AK Parti Üsküdar yönetimi yerel basınla bir araya geldi.

AK Parti Üsküdar yönetimi yerel basınla bir araya geldi.

Tarih 26 Ocak 2012, 15:05 YazdırBu haberi yazdır

21 Ocak cumartesi sabahı AK Parti Üsküdar ilçe yönetimi kahvaltılı bir toplantıyla Üsküdar ın yerel basın temsilcileri ile bir araya geldi.

AK Parti Üsküdar yönetimi yerel basınla bir araya geldi.
21 Ocak cumartesi sabahı AK Parti Üsküdar ilçe yönetimi kahvaltılı bir toplantıyla Üsküdar ın yerel basın temsilcileri ile bir araya geldi. Başkan yardımcılarının hemen hemen hepsinin katıldığı toplantıda açılış basın sorumlusu Ömer Hayal yaptı. Gündemimiz 4.olağan genel kurulumuzdur bu süreci sizlerle paylaşmak istedik , dönemimizde üç seçimi alnımızın akıyla ve başarıyla atlattık dedi ve sözü İlçe başkanı Sinan Aktaş a verdi.
Başkan Sinan Aktaş yaptığı konuşmada “4. Olağan genel kurulumuz 11 Şubat günü saat 15.00 de yenilenen Burhan Felek spor salonunda yapılacaktır. 2004 kasım ayından beri ilçemizin her kademesinde görev aldım. İlçe başkanımızın aday adayı olmasından dolayı son bir yıldır da atamayla ilçe başkanı oldum. Referandumda 55 son seçimde de yüzde 50 oy alarak başarıyla seçimleri yaşadık. Üsküdar 3 seçim bölgesinden oluşuyor geçen dönemlerde CHP den daha az oy aldığüımız 1.seçim bölgesinde 3000 fazla oy aldık. Üsküdar seçmen sayısının yüzde 20 si partimize kayıtlı. 80.000 kayıtlı üyemiz var. 5000 daha üye kayıt için bekliyor. AK partiye oy veren iki seçmenden biri partimize üye.Büyük kongre öncesi üye hedefimiz 100.000 üyedir. 11.Şubat da Üsküdar kongresi ile İstanbul kongreleri bitecek. Ak partide yöneticiler sadece eğitimlilerden veya sadece bir bölgeden değil tüm nüfusun demografik ölçülerden oluşuyor. Üsküdar Ak partide görev alan tüm arkadaşlarımızla görüşüyoruz müracaat eden arkadaşlarımızın sayısı 450 yi buldu bu çok sevindirici bir durumdur. Mahalle teşkilatlarımızı sadece sandıklarda görev alsın diye kurmuyoruz. Teşkilatımız ne kadar güçlü ve geniş olursa o kadar çok sorun ve dilek geliyor. Üsküdar la ilgili tüm projelerle ilgileniyoruz. Depreme karşı hastanelerimizin ve o okullarımızın yenilenmeleri konusunda her türlü yönetimsel sorunları halletmeye çalışıyoruz.
Genel merkez yönetimi İlçe yönetimi için yaptığı yoklamalarda benim adımı tespit etti bende liste çalışmalarımı yapıyorum. 4871 delege oy kullandı ve 400 kişilik ilçe delegasyonu seçildi.
Üsküdar da 2li eğitimden tekli eğitime geçilmeli 1067 dersliğe ihtiyaç var bunları çözeceğiz ,kamuda hizmetin kalitesinin artması için çalışacağız. Başkan Sinan Aktaş yeni dönem için her yönüyle hazır olduğunu hissettirdi.
Bu haber 699 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER