
ÜSKÜDAR VALİDE SULTAN GEMİSİ’NİN KONUĞU BÜLENT AKARCALI ANADOLU LİSESİ OLDU
Valide Sultan Gemisi'nde her Perşembe lise öğrencilerine yönelik düzenlenen tarih derslerinin konuğu Bahçelievler mahallesinde eğitimine devam eden Bülent Akarcalı Anadolu Lisesi oldu.
ÜSKÜDAR VALİDE SULTAN GEMİSİ’NİN KONUĞU BÜLENT AKARCALI ANADOLU LİSESİ OLDU
Valide Sultan Gemisi'nde her Perşembe lise öğrencilerine yönelik düzenlenen tarih derslerinin konuğu Bahçelievler mahallesinde eğitimine devam eden Bülent Akarcalı Anadolu Lisesi oldu.
Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın selamlama konuşmasında öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.
Daha sonra kürsüye gelen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen” "12. sınıf öğrencilerimize yönelik geçen yıl başarıyla yürüttüğümüz tarih derslerimizde bu yıl da birlikteyiz, bu güzel organizasyonda bizimle işbirliği yapan Milli Eğitim Bakanlığımıza ve Okul Müdürlerimize çok teşekkür ediyorum. Üsküdar eğitimde ülke ortalamasının üzerinde, eğitime desteğimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kesintisiz sürecek, yolunuz bahtınız açık olsun." diyerek alkışlar eşliğinde ders zilini çaldı ve dersi başlattı.
Çay simit ve kaşar peyniri ikramıyla kahvaltı eşliğinde başlayan derste uzman rehber anlatımıyla Boğaz'daki tarihi yapılar tek tek irdelendi. Verilen teneffüste Başkan Hilmi Türkmen'in öğrencilerle toplu fotoğraf çektirmesinden sonra devam eden ders, Üsküdar Belediyesi'nin öğrencilere hediyesi olan üniversite hazırlık setlerinin dağıtımıyla tur Üsküdar'da sona erdi.
MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU HIZLA YAPILIYOR

İstanbul sismik risklerin azaltılması ve acil durum hazırlık projelerinden bir tanesi olan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu yapımı mahalle muhtarımız Hilmi Somuncu’nun da gayretleri ile hızla sürüyor.
YAVUZTÜRK MAHALLESİNDE SAR İSTANBUL TEMSİLCİLİĞİ HİZMETE BAŞLADI

Geçen ay Yavuztürk Mahallesi’nde bulunan sitelere gazete dağıtımı yaparken Yeşilyamaç Sitesi dükkanlar sırasında SAR Arama Kurtarma ve Acil Yardım Derneği
ÜSKÜDAR BELEDİYESi’NİN EMEKLİLERE PAZAR ALIŞVERİŞİ DESTEĞİ YENİDEN BAŞLIYOR

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın seçim vaatleri arasında yer alan ve göreve gelmesiyle hayata geçirilen “Emeklilere Pazar Alışverişi Desteği” uygulaması bu yıl da devam ediyor.
Emeklilerin toplam yüzde 70'i 18 bin liranın altında bir gelirle yaşiyor

Maaş tablosunda büyük uçurum: Emeklilerin yüzde 40'ı 17 bin liranın altında yaşam savaşı veriyor. aylik baglama oranlari cok dustu sonuc bu
MEDİVİA SAĞLIK GRUBU MUHTARLARLA BULUŞTU

Yıllardır muhtarlar gününde muhtarları ağırlayan MEDİVİA sağlık grubu ekim ayında Üsküdar’ın muhtarlarını ağırladı.
ÜSKÜDAR MİSİAD İLÇE BAŞKANI BURHAN MAKIROĞLU OLDU

Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneğinin Üsküdar şubesinin başkanı Genel başkan Feridun Öncel’in tensipleriyle Burhan Makıroğlu oldu.
ÜSKÜDAR “KADIN VE ÇOCUK YAŞAM MERKEZİ İLE PSİKOTERAPİ MERKEZİ” CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL’İN KATILIMIYLA HİZMETE AÇILDI

Üsküdar Belediyesi tarafından sıfırdan inşa edilerek yapımı tamamlanan Kadın ve Çocuk Yaşam Merkezi ile Psikoterapi Merkezi CHP Lideri Özgür Özel'in katılımıyla hizmete alındı
Hayırsever İş İnsanı Burhan Makıroğlu'na 2025 Onur Ödülü

Topluma Katkıda Sınır Tanımıyor Üsküdar’da düzenlenen prestijli bir törende, çok sayıda ünlü ismin arasında yer alan Makıroğlu
AK PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE YÖNETİMİ GAZETECİLER İLE BİRARAYA GELDİ

21.Ekim Gazeteciler günü dolayısı ile Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve yönetici arkadaşları Üsküdar Katibim Restoranda basın temsilcileri ile toplantı yaptı.
ÜSKÜDAR’DA GELENEKSEL GEMİ MODELLERİ SERGİSİ AÇILDI

Üsküdar Belediyesi ve Gemi Modelcileri ve Gemi Severler Derneği iş birliğiyle düzenlenen Geleneksel Gemi Modelleri Sergisi




