
BAL LİGİNDEKİ ADALETSİZLİK
Çengelköyspor Başkanı İsmet Özay TFF nin görüşme taleplerini kabul etmemesi üzerine şu açıklamada bulundu “
BAL LİGİNDEKİ ADALETSİZLİK...
Çengelköyspor Başkanı İsmet Özay TFF nin görüşme taleplerini kabul etmemesi üzerine Bal ligindeki adaletsizlik ile ilgili şu açıklamada bulundu “
SAYIN CUMHUR BAŞKANIM;
Bölgesel Amatör Liglerde şampiyonluk şansı bulunmasına rağmen Türkiye Futbol Federasyonu'nun 08.07.2020 tarihinde almış kararlar sonrasında haksızlığa uğrayan Belediye Kütahyaspor, Siirt İl Özel İdaresi Spor, Adıyaman 1954 Spor, Cayhanspor, Isparta 32 Spor, Karaman Belediyespor, Edirnespor, Tekirdağspor ve Çengelköyspor kulüpleri olarak mağduriyetlerimizin giderilmesi amacıyla mücade etmekteyiz.
Sizden; 9 kulübün Başkanları olarak, temsil ettiğimiz yaklaşık 5 milyon kişi adına, mağduriyetimizin giderilmesi adına vermiş olduğumuz mücadelemize desteklerinizi arz ve talep ediyoruz.
Saygılarımızla
9 Kulüp Adına
Çengelköy Spor Kulübü Başkanı
İsmet ÖZAY
Ve sosyal medyada şu etiketler beraber kullanıldı.
@rterdogan
@hasandogantr
@ispartaspor_32vip_resmi
@edirnesporresmi
@tekirdagsk
@siirt_spor_kulubu
@cengelkoyspor
@kurallarlaadiyamanspor
@karamanbelediyespor70
@ceyhansporresmi
Bölgesel Amatör Lig (BAL) kulüpleri adına konuşan Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Sait Aybak ise , "Eğer içinizde insaf sahibi birileri varsa, eğer aranızda vicdan sahibi, hak, hukuk, adalet gözeten birileri varsa, lütfen BAL ile ilgili verdiğiniz bu yanlış karardan geri dönün" dedi.
TFF' nin, koronavirüs nedeniyle sezona ara verilmesinin ardından aldığı karar doğrultusunda, BAL tescil edilerek 11 grubun lideri 3'üncü Lig'e çıktı. Liglerde şampiyonluk mücadelesi veren diğer kulüpler karara tepki gösterdi.
BAL'da yer alan 100'ü aşkın kulübü temsilen, bu sabah federasyonun Riva'daki merkezi önünde basın açıklaması yapıldı. Kulüp başkanları, yönetici ve taraftarların katıldığı basın açıklamasında konuşan Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Sait Aybak, federasyona yanlış karardan dönülmesi çağrısında bulundu. İkinci sıradaki takımlara haksızlık yapıldığını savunan ve adalet istediklerini belirten Aybak, şunları söyledi:
"Türkiye Futbol Federasyonu'nun BAL hakkında vermiş olduğu haksız, hukuksuz kararın adil ve adaletli olması için buradayız. TFF kararında; Süper Lig ve 1'inci Lig ile ilgili oynatma kararı, 2'nci ve 3'üncü Lig ile ilgili lider takımların bir üst lige, şampiyonluk şansı olanlarla ilgili de Play-Off oynatma ve neticesinde de kazananların bir üst lige çıkma şansı verilmiştir. Fakat bizim amatör ligler ile ilgili de sadece lider durumdaki takımların bir üst lige çıkarılmasına hükmedildi. İkinci sıradaki takımların liderle arasında 1 puan, 2 puan, 3 puan olmasına rağmen bunları görmeyip, hiç sayıp büyük bir adaletsizliğe imza atılmıştır. Yine Süper Lig, 1'inci Lig, 2'nci Lig ve 3'üncü Lig ile ilgili karar alınırken bütün kulüplerin görüş ve önerisine başvurulurken, bizler 100'den fazla kulüp olarak görüş ve önerilerimizi sunmak için randevu talep etmemize rağmen karşılık bulamadık.
Lütfen, lütfen, lütfen; eğer içinizde insaf sahibi birileri varsa, eğer aranızda vicdan sahibi, hak, hukuk, adalet gözeten birileri varsa, lütfen amatör ligler ile ilgili verdiğiniz bu yanlış karardan geri dönün. Çünkü burada bir emek, bir gayret var. 1 puan, 2 puan aralığında takımlar var. 3 puan aralığında olup, lideri takip edip, şampiyonluk şansı olan takımlar var. Yazıktır, ayıptır, günahtır. Amatör liglerde takımları bulunan başkanlar olarak; BAL'da 2'nci sırada olan takımların da bir üst lige çıkarılmasını talep ediyoruz. Ayrıca buradan Sayın Cumhurbaşkanımıza özel bir çağrıda bulunmak istiyorum: Lütfen bu adaletsizliğin kalkması için müdahele edin.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN RAMAZAN AYINA KAPSAMLI HAZIRLIK

Üsküdar Belediyesi tarafından Ramazan ayına ilişkin hazırlıklar kapsamında iftar alanları kurulurken, Ramazan kolileri dağıtılmaya başlandı.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE DESTEK

Sosyal Belediyecilik anlayışı adına Üsküdar Belediyesi, eğitim alanında yaptığı projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor.
AK Parti Üsküdar Teşkilatı Bahçelievler Çalışmaları

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve beraberindeki 6 ayrı ekip, geniş kapsamlı mahalle taramaları çerçevesinde Bahçelievler Mahallesi’nde saha çalışması gerçekleştirdi.
ÜSKÜDAR’DA SEVGİ PAZARI 2. KEZ KURULUYOR

Üsküdar Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sevginin iyileştirici gücünü Sevgi Pazarı ile Üsküdar’a taşıyor.
KAYMAKAM ADEM YAZICI BAHÇELİEVLERDEYDİ

Üsküdar kaymakamı Adem Yazıcı sorumlu müdürleri ile beraber Bahçelievler mahallesi muhtarı Zekiye Hoca
ÜSKÜDAR ÇOCUK KÖYÜ YENİLENDİ VE ŞENLİKLERLE AÇILDI

Başkan Sinem Dedetaş: Çocuk Köyü’ndeki, 1200 metrekare büyüklüğünde çocuk oyun alanları ve yaklaşık 11 bin metrekarelik yeşil alanda iyileştirmeler yaptık.
ATA 2 ZÜBEYDE HANIM DURAĞININ YERİ DEĞİŞMELİ

Ata 2 site yönetimi ve mahalle muhtarımız Zekiye Hoca nın gündeme getirmesine rağmen ATA 2 Zübeyde Hanım durağı yıllar içinde ATA 2 den uzaklaştıkça uzaklaştı
KIZKULESİ ART GALLERY ÜSKÜDAR DA AÇILDI

Üsküdar merkezde Hakimiyeti Milliye Caddesinde bulunan Kançal iş merkezinin birinci katında 10 Ocak günü Kızkulesi Art Galeri açıldı.
Kamuda Dijital Tebligat dönemi Her vatandaşa zorunlu adres geliyor

Bu öneri yasalaştığında zarflara evlere ve muhtarlıklara gelen tebligatlar tarihe karışacak, her tebligat e posta ile ve mesajla gelecek. Çok geç kalmış bir yasa bu umarız hızla gerçekleşir.
GERÇEK EMEKLİ SAYISI 12.239.971 KİŞİ

Özgür Erdursun, 17 milyon olarak ifade edilen emekli sayısının aslında gerçeği yansıtmadığını belirterek gerçek rakamları açıkladı.





