ÜSKÜDAR CHP 38.KONGRESİNİ YAPTI ...

ÜSKÜDAR CHP 38.KONGRESİNİ YAPTI ...

Tarih 28 Ağustos 2023, 12:23 YazdırBu haberi yazdır

26.Ağustos cumartesi günü Üsküdar İlçe Başkanlığı 28.Olağan genel kurulunu geniş bir katılımla gerçekleştirdi.

ÜSKÜDAR CHP 38.KONGRESİNİ YAPTI ...

26.Ağustos cumartesi günü Üsküdar İlçe Başkanlığı 28.Olağan genel kurulunu geniş bir katılımla gerçekleştirdi.

CHP Üsküdar İlçe başkanı Mert Bahçetepe ve yönetim kurulu üyesi arkadaşları kongrenin sorunsuz yaşanması için tüm çalışmaları eksiksiz yaptılar.

Eski Bakan Önay Alpago eski vekil Müslim Sarı ve Üsküdar eski ilçe başkanı ve son seçimde seçilen Milletvekili Suat Özçağdaş da katılımcılar arasında idi.

Faaliyet raporları okundu müzakereye açıldı delegeler söz aldı konuşmalarını yaptı. İlçe Başkan adaylarının konuşmaları da ilgiyle izlendi. Üç Aday ve listesi seçimlerde yarıştı.


İbrahim Çağlar Atalar İlçe Başkanı olarak seçildi, konuşmasında “Değerli Üsküdarlı yol arkadaşlarım,

Üsküdar’ın aydınlık geleceği için mahalle örgütlerimizi daha da yüreklendirerek, dayanışma içinde, inanarak çalışacağız. İlçe binamızı, tüm sorunların şeffaf çözüm merkezi haline getireceğiz. Hep beraber mahalle mahalle, sokak sokak, esnaf esnaf dolaşıp tüm yurttaşlarımızı dinleyip birlikte çözümler üreteceğiz.

Tarihi bir seçim yaklaşırken bizler yerel seçimlerde hep beraber hem İstanbul hem de Üsküdar’da tarihi bir zafer kazanmak için kararlıyız.

Üsküdar’ın umut dolu geleceği için kararını ver! Birliğe, beraberliğe ve umuda hep beraber yürüyelim.” Dedi.



Seçim sonrasında ise “Değerli Yol Arkadaşlarım,

38. Olağan İlçe Kongremizde yarışan her bir aday için iradesini ortaya koyan ve demokrasi şenliği havasında tamamlamamızı sağlayan tüm delegelerimize ve bizlere destek veren bütün örgütümüze teşekkür ederiz.

Şimdi sırada, söz verdiğimiz gibi Üsküdar için hep beraber çalışmak ve hayallerimizi gerçekleştirmek var. Birliğe, beraberliğe ve umuda hep beraber yürüyeceğiz.” Açıklamasında bulundu.

İlçe yöneticileri listesi ise şöyle oluştu ; Umut Kılınç, Ömer Faruk İnceler, Ali ağın, Sönmez Küpeli,Yücel Çay, Safa Nur Sancak, Zülfükar Güneş Gülaydın, Filiz Yaman, İlknur Akarsu, Buğra Balkan, vedat erdem, Nilgün Şahin, Özlem Yıldırım, Arzu Özkan, Gülüsüm Köknaroğlu, Yücehan Öğrünç, Zeynep Uslu.


Böylece Üsküdar CHP yi 2024 yerel seçimlerine hazırlayacak ekip belli oldu. 

 

 

 

 

Bu haber 315 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER