Ak Parti Çengelköy Polis gününü unutmadı

Ak Parti Çengelköy Polis gününü unutmadı

Tarih 10 Nisan 2012, 14:05 YazdırBu haberi yazdır

Ak Parti Çengelköy mahalle başkanı Yusuf aydın ve yönetici arkadaşları Üsküdar İlçe Başkan Yardımcısı Esat kalay ile beraber Çengelköy Polis karakolunu ziyaret etti.

Ak Parti Çengelköy Polis gününü unutmadı
Ak Parti Çengelköy mahalle başkanı Yusuf aydın ve yönetici arkadaşları Üsküdar İlçe Başkan Yardımcısı Esat kalay ile beraber Çengelköy Polis karakolunu ziyaret etti. Ziyarete Çengelköy muhtarı Can Cumurcu ve Kuleli Muhtarı Kenan Birinci de katıldılar.
1845 den beri 10 Nisan Polis teşkilatının kuruluş günü olarak kutlanıyor. Ak parti Çengelköy teşkilatı bu günü unutmayarak İstanbul en güzel karakolu olarak gösterilen Çengelköy karakol amiri Murat Çaykara ya ve görev arkadaşlarına karanfiller takdim ederek günlerini kutladılar. Sonra hep beraber Boğaz manzarasında içilen çaylar eşliğinde sohbet edildi mahalle ile ilgili asayiş konuları ele alındı.
Polis Haftası her yıl 10 Nisan günü kutlanır. İlk polis teşkilatımız 10 Nisan 1845 yılında kurulduğu için, 10 Nisan günü ve bulunduğu haftada, Türk polisinin görevlerini anlatılır, gençlere polislik mesleğini sevdirmek için bazı etkinlikler düzenlenir.
Bu haber 797 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER