SOĞUKSU  DERNEĞİ  HEMŞEHRİLERİNİ  İFTARDA  BULUŞTURDU...

SOĞUKSU DERNEĞİ HEMŞEHRİLERİNİ İFTARDA BULUŞTURDU...

Tarih 17 Nisan 2022, 12:59 YazdırBu haberi yazdır

Cide Soğuksu derneği vakfı 15.Nisan akşamı Mehmet Çakır tesislerinde iftar düzenledi, düzenlenen iftara dernek üyelerinin yanı sıra kardeş derneklerin ve federasyon yöneticileri katıldı.

SOĞUKSU  DERNEĞİ  HEMŞEHRİLERİNİ  İFTARDA  BULUŞTURDU...



Cide Soğuksu  derneği vakfı 15.Nisan akşamı Mehmet Çakır tesislerinde iftar düzenledi, düzenlenen iftara dernek üyelerinin yanı sıra kardeş derneklerin ve federasyon yöneticileri katıldı.



Cide Soğuksu derneği vakfı başkanı RECEP ASLAN gazetemize yaptığı açıklamada iftar programı hakkında şu açıklamayı yaptı ;

Üsküdar Belediyesi ev sahipliğinde Soğuksu Derneği’nin düzenlemiş olduğu iftar programı protokolün ve davetlilerin yoğum katılımı ile Mehmet  Çakır Kültür Merkezi ’nde gerçekleşti. Uzun bir sohbet ortamında ve samimi bir atmosferde gerçekleşen iftar programı iki yıldır pandemiden dolayı ayrı düşen hemşerileri bir araya getirdi. İftar programına AK PARTİ İstanbul Milletvekili Mustafa ATAŞ ,Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN, Üsküdar Belediye Başkan Danışmanı Esat KALAY, Cide Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet YILMAZ, Kastamonu Dernekler Federasyonu (KAS-KON) Başkanı Mehmet ALVER, Kastamonu Dernekler Federasyonu (KAS-DER) Başkanı Remzi ŞEN,Cide Güren Dernekler Federasyonu Başkanı Mevlüt ÇELİK, Kastamonu Sanat Kurulu Başkanı Yılmaz CESUR , Dernek Başkanları, siyaset ve iş dünyasının önemli isimleri ve davetliler katılım sağladı.

Kıymetli hemşehrilerimize, değerli misafirlerimize, emeği geçenlere, birlikteliğin kıymetini bilen, gönül soframıza katılan herkese şahsım ve yönetimim adına teşekkürlerimi iletiyor, şükranlarımı sunuyorum.


Soğuksu Dernek Başkanını ve yönetim kurulu arkadaşlarını yaptığı tüm etkinliklerindeki başarılarından ve titizliklerinden dolayı Çengelköy gazetesi olarak kutluyoruz.


cide soğuksu derneği- cide soğuksu vakfı

Bu haber 408 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER