KÜÇÜKSU RASATHANESPOR KULÜP BİNASI AÇILDI...

KÜÇÜKSU RASATHANESPOR KULÜP BİNASI AÇILDI...

Tarih 09 Ekim 2023, 11:49 YazdırBu haberi yazdır

8.Ekim günü kulüp yönetiminin düzenlediği törenle Küçüksu Rasathanespor kulüp açılışı yoğun bir katılımla yapıldı.

KÜÇÜKSU RASATHANESPOR KULÜP BİNASI AÇILDI...


8.Ekim günü kulüp yönetiminin düzenlediği törenle Küçüksu Rasathanespor kulüp açılışı yoğun bir katılımla yapıldı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Belediye Meclis başkanı Esat Kalay çevre dernek başkan ve yöneticileri muhtarlar davetliler ve sporcular ve aileleri ile beraber bölgemize önemli bir spor tesisi kazandırılmış oldu.

Başkan Hilmi Türkmen yaptığı konuşmada sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını belirterek Üsküdar da faaliyet gösteren kulüpleri desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

Meclis Başkanı Esat kalay ise “kulüp başkanı ve yöneticilerini tebrik ederek daha yeni kurulmasına rağmen özellikle altyapı da tüm yaş gruplarında takım kuran Küçüksu Rasathanespor kulübü yönetimini kutluyorum. Başarılar diliyorum” dedi.

 

Küçüksu Rasathanespor Başkanı Selçuk Yılmaz gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi.

 

KULÜBÜMÜZ AÇILIŞINI GÖRKEMLİ BİR TÖREN İLE GERÇEKLEŞTİRDİK...

 

Üsküdar Belediye Başkanı Sn. HİLMİ TÜRKMEN’e, Üsküdar Belediye Meclis Başkanı Sn. ESAT KALAY’a, İASKF Genel Sekreteri ve Beykoz Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Sn. ASIM ÖZDEMİR’e, İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Üsküdar Kulüpler Birliği Başkanı, Valide Tayfun Spor Kulübü Başkanı Sn.MUSTAFA GÜRLÜ’ye, İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Sn.UFUK TATAR’a Küçüksu Mahallesi Muhtarı Sn. NİLGÜL ATASOY’a Güzeltepe Mahallesi Muhtarı Sn. YILDIRIM YAZICIOĞLU’na, Kuleli Mahallesi Muhtarı Sn. KENAN BİRİNCİ’ye, Tunusbağı Spor Kulübü Başkanı Sn. TANSU AÇABEY’e, Diyarbakır Çüngüş Çaybaşı Köyü Derneği Başkanı Sn. HAYDAR DENİZ’e, Kastamonu Cide Velioğlu Köyü Derneği Başkanı Sn. ERDAL KOÇ’a, Teknik Direktör Sn. GİRAY BULAK’a, Eski Milli Futbolcu Sn. İBRAHİM TORAMAN’a kulübümüz futbolcularına ailelerine ve Küçüksu Mahallesi halkına, bizim için bu önemli günde yanımızda oldukları ve verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederiz.

 

Eski milli futbolcu İbrahim Toraman kulüp formasını Hilmi Başkana hediye etti.


Açılışta tüm kulüp yöneticileri seferber oldu konukları ağırladı, bizde Çengelköy Gazetesi olarak spordan başka bir şey düşünmeyen böyle oluşumların desteklenmesi gerektiğine inanarak başarılar diliyoruz.

www.cengelkoygazetesi.com

 

 

Bu haber 262 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER