeşlerim İyi Parti Başkanlığı Döneminde parsel ortakları hangi şekilde Kentsel Dönüşümü İstiyorsa biz onların talebine göre hareket edeceğiz. Parsel bazlı olacak Toki’yi talep edenler olacak kendileri dönüşüm yapacak inşaat firmalarına veya mütahit firmalarını tercih edebilecekler. Biz Belediye olarak kentsel dönüşüm isteyenlerin önündeki engelleri tamamen kaldıracağız inşaat firmalarının sıkıntısını biliyoruz hepsini bitireceğiz. Üsküdar’ lı kardeşlerimizin şunu bilmelerini istiyorum Üsküdar gelecek yirmi yılını planlayan bir başkanı seçecek. Bu seçim hangi siyasi partiye yakın olursanız olun takım tutar gibi sandığa gitmeyin istiyoruz. Üsküdar’ın kaderini değiştirecek adaya oy verin çünkü Üsküdar’ın çürük binalardan kurtulması için Kentsel Dönüşüm Uzmanı Yüksek İnşaat Mühendisi PROF.DR. ERTAÇ ERGÜVEN TERCİH EDİLMELİ.

 

ÜSKÜDAR’A BAŞKAN SEÇİYORUZ

İlçemize hizmet edecek başkan seçeceğiz ne Cumhurbaşkanı nede milletvekili seçmeyeceğiz. Onun İçin Üsküdar’a Talip Olan bütün adayları araştırın sorun sorgulayın çözümlerini projelerine çok İyi bakın Üsküdar’ın en acil ve hayati ilk işi çürük binalar ve hisseli parsellerdir. Bunu yapacak irade tecrübe ve yönetim kadrosu İYİ PARTİ’ DE başkanlığa yürüyoruz. Gelin Birlikte Yürüyelim.

 

Bu haber 323 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER