Boğaziçi Alevi Derneği Muharrem Aşuresinde Doldu Taştı.

Boğaziçi Alevi Derneği Muharrem Aşuresinde Doldu Taştı.

Tarih 14 Aralık 2011, 16:29 YazdırBu haberi yazdır

10 aralık Cumartesi günü biten Muharrem oruçlarının ardından Boğaziçi alevi Derneği lokalinde Aşure Lokması kaynatıldı.

Boğaziçi Alevi Derneği Muharrem Aşuresinde Doldu Taştı.

10 aralık Cumartesi günü biten Muharrem oruçlarının ardından Boğaziçi alevi Derneği lokalinde Aşure Lokması kaynatıldı. Dernek üyeleri ve ailelerinin yanında bu güzel ortamda bulunmak isteyenler de aşure lokmasına ortak oldular.

Misafirler arasında CHP Üsküdar İlçe Başkanı Mustafa Çetinkaya Belediye meclis üyeleri Hubyar Sultan Alevi kültür derneği başkanı Ali Kenanoğlu Çengelköy Spor yöneticileri ve çevre derneklerin yöneticileri de vardı. Başkan Asker Yıldız ve dernek yöneticileri misafirleri ağırlamak için ellerinden gelen çabayı gösterdiler. Okunan duanın ve tutulan oruçların kabul edilmesi dileklerinin ardından tencereler dolusu aşure lokması dağıtıldı.
 
 
Dernek başkanı Asker Yıldız Gazetemize yaptığı açıklamada “Bizler yöneticiyiz ama her zaman derneğin ve üyelerimizin hizmetinizdeyiz dedi. Dernek lokalimiz büyük olduğu halde artık ihtiyaca cevap vermemektedir. Belediye başkanı Mustafa Kara dan ve belediye yönetiminden acilen müsait bir arsa bekliyoruz . İbadet yerlerine nasıl destek verdiğini görüyor aynı ilgiyi biz de bekliyoruz. Bahçelievler camisine ve Birlik camisine Üsküdar Belediyesinin desteği aşikar bizde bölgenin Alevi topluluğu olarak aynı desteği bekliyoruz. Bu vesileyle tüm canların oruçları Allah katında kabul görsün aşuremiz bereketli olsun “dedi.


 
Bu haber 962 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER