Ak Parti Güzeltepe Danışma meclisi

Ak Parti Güzeltepe Danışma meclisi

Tarih 04 Haziran 2012, 12:38 YazdırBu haberi yazdır

14 mayıs Pazartesi akşamı 7 saat 20.30 da Ak Parti Bahçelievler mahallesi Yerel yönetim danışma meclisi toplantısı Güzeltepe Kral düğün salonunda gerçekleşti.

Ak Parti Güzeltepe Danışma meclisi
14 mayıs Pazartesi akşamı 7 saat 20.30 da Ak Parti Bahçelievler mahallesi Yerel yönetim danışma meclisi toplantısı Güzeltepe Kral düğün salonunda gerçekleşti.
Mahalleden yoğun bir şekilde vatandaşların katıldığı toplantıda konuşmacılar Ak Parti Milletvekili İsmet Uçma  Ak Parti Üsküdar İlçe başkanı Sinan  Aktaş ve Üsküdar Belediye başkanı Mustafa Kara idi. Ancak toplantıya Belediye başkan yardımcılarından Hasan Ekmen ,Ali Rıza Şenbabaoğlu ,Sami Er Hilmi Türkmen ve Şadan Özkaya Belediye meclis başkanı Mustafa Demiral ,Grup başkanı Osman Aydın  Ak Parti Başan yardımcısı Gürsel Aycibin Kaan Pehlivan Esat Kalay  ilçe yöneticileri ve mahalle muhtarı Yıldırım Yazıcıoğlu katıldılar.
Mahalle Başkanı ktılımcılara hoş geldiniz diyerek mikrofonu Sinan Aktaş a verdi “Güzeltepe nin hiçbir seçimde ve referandumda yüzümüzü kara çıkarmadı hep ortalamanın üstünde oy almayı başardık o yüzdem mahalle yönetimimizi kutlarım” dedi ve mikrofonu Ak Parti milletvekili İsmet Uçma ya verdi.”Mahalle meclisleri İlçe meclislerini geçti.Bu katılımla yaptığımız siyaetin nekadar doğru bir noktada olduğunu gösterdiniz. Hiç kimseyi kırmadan dökmeden tüm sorunları tedavi etmekteyiz. Bakın önümüzde yeni anayasa çalışmaları var. Muhalefet yine yan çiziyor ama biz yine size güveniyoruz. Bizde Muaviye entrikaları yok yolumuz Ali’nin doğru yoludur.”dedi. Ardından Mustafa Kara “Mahallemizde ve Üsküdar da yaptığımız hizmetler sinevizyonda izlediniz bir daha anlatmaya gerek yok. Sizlerden gelen soruları dinleyeceğiz çözüm yollarını beraber bulacağız. Ama Güzeltepe Çengelköy mahalle sınırında yapımına başladığımız 112 metre capheli 150 araç otoparklı iki yüzme havuzunun olacağı su sporları merkezinde bir de büyük toplantı salonu yapacağız. Üsküdar ın en büyük sorunu imar sorunudur. Sorunların bir kısmı Boğaz yasasından bir kısmı hisseli parsellerden kaynaklanmaktadır. 1/5000 lik planları muhtarlıklara astık herkes bilgi sahibi olsun istedik. Hiçbir yıkım olmayacaktır ancak ve ancak sizler bir araya gelip mütahitle anlaşırsanız yıkım yaparsınız. Alevi Kültür Derneği yöneticileri ile toplantı öncesi görüştüm onlara M.Akif Ersoy da yeni yapılacak projenin terk alanında bir ibadet yeri ayıracağız. Şimdiden hayırlı olsun dedi.”
Başkanın konuşmasından sonra vatandaşlar sorular sordular.
Bu haber 918 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER