Çengelköy Lisesi 2012 Mezuniyet Töreni

Çengelköy Lisesi 2012 Mezuniyet Töreni

Tarih 12 Haziran 2012, 16:19 YazdırBu haberi yazdır

8.Haziran Cuma Akşamı Çengelköy Lisesi mezuniyet töreni okul bahçesinde kalabalık bir veli topluluğunun önünde yapıldı.

Çengelköy Lisesi 2012 Mezuniyet Töreni
8.Haziran Cuma Akşamı Çengelköy Lisesi mezuniyet töreni okul bahçesinde kalabalık bir veli topluluğunun önünde yapıldı.
Çengelköy Lisesi 11. yıl mezuniyet törenine Ak Parti bölge Milletvekili İdris Güllüce İstanbul Ticaret Üniversitesi Dekanı Ekrem Savaş ,Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin ve çevre okulların yöneticileri de katıldılar.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından kürsüye gelen okul Müdürü Mehmet Sağlam şunları söyledi “Sayın veliler sizlerden emanet aldığımız evlatlarınızı 4 yıldır geliştirerek eğiterek mezun ederek bu basamağı tamamladık. Toplumların umudu gençlerdedir diyen Mustafa Kemal Atatürk ün de bu konuyu önemseyerek yarınlarımızı ve Ülkemizi gençlere emanet etmiştir. Hepiniz Üniversite yolunda başarılar diliyorum.”
İlçe Milli eğitim Müdürü İlyas tekin ise “Yakında Üniversite sınavına gireceksiniz tüm lise son sınıflara liseye elveda Üniversiteye merhaba kampanyaları yaptık. Üniversitede ilk yüze giren öğrencilerimize ehliyet kursu ücretsiz olarak bizden hediye. İlk üçe girenlere ise Belediye başkanımızdan otomobil hediye.”dedi
Üsküdar Belediye başkanı Mustafa Kara 2002 den beri eğitime ayrılan bütçe savunmaya ayrılan bütçeyi solladı geçti. Başbakanımız diyor ki “hiç kimseye kaptırmadım gönlümü Çengelköy ün dalgalarına kaptırdığım kadar “.Hepinize gelecek yaşamınızda başarılar diliyorum dedi.
İdris Güllüce ise öğretmenlere vurgu yaparak Cengiz Aymatov dan bir alıntı yaptı “Vatanının milletini yurdunu bayrağını unutma der sizlerde unutmayın gençler. Mustafa Kemal Atatürk çağdaş Türkiyenin daha ileri gitmesini sizler sağlayacaksınız umudumuz sizlerde “dedi.
Blüml biricisi Büşra Bilgin e  2. Ve  3. lere çeşitli hediyeler verildi.Ardından Cenalettin kurtoğlu sahne alarak şarkılar söyledi konuklara neşeli anlar yaşattı.Mezunlar adına kütüğe adlar çakıldı bayrak devir teslim töreni yapıldı. Kep atma töreni ile program bitti kokteylde gençler gönüllerince eğlendiler.
 
Bu haber 929 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER