Kirazlıtepe de temel atma Çengelköy de hazırlık

Kirazlıtepe de temel atma Çengelköy de hazırlık

Tarih 01 Şubat 2012, 10:57 YazdırBu haberi yazdır

Üsküdar Belediyesi, İstanbulun en güzel manzaralarından birine sahip Kirazlıtepe de, İçinde havuz, konferans ve spor salonları ile kafe, restoran ve seyir terasının bulunduğu Kirazlıtepe Yaşam Merkezi’nin temeli 28 Ocak Cumartesi saat 13:00 te atıldı.

Kirazlıtepe de temel atma Çengelköy de hazırlık

Üsküdar Belediyesi, İstanbul’un en güzel manzaralarından birine sahip  Kirazlıtepe’de, İçinde havuz,  konferans ve spor salonları ile kafe, restoran ve seyir terasının bulunduğu Kirazlıtepe Yaşam Merkezi’nin temeli  28 Ocak Cumartesi saat 13:00’te atıldı.

Bölgede yaşayan yoğun nüfusun kültürel ve sportif etkinliklere daha rahat bir şekilde ulaşabilmeleri için uzun süredir arsa geliştirme ve projelendirme çalışmalarını yürüttüklerini ifade eden Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara: “Muhteşem boğaz manzarasıyla Üsküdarlıların vazgeçilmez mekânı haline gelecek yaşam merkezimizi inşallah 1 yıl içinde tamamlayarak hizmete açacağız” dedi.

İstanbul’un boğaz manzaralı yaşam merkezi

Üsküdar Belediyesi Kirazlıtepe Yaşam Merkezi; Semt Kültür Merkezi, Semt Etüd Merkezi ile Havuz ve Fitness Merkezi olmak üzere 3 ayrı fonksiyonu bünyesinde barındıracak. 800 kişilik çok amaçlı salon, erkekler ve kadınlar için ayrı ayrı olmak üzere 2 yüzme havuzu ve fitness salonları, 7 adet derslik ile 3 adet el sanatları satış mağazasının bulunduğu Kirazlıtepe Yaşam Merkezi’nde, 30 araçlık kapalı otopark dışında 150 metrekarelik restaurant ve 365 metrekarelik boğaz manzaralı teras da yer alacak.​

Benzeri özelliklere sahip diğer bir yaşam merkezi inşaatının hafriyatı da Çengelköy de Ahmet Yüksel Özemre kültür merkezinin karşısında Engin caddesi üzerinde başladı.
Bu haber 766 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER