ÇENGELKÖYSPORDA  YÖNETİM DEĞİŞTİ

ÇENGELKÖYSPORDA YÖNETİM DEĞİŞTİ

Tarih 29 Ekim 2023, 20:00 YazdırBu haberi yazdır

Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş günü olan 29.Ekim Pazar günü Çengelköyspor yönetimi teknik kadrosu ve a takım oyuncuları kulübü destekleyenlerle bir araya geldi

ÇENGELKÖYSPORDA  YÖNETİM DEĞİŞTİ

Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş günü olan 29.Ekim Pazar günü Çengelköyspor yönetimi teknik kadrosu ve a takım oyuncuları kulübü destekleyenlerle bir araya geldi.



Başkan Yavuz Yıldız her geleni yönetici arkadaşları ile karşıladı ve açılış konuşması yaptı. Sayılarla ve amaçlarını çok çok güzel ifade ederek grafiklerle bizleri bilgilendirdi.

Yavuz Yıldız konuşmasında “küskünleri bir araya getireceğiz en yakın zamanda kongremizi yapacağız yaptığımız görev bölüşümünü de orada resmileştireceğiz. Başarıyı sağlayacağız ama bunun sürdürülebilir olmasını sağlayacağız.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’ e ve kulübümüzün her ilettiğimiz sorununu çözen Esat Kalay’a teşekkür ediyoruz. Neden Yeniden Çengellköy diyoruz çünkü o zamanlar şirketleşme kulübün çıkarına olacak diye düşünülmüş ismimizi en yakın zamanda geri alacağız.

Kulübümüzde lisanslı olarak A takımda 26 18 yaş 30 16 yaş 22 14 yaş 24 12 yaş 30 10 yaş 30 ve futbol okulunda tam 300 sporcumuz var.

Gençler ekran telefon ve zararlı alışkanlıklara kapılmasın diyorsanız spor yapmasını sağlamalısınız. Hocamız aziz topal ile sürekli istişare halindeyiz. Sponsorluk ve öz kaynakları geliştirme konusunda girişimler yaptık ve daha da yapacağız.


Kulüp bugüne kadar şahsi ilişkilerle ve desteklerle gitti ama bundan sonra yapılan bağışlar vergiden düşülebilecek.

Akademi bölümümüzü sadece futbol da değil basketbol da voleybol da da geliştirmek isteğimiz var.


Çevre okullarla ilişkilerimizi artıracağız ve esnaf ziyaretleri yapacağız. Gönül kombinesini yayıp destek grubunu güçlendireceğiz.


En yakın zamanda dayanışma gecesini planlayıp gerçekleştireceğiz. Cumhuriyetimizin 100.yılı kutlu olsun bu güne özel bir forma yaptırdık dileyen arkadaşlar masan alabilrler.”dedi.

Ardında sözü Üsküdar Belediye Meclis Başkanı Esat Kalay a verdi “ Belediyemiz Üsküdarın spor kulüplerinin ve sporcularının yanında ama benim geçmişte görev aldığım kulübüm her zaman önceliklidir. Yeni yönetimi tebrik ediyorum özellikle altyapı konusunda düşüncelerini sonuna kadar destekleyeceğiz. “ dedi.

Ardında Esat Kalay Mehmet Cevahir Türk ve Yusuf Aydın plaketlerini teslim aldılar. Bizde Çengelköy Gazetesi olarak genç yönetime başarılar diliyoruz.

 

 

Bu haber 264 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER