Çağrı Market artık Çengelköyde

Çağrı Market artık Çengelköyde

Tarih 29 Aralık 2011, 12:02 YazdırBu haberi yazdır

Çağrı Market 27.şubesini Bosna Bulvarında davetlilerin ve vatandaşların yoğun katılımı ile açtı. İlk günlere özel indirimler büyük ilgi gördü

Çağrı Market artık Çengelköy’de.

Çağrı Market 27.şubesini Bosna Bulvarında davetlilerin ve vatandaşların yoğun katılımı ile açtı. İlk günlere özel indirimler büyük ilgi gördü.

Sınırsız alışverişin mutluluğun adresi ÇAĞRI MARKET ‘in yeni şubesi Yavuztürk Mahallesi BOSNA BULVARI’nda açıldı.

Açılışa Üsküdar Kaymakamı Süleyman Erdoğan,Üsküdar Belediye Başkan yardımcıları yardımcılarında Ömer Saraç, Sami Er,Hilmi Türkmen Üsküdar Akparti İlçe Başkanı Sinan Aktaş,Gübretaş Genel Müdürü Mehmet Koca, Sinpaş Gayrimenkul Yönetim Kurulu üyesi Halit Serhat Ercivelek, Dinçer Bakliyat Yönetim kurulu başkanı Tevfik dinçer’in yanı sıra Kanal7, Tgrt, Mavi Karadeniz t.v.başta olmak üzere ulusal ve Üsküdar yerel basın temsilcileri bölge esnafı Çarğı market tedarikçileri çalışanları ve vatandaşlar katıldılar. Yapılan duaların ardından açılış gerçekleşti.

Açılışı gerçekleştiren Üsküdar Kaymakamı Süleyman Erdoğan “Üsküdar’dan yola çıkan Çağrı ailesinin Bosna Bulvarı şubesinin kendilerine ve bölgemize hayırlı olmasını dilerim.Tüm Üsküdar’lılar adına Çağrı ailesine istihdama katkılarından dolayı teşekkür ederek yollarının açık olmasını temenni ederim” dedi.

Çağrı Market Satın alma müdürü Abidin Çavuşoğlu yaptığı açıklamada “marketimiz 1000 metrekare satış alanı 55 personel 10 kasa 16.000 çeşit ürün ücretsiz otopark ve müşteri servis imkanları ile hizmet verecektir. Hizmet kalitemizi bu bölgede yaşayan halkımız diğer şubelerden biliyorlar Bosna Bulvarı şubemiz Çengelköy ve Yavuztürk deki müşterilerimize de “sınırsız alışveriş mutluluğunu yaşatmak istiyoruz” dedi.
Bu haber 998 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER