
GONCALAR SOKAK DÜZENLENMELİ...


Doğup büyüdüğüm Üsküdar Doğancılardan 1999 Şubat ayında ATA 2 sitesine taşındık o zamanlar en yakın kasap muhtarlığın karşısında İPAR en yakın market ise Küçüksu da Gİma idi.
GONCALAR SOKAK DÜZENLENMELİ...
Doğup büyüdüğüm Üsküdar Doğancılardan 1999 Şubat ayında ATA 2 sitesine taşındık o zamanlar en yakın kasap muhtarlığın karşısında İPAR en yakın market ise Küçüksu da Gİma idi.
Site içinde üç küçük market caddede bir bakkal vardı kıyma et bile satarlardı. Zamanla sitemizin inşaat işleri bittiği gibi çevremizde yoğun bir kentsel dönüşüm yaşamaya başladık. Önceleri açılan tansaş ve migros ciro rekorları kırıp diğerlerine örnek oldu. Zamanla Çağrı ve ucuzluk marketleri pıtırak gibi açılmaya başladı, kahraman bakkallar direnmeye devam etseler de azaldılar ama her taraf market doldu.
Bosna Bulvarı ve Zübeyde hanım caddesi marketlerle dolduğu gibi Goncalar caddesi hem Banka hem market sokağı oldu. İnsanlar alışverişlerini rahatça burada yapıyorlar ama kaldırımlar ve oto parklanmaları düzensiz.
En acı olan ise cadde boyu büyük şirketlerin kullandığı binaların alt katları başta otopark idi ama zamanla hepsi depoya veya büroya çevrildi Üsküdar Belediyesi de bunlara izin vererek araçların ortada kalmasına sebep oldu.
File marketin olduğu yer tamamen otopark iken şimdi kocaman bir market var marketten memnunuz ama otoparklar yok edildiği için sorun gitgide büyüyor.
Yetkililere sesleniyoruz. Goncalar sokağa bir çeki düzen veriniz, vatandaşın yaya yolunu kullanmasını sağlayınız araç parkına bir düzen getiriniz?
çengelköy trafik - bosna bulvarı- üsküdar
ÜSKÜDAR BAĞLARBAŞI KÜLTÜR MERKEZİ YENİ YÜZÜYLE KAPILARINI AÇTI
DEDETAŞ " 31 Mart seçimlerinden sonra görevi devraldığımız günden beri tahakkuk etmiş olan tüm SGK ve vergi borçlarını ödedik."
ÜSKÜDAR’DA OTİZM FARKINDALIK ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Üsküdar Belediyesi tarafından Otizm Farkındalık Haftası kapsamında “Farklılıklar Bize Renk Katar” sloganıyla etkinlik düzenlendi.
BOĞAZİÇİ ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİ GENEL KURULU YAPILDI
23 MART Pazar günü dernek üyelerinin yoğun katılımı ile saat 14.00 de başladı, katılan üyeler yoklama cetveline imzalarını attılar.
TÜED'den 2000 sonrası emeklilere intibak talebi
Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), emekli aylıklarında oluşan eşitsizliklerin giderilmesi için 2000 sonrasında emekli olanlara intibak yapılmasını talep etti.
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI DEDETAŞ, CHP’NİN CUMHURBAŞKANLIĞI ÖN SEÇİMİNDE OYUNU KULLANDI
Sinem Dedetaş: “Özellikle dayanışma sandıklarında yüksek bir katılım var, bütün ilçelerde takip ediyoruz. Örgütümüze tüm hazırlıkları için teşekkür ediyoruz.
ÇENGELKÖY BP PETROL OFİSİ OLDU...
Çengelköy de yılladır BP markası ile halka hizmet eden KARAKAŞ petrol şirketin Petrol Ofisine devredilmesi ile beraber artık yeni markası ile yoluna devam edecek.
SAADET ÜSKÜDAR İFTAR BULUŞMASI
Saadet Partisi Eski Belediye başkanı Yılmaz Bayat ve İlçe başkanı Hakan Tevfik Erdağı Üsküdar' ın muhtarlarıyla 11.Mart akşamı Üsküdar ilçe binasında iftarda buluştu.
ÇENGELKÖY DUDULLU 1-1
Son maça grup ikincisi olarak çıktık berabere kaldığımız halde ligi dördüncü bitirdik.
BURHAN MAKIROĞLU GAZETECİLER İLE İFTARDA BULUŞTU...
Üsküdar’ın tanınan iş insanı Burhan Makıroğlu Gazetecilerle 8.Mart akşamı iftarda buluştu.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NİN 3. KENT LOKANTASI HİZMETE GİRDİ
İmamoğlu: “Ramazan ayında sizlerin sofrasında olmak, sizlerle sofralarınızda buluşmak benim için çok özel bir durumdur. Milyonlarca insanımızın dertleriyle dertlenmek ve onlara çözüm bulma gayretimiz, şiarımızdır”