
GÜRLÜ: SAADET İKTİDARINA TEK KIVILCIM YETER
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, partisinin iktidara gelebilmesi için tek kıvılcımın yeterli olacağını, çünkü partilerinin yerinin milletin kalbi olduğunu söyledi.
GÜRLÜ: SAADET İKTİDARINA TEK KIVILCIM YETER
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, partisinin iktidara gelebilmesi için tek kıvılcımın yeterli olacağını, çünkü partilerinin yerinin milletin kalbi olduğunu söyledi.
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı geleneksel iftar programı gerçekleştirildi. Saadet Partisi GİK Üyesi Selman Esmerer, Üsküdar Eski Belediye Başkanı Yılmaz Bayat ve mahalle muhtarlarının da katıldığı iftara, Üsküdarlılar yoğun ilgi gösterdi.
Programda bir konuşma yapan Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, Türkiye’nin yaklaşık bir yıldır yeniden terörle uğraşmaya başladığına dikkat çekerek, “Artık sadece dağlarımızda değil, şehirlerimizde de bombalar patlıyor. Yanıbaşımızda maalesef, sivil ya da güvenlik görevlisi, insanlarımız hayatlarını kaybediyor. Bu vesile ile terör olaylarında vefat edenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum” şeklinde konuştu.
Yaşananlar karşısında sağduyulu davranılmasının önemli olduğunu ifade eden Gürlü, birlik ve beraberlikten asla taviz verilememesi gerektiğini söyledi.
İslam Coğrafyası’nda yaşanan sıkıntılara da değinen Muhammet Gürlü, hem yaşanan terörden hem de İslam Coğrafyası’nda yaşanan sıkıntılardan kurtuluşun adresi olarak Saadet Partisi’ni gösterdi.
Tek Kıvılcım Yeter
Saadet Partisi’nin, iktidarın tek ve gerçek alternatifidir olduğunu vurgulayan Başkan Gürlü, “Saadet Partisi’nin iktidara gelebilmesi için ben inanıyorum ki tek bir kıvılcım yeterli olacaktır. Çünkü Saadet Partisi bu toplumu millet yapan değerleri kendisine esas almaktadır. Çünkü Saadet Partisi'nin kürsüden söylediğiyle, milletimizin kalbinin söyledikleri uyuşmaktadır. Çünkü Saadet Partisi’nin yeri, milletimizin kalbindedir” diye konuştu.
Ödül İçin Teşekkür
Muhammet Gürlü ayrıca geçtiğimiz günlerde partisinin il başkanlığınca, 2016 yılı örnek çalışmaları kapsamında, Teşkilat Yönetim Sistemi'ne Giriş Hamlesi çalışmasıyla aldıkları ödülde tüm teşkilat üyelerinin emeği olduğuna inandığını ifade ederek partililere teşekkür etti.
BOĞAZ TRAFİĞİ BEYKOZ METROSU İLE RAHATLAYACAK

Ümraniye’den başlayarak Kavacık üzerinden Beykoz’a ulaşacak metro hattının 17,49 kilometre uzunluğunda olması bekleniyor
Türkiye’nin güvenliği ve Türk milletinin iradesi, başkalarının kırmızı çizgileriyle belirlenemez.

TURAN DEVLETİ TEŞKİLATLARI İsrail konusunda yaptığı basın açıklaması gazetemizle de paylaşıldı. Biz de okurlarımızla paylaşıyoruz
Çengelköyspor Yeni Yönetimiyle Yeni Sezona Güçlü Bir Başlangıç Yaptı

Çengelköyspor, 2026-2027 sezonu öncesinde yeni yönetimi, teknik kadrosu, futbolcuları ve kulüp camiasını bir araya getiren sezon açılışını gerçekleştirdi.
YENİ PARTİ ÜSKÜDAR KURULDU İLÇE BAŞKANI BERK TÜTÜNCÜ OLDU

Yeni Parti nin kurulması sonrası il ve ilçe yönetimleri belli olmaya başladı. İstanbul da belli olan yönetimlerin bir tanesi de Üsküdar oldu.
ÜSKÜDAR BELEDİYE MECLİSİ SİBEL TAN ÇETİNKAYA’YI SEÇTİ
Görevden uzaklaştırılan ve tutuklanan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın yerine seçilecek başkanvekili için yapılan oylamada CHP'nin adayı kazandı.
SAĞLIKLI BAŞLANGIÇ, MUTLU BİREY, SAĞLIKLI TOPLUM
Hayatın ilk anı, bir bebeğin dünyaya gözlerini açtığı o ilk saniye, geleceğin de inşa edilmeye başlandığı andır.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş gözaltına alındı

Operasyon, İstanbul Anadolu başsavcılığının Üsküdar Belediyesi’nde yapı ruhsatı ve iskan süreçlerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla yürüttüğü soruşturma kapsamında yapıldı.
SP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI HÜSEYİN ÇAKMAK “ Güçlü devlet; eleştiriden korkan değil, eleştiriden ders çıkaran devlettir.”
Basın özgürlüğü, yalnızca gazetecilerin değil; toplumun doğru bilgiye ulaşma hakkının ve adil bir yönetim anlayışının en temel teminatlarından biridir.
Pet Fellas Hayvanları Yeni Aileleriyle Buluşturuyor
Ücretsiz olarak hizmet veren platform, hayvan sahiplendirme sürecini daha düzenli ve ulaşılabilir hale getirmeyi amaçlıyor.
5,5 MİLYON EMEKLİ KÖK MAAŞDA BULUŞTU
Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, milyonlarca emeklinin maaşını etkileyen kök aylık gerçeğini açıkladı




