Basko 2012 Genel Kurulunu yaptı

Basko 2012 Genel Kurulunu yaptı

Tarih 13 Nisan 2012, 11:58 YazdırBu haberi yazdır

8.Nisan 2012 de Basko konut yapı kooperatifi ortakları yaşam alanlarının hakkında kararları beraberce almak için Yıldırım Düğün salonunda toplandı.

Basko 2011 Genel Kurulunu yaptı.

8.Nisan 2012 de Basko konut yapı kooperatifi ortakları yaşam alanlarının hakkında kararları beraberce almak için Yıldırım Düğün salonunda toplandı.

Başkan Şükrü Yüksel ve yönetim kurulu arkadaşları tüm katılımcıları karşıladı ortaklar yoklama cetveline imzalarını attılar ,gereken çoğunluğun sağlanmasını takiben toplantıyı yönetmek üzere divan heyeti seçimine geçildi. Divan başkanı Mehmet Kesat katip üyeliklere Sinan Yıldız ve Ceyhun Sucu seçildiler. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okumasının ardından gündem maddelerine geçildi.

Yıllık faaliyet raporunu yönetim kurulu başkanı Şükrü Yüksel okudu “İdari faaliyetler ve büro hizmetleri ayrıca yıllık bakım işleri aksatılmadan yürütülmüştür. Geçen genel kurulda alınan kararlar gereği duvar ıslah çalışmaları sert zemin işleri duvar sıva işleri yapılmış ana kapı önü düzenlenmiştir. Konteynırların aydınlatma elemanlarının bakımları yapılmıştır. Karlı günlerde tuzlama çalışmaları yapılmış site içi yollar açık tutulmuştur. “dedi.

Denetleme kurulu raporunda da hesapların titizlikle ve usulüne uygun olarak tutulduğu tespit edilmiştir denildi. Yeni yılın çalışma programı ve tahmini bütçesi başkan Şükrü Yüksel tarafından okundu. Ortaklar da bütçe hakkında fikirlerini kürsüden paylaştılar. Yeni yılın bütçesinde artış kabul edilmeyerek geçmiş aylardan aidat borcu olanlar ve bundan sonra aidatını geciktirenler aylık yüzde 5 gecikme faizi ödeyecekler. Bu hesaplama için bir program alınmış bundan böyle kullanılacak. Öneri olarak bankada bulunan para ile biriken aidatların toplanması sonucu mali durumun izin vermesi halinde giriş bölümünde ki duvarın yeniden yapılması konuşuldu ve kabul edildi.

Seçim maddesinde ise Yönetime Şükrü Yüksel Ünal Beşli Faruk İnal Ümit emir Hüseyinoğlu ve Gamze Kılıç Denetleme kuruluna ise Turan Gümüşkaya ve Gürcan Övgü seçildiler. Kendilerine Boğaziçi Çengelköy gazetesi olarak başarılar diliyoruz.
Bu haber 1097 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER