Ata 2 de Çatkapı Kültür Sanat evi açıldı

Ata 2 de Çatkapı Kültür Sanat evi açıldı

Tarih 11 Temmuz 2012, 17:51 YazdırBu haberi yazdır

İki ay önce ATA 2 sitesi ıhlamur caddesinde bir bahçeli evde Çatkapı kültür sanat evi açıldı. Kurucu Rüya Özer ve arkadaşlarına haziran ayında konuk olduk ve bilgiler aldık.

Ata 2 de Çatkapı Kültür Sanat evi açıldı
İki ay önce ATA 2 sitesi ıhlamur caddesinde bir bahçeli evde Çatkapı kültür sanat evi açıldı. Kurucu Rüya Özer ve arkadaşlarına haziran ayında konuk olduk ve bilgiler aldık.
Aldığımız bilgileri okuyucularımızla paylaşmak istedik.Söz Rüya hanımda; Eskilere götürür bu cümle insanı. Hani, Çat Kapı komşuların geldiği, dostlukların çok sıkı olduğu, insanların birbirlerinden rahatsız olmadığı dönemleri...
Sobanın üzerinde demlenen çayın eşsiz  lezzeti ile yapılan sohbetlerin tadı damaklarda...
Yerde oynayan veya ödevlerini yapan çocuklar... Çat Kapı gelen misafir ile birlikte oluşan daha saf, daha temiz ve sıcacık bir dünya...
Artık böyle bir mekân var sizin için. Bir komşu kapısı gibi istediğiniz her an gidebileceğiniz, günlerinizi, doğum günlerinizi yapabileceğiniz sıcacık bir ortam.Dahası da var.
Açılan kurslarda kendiniz geliştirebilir, yabancı dil öğrenebilir, resim yapabilir hatta sabun yapım workshoplarına katılabilirsiniz.
Kendini geliştirmenin en önemli aşamalarından olan Kişisel Gelişim Çalışmalarına da katılıp, kendinizi daha iyi tanıyabilirsiniz.
ÇAT KAPI sımsıcak dost ortamında keyifli dakikalar geçirmeniz için sizi bekliyor.
 “Çat Kapı”daki her şey satılık!
Evet, yanlış okumadınız. Çay içtiğiniz bardaktan, üzerinde oturduğunuz sandalyeye, duvardaki tablodan, yerdeki halıya kadar her şey satılık. Her şey satılık olduğu gibi, eğer sizinde satmak istediğiniz eşya ve benzeri şeyler varsa, “Çat Kapı”ya konsinye olarak bırakabilirsiniz. Belki el işleriniz, belki resimleriniz, belki kıyafetler, belki de eski eşyalar... Hepsi de “Çat Kapı”da alıcılarıyla buluşabilir.
“Çat Kapı” Sıcak bir dost ortamı...
Sıcacık bir dost ortamında arkadaşlarınızla buluşup, en güzel sohbetleri yapabileceğiniz yep yeni bir mekân “Çat Kapı”... İster kendinizin, ister çocuğunuzun ister eşinizin dostunuzun doğum günlerini kutlayabilir, ister misafirlerinizi “Çat Kapı”da ağırlayabilirsiniz.
En samimi ofis, “Çat Kapı”...
Eğer istiyorsanız ve bir ofise ihtiyacınız varsa, iş toplantılarınızı “Çat Kapı”da yapabilirsiniz.
Kültür ve Sanat “Çat Kapı”da...
Yukarıda bahsettiklerimizin yanında “Çat Kapı”da kendinizi de geliştirebilirsiniz. Açılacak kurslara ve workshoplara katılarak yeni şeyler öğrenebilir, kendinize yeni özellikler ekleyebilirsiniz.
Örneğin açılacak İngilizce kurslarınızda İngilizce öğrenebilir, resim kurlarında resim yapabilir, sabun yapım workshopuna katılıp kendi rengârenk ve kokulu sabunlarınızı yapabilir, kadınlar üzerine kişisel gelişim çalışmalarına katılarak mutlu bir kadın olmanın yollarını öğrenebilir, enerji teknikleri kurslarına katılıp Reiki gibi enerji teknikleri öğrenebilir, meditasyonlara katılıp, günün stresinden arınabilirsiniz. Ya da yeni anne olduysanız Bebek Yogası ve masajı ilginizi çekebilecektir.
Kısaca “Çat Kapı” hayallerinizdeki her şeyi gerçekleştirmenin adresidir...
Ata2 Sitesi Ihlamur Cad. No:51
Çengelköy - Üsküdar/ İSTANBUL
Tel: 0 216 486 33 49 www.catkapi.net  facebook/çatkapı kültür sanat evi
 
Bu haber 1104 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER