Mahmut Tanal Üsküdar Yerel Basını ve Muhtarlarla buluştu

Mahmut Tanal Üsküdar Yerel Basını ve Muhtarlarla buluştu

Tarih 15 Mart 2012, 12:30 YazdırBu haberi yazdır

Üsküdarlı CHP Vekili Mahmut Tanal, İlçenin Yerel Basını ve Mahalle Muhtarlarıyla yemekli toplantıda bir araya geldi.

Mahmut Tanal Üsküdar Yerel Basını ve Muhtarlarla buluştu
 
Üsküdarlı CHP Vekili Mahmut Tanal, İlçenin Yerel Basını ve Mahalle Muhtarlarıyla yemekli toplantıda bir araya geldi.
Kuzguncuk Mahallesi Mülkiyeliler Lokalinde, Üsküdar Yerel Basını ve Muhtarları ile buluşan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ilçenin sorunları hakkında bilgi alırken, Yerel Basının ve Muhtarların sorunları hakkında da geniş bilgi aldı.
Üsküdar CHP İlçe Başkanı Mustafa Çetinkaya ve Gençlik kolları başkanı ile birlikte toplantıya katılan Tanal, Milletvekili olarak aldığı sorumluluk gereği yaptığı çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Üsküdar da bulunan 33 Mahalle Muhtarından 32 sinin katılım gösterdiği toplantıya bir muhtar rahatsızlığı nedeniyle katılamadı.
Üsküdar Merkezli yayın yapan İstanbul Flaş Yaşar Kaba, Emine Tuğba Karaduman, Üsküdar Haber Turhan Bal, Çengelköy Gazetesi Yalçın Soysevinç, Güncel Posta Hamit Kurt, Üsküdar Postası Ziya Süzen, Sorunlara ve Sorulara Tercüman Nimet Kartal, İnsanbul Akın Ok, Yavuz Haber Mehmet Yayla, Kalem Gazetesi İbrahim Atlı, İskender Albayrak katılımcılar arasındaydı.
Üsküdar Muhtarlar Derneği Başkanı Faik Kaptan yaptığı kısa konuşmada sayın vekilim Mahmut Tanal’ a “biz muhtarlara ve mahalli sorunlarımıza gösterdiğiniz duyarlılıktan dolayı teşekkür ederiz dedi.”
CHP Üsküdar İlçe Başkanı Mustafa Çetinkaya ise yaptığı konuşmada “ Yerel Basın halkla kurumlar arası İletişimi sağlayan en temel ve vazgeçilmez köprüdür. Bu nedenle yerel basın önemlidir. Halkın birçok alanda haber alma işlevini yerine getirirken, kurumları da bir konuda uyaran hizmetin her kesime ulaşmasında etkin araçtır.
Bu nedenle her şekilde yaşamalıdır. Yaşatılmalıdır. Tüm olumsuzluklara rağmen bu görevi yerine getiren basın mensubu arkadaşlarımı kutluyorum. Muhtarlık Kurumu ise demokrasinin tam olarak uygulandığı halkın tercihlerinin sandığa eksiksiz yansıdığı yerdir. Bu nedenle muhtarlık kurumu ve temsilcileri halkın gerçek anlamda temsil edildiği yerlerdir. Bu nedenle onların sorunları hepimizi gerçek anlamda hepimizi ilgilendirmektedir ”dedi.
Yerel Basından Yaşar Kaba kısa konuşmasında “Sayın Mahmut Tanal’ ı uzun yıllar tanıyorum o toplumsal olaylara karşı hep duyarlıydı. Nerede bir hukuksuzluk varsa kendi olanakları içinde, sürekli hukuk mücadelesi veriyordu. Bu gün Ülkemizin Ankara’dan tüm ülkem için bu mücadeleyi veriyor olması İlçemizden TBMM sine seçilmesi ilçemiz adına onurdur. İlçemizden seçilip giden diğer vekillerimizi de aynı duyarlılık içinde görmek bizleri mutlu edecektir dedi.”
CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal yaptığı konuşmada “Üsküdar Basını ve sevgili muhtarlarımızla bu gün bir arada olmak en büyük mutluluğum ben sizlerin arasından çıktım hep sizlerle olmaya da gayret ettim. Bir muhalefet milletvekili olarak sorunlarınızı gündeme taşıyoruz ve takip ediyoruz, buna devam edeceğim dedi”.
Kuzguncuk Mülkiyeliler Lokalinde yapılan toplantıya muhtarların oldukça hazırlıklı geldikleri İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’a sorunları içeren listeleri sundukları görüldü. Mahmut Tanal'ın TBMM uğradığı saldırı sonucu kırılan serçe parmağının hala alçıda oluşu ise gözlerden kaçmadı. Sohbet havasında geçen yemekte Tanal herkesle ayrı ayrı ilgilendi.
 
Bu haber 992 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER