CHP Üsküdarda coşkulu dayanışma yemeği.

CHP Üsküdarda coşkulu dayanışma yemeği.

Tarih 16 Ocak 2012, 12:47 YazdırBu haberi yazdır

14 Ocak akşamı Çamlıca Safa restoranda Üsküdar CHP liler ve CHP ye destek olmak isteyenler bir araya geldiler.

CHP Üsküdarda coşkulu dayanışma yemeği.

14 Ocak akşamı Çamlıca Safa restoranda Üsküdar CHP liler ve CHP ye destek olmak isteyenler bir araya geldiler. Konuklar arasında CHP grup başkan vekili Akif Hamzaçebi ,genel başkan yardımcısı Gürsel Tekin İstanbul Milletvekillerinden Mahmut Tanal ve İhsan Özkes İl İstanbul başkanı Kaan Salıcı eski Bakan Mehmet Moğultay Üsküdar Belediye meclis üyeleri Üsküdar Yerel Basın temsilcileri ,Üsküdar da bulunan bazı sivil toplum örgütlerinin yöneticileri ve CHP ye gönül verenler katıldılar.

CHP Üsküdar ilçe yönetiminin düzenlediği dayanışma gecesinin açılışını yönetimden Sait Gençer yaptı mikrofonu İlçe Başkanı Mustafa Çetinkaya ya verdi. Başkan “önümüzdeki günlerde her mahallede üyelerimizle parti temsilcilerimizi seçeceğiz ve ilçe kongremizi oluşturacağız. Çalışmalarımız ve halkla ilişkilerimiz 2014 deki yerel seçimlerde Üsküdar da iktidar olmaya yöneliktir. Üsküdar da yerel seçimleri almak için çalışacağız mahalle teşkilatlarımız gitgide güçleniyor mahalle çalışmalarımız yerel seçimlerdeki başarımızın anahtarı olacak.”dedi.

Grup başkan vekili Akif Hamzaçebi “Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu na yönelik fezlekeyi kınıyoruz AKP hükümeti CHP yi susturmak için elinden geleni yapıyor. Yılmayacağız vatandaşın sesi olacağız” dedi. Başkan yardımcısı Gürsel Tekin ve Kaan Salıcı da konuşmalar yaptı. Salıcı, 2014 yılındaki yerel seçimlerde CHP’yi İstanbul’da iktidara taşıyacaklarını kaydeden Salıcı, “Bugün artık birlik ve beraberlik günü. Bütün partililerimizin ve seçmenlerimizin ortak bir mücadele etrafında kenetlenmesi gereken günlerden geçiyoruz. Eğer bunu başarabilirsek iktidar hedefimizi tüm Türkiye’ye taşıyabiliriz. Yeter ki bu ortak hedef için çalışalım” dedi.

Ardından salonun sesi Özgür ün türküleriyle halaylarıyla konuklar eğlendiler. Dayanışmanın gereği beraberce halaylar çektiler.
Bu haber 806 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER