Çengelköy Spor 32.yıl dayanışma gecesi çoşkuluydu

Çengelköy Spor 32.yıl dayanışma gecesi çoşkuluydu

Tarih 11 Şubat 2012, 13:12 YazdırBu haberi yazdır

Çengelköy Spor kulübünün 32. Kuruluş yılında düzenlenen birlik beraberlik ve dayanışma gecesi 10 Şubat Cuma akşamı Çamlıca Safa restoranda davetlilerin katılımı ile yapıldı.

Çengelköy Spor 32.yıl dayanışma gecesi çoşkuluydu.

Çengelköy Spor kulübünün 32. Kuruluş yılında düzenlenen birlik beraberlik ve dayanışma gecesi 10 Şubat Cuma akşamı Çamlıca Safa restoranda davetlilerin katılımı ile yapıldı. Saat 19.00 dan itibaren salonu doldurmaya başlayan davetliler Çengelköy atkılarını takarak salona girdiler.Yönetim kurulu üyeleri misafirleri kapıda karşıladı. Süper amatörde bu yıl başarılara imza atan takım oyuncuları da eksiksiz salondaydı.

Açılış sunumunu yönetim kurulu üyesi Yalçın Soysevinç yaptı “ Çengelköy spor 32 yıllık tarihinde türlü başarılara imza attı ,7 mahalle güçlerini birleştirdi ve binlerce gencin sporla tanışmasını sağladı.Son 7 yılda Ömer Seyfi Aktülün ,Mehmet Cevahir Türk ve Yavuz Canikli başkanlarımızın sıkı takip ve işbirliği ile kulübümüze bir spor tesisi kazandırıldı. Bu yılların hayaliydi. Üsküdar Belediyesi spor tesisi imalatını yaptı kullanım hakkını kulübümüze verdi ancak Üsküdar Belediye başkanı Mustafa Kara başkan olmazdan öncede yaptığı destekleri başkanlık döneminde de sürdürdü. Dileğimiz İstanbul vitrininde Çengelköy sporun her yaş klasmanında yeşil beyazlı formayı temsil etmesidir başarılı sonuçlara imza atmasıdır. Her yıl yüzlerce gencimiz bu camiada spor yapmaktadır. Amaç toplumda spor yapmak isteyenler olanak sağlamak değil mi? İşte size olanak.Çengelköy spor desteğinizi bekliyor bu yıl takvim çalışmamızda yer alıp destekleyen işadamlarımıza Çengelköy esnafına gecemize katılanlara herkese yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum.”dedi.

Kulüp başkanı Özden Özçelik de katılanlara hoş geldiniz diyerek şöyle seslendi.”Bu yıl A takımımız türlü zorluklara rağmen başarılı sonuçlar alarak gurupta ikincilik mücadelesini sürdürdü. 15 yaş takımımız grubunda 1. Oldu , 17 yaş takımımız grup ikincisi oldu ,16 yaş takımımız ise 4 maçda 4 galibiyetle yoluna devam ediyor. 14 yaş takımımız da maçlarına çıkmaya başladı. Velhasıl her yaş grubunda başarılı sonuçlara imza atan İbrahim hoca ile altyapımıza titizlikle eğilen Sabri hocamızı buradan kutluyor başarılarının devam etmesini diliyorum. Geçmiş dönemlerde kulübümüze hizmet tüm başkanlara ve yöneticilere teşekkürlerimi sunuyorum. Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve ekibine desteklerini esirgemedikleri için özellikle teşekkür ediyorum.” Dedi.

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ise “Çengelköy ün gözümde değeri her zaman başkadır. Başkan olmadan önceleri de gecelerinize katılırdım. Aranızda bulunmaktan çok memnunum. Ne mutlu ki bir spor sahanız var Üsküdar ın çok eski kulüplerinin bazılarının hala bir sahaları yok . Bunların tamamlanması için elimizden geleni yapacağız. Çengelköy de bir yaşam merkezi yapımına başladık burada yüzme havuzu da olmak üzere yoğun spor olanakları olacak şimdiden hayırlı olsun “ dedi.

Ardından Safa restoran da müzik programı ile konuklar eğlenmeğe başladılar. Halaylar çekildi Ankara havaları ile  oyunlar oynandı kemençe eşliğinde horonlar tepildi.
Bu haber 818 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER