CHP Üsküdar Belediye Başkan adayı İhsan Özkes yerel basınla buluştu
Beylerbeyi Berivan kafede 13 Şubat sabahı CHP Üsküdar Belediye Başkan adayı İhsan Özkes İlçe Başkanı Mustafa Çetinkaya ve yönetici arkadaşları Üsküdar yerel basın mensupları ile kahvaltılı bir toplatıda bir araya geldiler.
CHP Üsküdar Belediye Başkan adayı İhsan Özkes yerel basınla buluştu
Beylerbeyi Berivan kafede 13 Şubat sabahı CHP Üsküdar Belediye Başkan adayı İhsan Özkes İlçe Başkanı Mustafa Çetinkaya ve yönetici arkadaşları Üsküdar yerel basın mensupları ile kahvaltılı bir toplatıda bir araya geldiler.
İlk sözü Mustafa Çetinkaya aldı ve “ Üsküdar CHP üyesi İhsan Özkes Üsküdar Belediye Başkan adayımız olmuştur 30 Mart akşamı da Üsküdar Belediye Başkan adayı olacaktır. CHP belediyeciliği için Üsküdar a İhsan gerek deniliyordu biz de İhsan Özkes dedik.
CHP Üsküdar Belediye Başkan adayı İhsan Özkes ise “ Cenb-ı Allahtan bu adaylığımız hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Ben bir milletvekiliyim aynı zamanda PM üyesiyim. Başkanlığı kazandığımda vekilliği bırakacağım. Genellikle yerel siyaset yapanlar milletvekili olmak için çalışırlar ben vekilliği bırakıp Belediye Başkanı olacağım. Benim Üsküdar sevgim lafta değildir, Üsküdar fatih ve Beyoğlu İstanbul un ilk ilçeleridir. Anadolu yakasında ki diğer ilçeler Üsküdar ın yavrularıdır. Kadıköy Ataşehir Ümraniye hepsi Üsküdar ı geçti. Üsküdar ın iyi yönetilmediğini Kadıköy ve Beşiktaş a bakarak görebilirsiniz.
1992-99 yılları arasında Üsküdar da Müftülük yaptım tüm dini çevrelerle ilişki kurdum karşılıklı sevgi saygımız vardır. Yaradılanı severiz yaradandan ötürü anlayışı ile bu seçimde mesajımız sevgi ,saygı,beraberlik dayanışma ve şeffaflık olacaktır. İhsan Özkes eşittir Türkiye dir Üsküdar ise Türkiye nin bir modelidir. 30Martt akşamı seçimi kazandığımda hiç kimse ben bundan zarar görürüm diyemeyecek hiç kimse kaygıya kapılmayacaktır. Biz siz ayrımı olmayacaktır.
Müftülük dönemimde 40-50 cami açtım yada temelini attım ,Camilerimize çok önem vereceğiz. Isınma bedellerini ödeyeceğiz. İşi geliri olmayana direk gelir desteği vereceğiz. Halka yapılan yardımlar aynen ve fazlası ile sürecektir. Yolsuzluğa gidenler de yardıma dönüşecektir. Onlar ne kadar iftar yemeği dağıtıyorsa ben daha fazlasını vereceğim. Belediye çalışanlarını kadroya alacağız. Basına bir büro açarak hizmetlerine sunacağım “ dedi.
Ardından karşılıklı sorular soruldu Üsküdar la ilgili konular konuşuldu.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN RAMAZAN AYINA KAPSAMLI HAZIRLIK

Üsküdar Belediyesi tarafından Ramazan ayına ilişkin hazırlıklar kapsamında iftar alanları kurulurken, Ramazan kolileri dağıtılmaya başlandı.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE DESTEK

Sosyal Belediyecilik anlayışı adına Üsküdar Belediyesi, eğitim alanında yaptığı projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor.
AK Parti Üsküdar Teşkilatı Bahçelievler Çalışmaları

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve beraberindeki 6 ayrı ekip, geniş kapsamlı mahalle taramaları çerçevesinde Bahçelievler Mahallesi’nde saha çalışması gerçekleştirdi.
ÜSKÜDAR’DA SEVGİ PAZARI 2. KEZ KURULUYOR

Üsküdar Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sevginin iyileştirici gücünü Sevgi Pazarı ile Üsküdar’a taşıyor.
KAYMAKAM ADEM YAZICI BAHÇELİEVLERDEYDİ

Üsküdar kaymakamı Adem Yazıcı sorumlu müdürleri ile beraber Bahçelievler mahallesi muhtarı Zekiye Hoca
ÜSKÜDAR ÇOCUK KÖYÜ YENİLENDİ VE ŞENLİKLERLE AÇILDI

Başkan Sinem Dedetaş: Çocuk Köyü’ndeki, 1200 metrekare büyüklüğünde çocuk oyun alanları ve yaklaşık 11 bin metrekarelik yeşil alanda iyileştirmeler yaptık.
ATA 2 ZÜBEYDE HANIM DURAĞININ YERİ DEĞİŞMELİ

Ata 2 site yönetimi ve mahalle muhtarımız Zekiye Hoca nın gündeme getirmesine rağmen ATA 2 Zübeyde Hanım durağı yıllar içinde ATA 2 den uzaklaştıkça uzaklaştı
KIZKULESİ ART GALLERY ÜSKÜDAR DA AÇILDI

Üsküdar merkezde Hakimiyeti Milliye Caddesinde bulunan Kançal iş merkezinin birinci katında 10 Ocak günü Kızkulesi Art Galeri açıldı.
Kamuda Dijital Tebligat dönemi Her vatandaşa zorunlu adres geliyor

Bu öneri yasalaştığında zarflara evlere ve muhtarlıklara gelen tebligatlar tarihe karışacak, her tebligat e posta ile ve mesajla gelecek. Çok geç kalmış bir yasa bu umarız hızla gerçekleşir.
GERÇEK EMEKLİ SAYISI 12.239.971 KİŞİ

Özgür Erdursun, 17 milyon olarak ifade edilen emekli sayısının aslında gerçeği yansıtmadığını belirterek gerçek rakamları açıkladı.




