KÜÇÜKSU RASATHANESPOR GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR...

KÜÇÜKSU RASATHANESPOR GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR...

Tarih 26 Ekim 2023, 19:29 YazdırBu haberi yazdır

Semtimizin yeni simgelerinden olan ve uzun yıllar semtimizde Türk Sporuna yeni sporcular kazandırmak amacında olan KÜÇÜKSU RASATHANE Spor Kulübü atılımlarına hem idari anlamda hem de sportif anlamda çok hızlı ve emin adımlarla devam ediyor.

KÜÇÜKSU RASATHANESPOR GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR...


Semtimizin yeni simgelerinden olan ve uzun yıllar semtimizde Türk Sporuna yeni sporcular kazandırmak amacında olan KÜÇÜKSU RASATHANE Spor Kulübü atılımlarına hem idari anlamda hem de sportif anlamda çok hızlı ve emin adımlarla devam ediyor.

 

Öncelikli olarak resmi açılışı çok önceden yapılan takımın 8.Ekim Pazar günü kulüp yönetiminin düzenlediği törenle hem yeni sezon açılışı hem tesis açılışı birlikte gerçekleştirildi. Törene Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Belediye Meclis Başkanı Esat Kalay , Türk futbolunun en önemli hocalarından olan Giray Bulak, eski milli futbolcu İbrahim Toraman, çevre dernek başkan ve yöneticileri muhtarlar davetliler, sporcular ve aileleri katıldı. Çok kalabalık bir topluluk ile gerçekleştirilirken açılışta güzel anlar yaşandı.

 

Başkan Hilmi Türkmen yaptığı konuşmada sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını belirterek Üsküdar da faaliyet gösteren kulüpleri desteklemeye devam edeceklerini belirtti. Ayrıca Küçüksu Rasathanespor için de elinden geleni hem şahsi hem de Belediye olarak yapacaklarını belirten başkan, takıma çıktığı bu önemli yolda başarılar diledi.

 

Meclis Başkanı Esat Kalay ise “kulüp başkanı ve yöneticilerini tebrik ederek daha yeni kurulmasına rağmen özellikle altyapı da tüm yaş gruplarında takım kuran Küçüksu Rasathanespor kulübü yönetimini kutluyorum. Başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Küçüksu Rasathanespor Başkanı Selçuk Yılmaz gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi.

“Üsküdar Belediye Başkanı Sn. HİLMİ TÜRKMEN’e, Üsküdar Belediye Meclis Başkanı Sn. ESAT KALAY’a, İASKF Genel Sekreteri ve Beykoz Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Sn. ASIM ÖZDEMİR’e, İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Üsküdar Kulüpler Birliği Başkanı, Valide Tayfun Spor Kulübü Başkanı Sn.MUSTAFA GÜRLÜ’ye, İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Sn.UFUK TATAR’a Küçüksu Mahallesi Muhtarı Sn. NİLGÜL ATASOY’a Güzeltepe Mahallesi Muhtarı Sn. YILDIRIM YAZICIOĞLU’na, Kuleli Mahallesi Muhtarı Sn. KENAN BİRİNCİ’ye, Tunusbağı Spor Kulübü Başkanı Sn. TANSU AÇABEY’e, Diyarbakır Çüngüş Çaybaşı Köyü Derneği Başkanı Sn. HAYDAR DENİZ’e, Kastamonu Cide Velioğlu Köyü Derneği Başkanı Sn. ERDAL KOÇ’a, Teknik Direktör Sn. GİRAY BULAK’a, Eski Milli Futbolcu Sn. İBRAHİM TORAMAN’a kulübümüz futbolcularına ailelerine ve Küçüksu Mahallesi halkına, bizim için bu önemli günde yanımızda oldukları ve verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Hedefimiz kulüp olarak katıldığımız her branşta şampiyonluklar elde etmek ve en önemlisi Türk futboluna yeni futbolcular kazandırmak. Bunun için ben ve arkadaşlarım gece gündüz daha ne yapabiliriz diye çalışıyoruz. “

 

Başkan Yardımcılarından Asbaşkan  Hakan Doğan; “ 40 Yıldır Üsküdar ilçesinde aynı mahallede oturuyoruz. Bu yüzden bu semte her konuda hizmetin boynumuzun borcu olduğunu düşünüyoruz.  Semtimizin geleceğine nasıl faydalı oluruz, neler yapabiliriz diye düşündüğümüzde tabii ki mahallemizde ve çevremizdeki çocuklarımıza en hızlı şekilde ulaşabileceğimiz futbol üzerine yoğunlaştık. Elimizden geleni yönetimde yer alan tüm arkadaşlar ile yapmaya çalışıyoruz. Semtimiz halkından gelen olumlu tepkiler de bizleri mutlu etti. İnşallah çok daha iyi yerlere gelecek çocuklarımızı teşvik etmeye devam edeceğiz. “ dedi.

 

Başkan yardımcılarında Bayram Demirci de yaptığı açıklamadda  “2023/2024 sezonu öncesi TFF tarafından tescili onaylanan kulübümüz bu sene ilk olarak U-16 liginde mücadeleye başladı. İlk olarak Orhanlı Spor’u deplasmanda 5-1 , Beykoz 1908 A.Ş. kulübünü 5-0 , Çekmeköy Çarşı Spor kulübünü deplasmanda 6-1 ve yine deplasmanda Sultanbeyli Spor’u 2-0 yendik. Hedefimiz namağlup şampiyon olmak” diyerek görüşlerini belirtti.

 

Takımın reklam ve iletişim işlerinin koordinatörlüğünü yapan Yönetim Kurulu üyesi Turgay Gül de “ çok özel ve çok anlamlı bir işe kalkıştık. Küçüksu Rasathanespor bir spor kulübü olmasının dışında çocuklarımız için bir okul gibi olsun istiyoruz. Çocuklarımıza elimizden gelen her türlü desteği vererek hayallerine ulaşmalarına yardımcı olmak en büyük hedefimiz. Mahallemiz ve Üsküdar halkının desteğini bekliyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Yönetim kurulu üyelerinden Mustafa Gül ile yaptığımız görüşmede “bizim için futbol asla sadece futbol değildir. Bu yüzden Küçüksu Rasathanespor çatısı altında her çocuğumuza kapımız açık. Onların rüyalarının gerçek olması için biz de elimizden geleni yapıyoruz, yapacağız.  Açılışımıza gelen öncelikle Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen’e ve diğer tüm konuklarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Son olarak U-16 takım sorumlusu Selim Orhan “başladığımız U-16 Liginde namağlup lider devam ediyoruz. Daha ilk maçlardan herkesin saygı duyduğu bir takım olduk. Takımda herkes elinden gelenin fazlasını veriyor. Hocalarımız titizlikle çalışıyor. Bütün hocalarımıza burdan teşekkür ediyorum ve mahalle halkımızın maçlarda desteğini bekliyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Bu haber 353 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER