
Spor söyleşilerinde 13.buluşma
Bulgurlu Hanza Çolakoğlu A.İ.H.lisesinde yapılan spor söyleşilerinin Üsküdar Belediye Meclis Başkanı 13.sü Esat Kalay’ın moderatörlüğünde Hami Mandıralı Muammer Saka ve başkan Hilmi Türkmen in katılımı ile yapıldı.
Spor söyleşilerinde 13.buluşma
Bulgurlu Hanza Çolakoğlu A.İ.H.lisesinde yapılan spor söyleşilerinin Üsküdar Belediye Meclis Başkanı 13.sü Esat Kalay’ın moderatörlüğünde Hami Mandıralı Muammer Saka ve başkan Hilmi Türkmen in katılımı ile yapıldı.
Öğretmen ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda ilk sözü Hilmi Türkmen aldı “Hami gelmiş geçmiş en önemli duran toplara attığı sert şutlarla tanınan bir futbolcu milli formasıyla Bulgaristan maçında attığı bir golü hiç unutamam savunma oyuncusunu da filelere göndermişti. 269 km hızla attığı şutları unutulmaz. Biz sizlerle başarılı olduğu kadar karakter olarak da örnek olacak sporcuları buluşturuyoruz.kendisi kırmızı kart görmeyen bir futbolcudur. Esat Kalay ın gençleri iyiliklerle iyilerle buluşturma programına özellikle gelmek istedim. Bende spor yapıyorum yüzüyorum fitnes yapıyorum. Gençken keşke bir yabancı dil öğrenseydim ve spor yapabilseydim diyorum.”
Kariyerinizdeki başarınızın sırı nedir sorusuna ise Hami “ çocukken istediğim şey futbolcu olmaktı hayallerimin peşinden koştum çok çalıştım sağlığıma iyi baktım kendime dikkat ettim sakatlıklarım oldu fakat çabuk iyileştim.
Muammer başkana ise ülkemizde kulüpler iyi yönetiliyor mu ? neden bu kadar borç içindeler sorusu yöneltildi.
Cevap ise “Türkiye’de futbol yönetimi günlük mutluluk için yapılıyor toplamda 1 milyar dolar paramız yabancı oyuncu ve hocalara gidiyor. Osmanlıspor maça mehter marşı ile çıkıyor ama oyuncularının 11 i yabancı varın gerisini siz düşünün. Yenilgiye tahammül edebilmeliyiz biz yıllarca taraftarlar olarak maçları karışık seyrettik hiçbir olay da yaşanmadı.
Öğrencilerden bolca soru geldi birisi de Üsküdar da Veledrom salonu olmadığı belediyenin bunu yapması dileği iletildi.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN RAMAZAN AYINA KAPSAMLI HAZIRLIK

Üsküdar Belediyesi tarafından Ramazan ayına ilişkin hazırlıklar kapsamında iftar alanları kurulurken, Ramazan kolileri dağıtılmaya başlandı.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE DESTEK

Sosyal Belediyecilik anlayışı adına Üsküdar Belediyesi, eğitim alanında yaptığı projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor.
AK Parti Üsküdar Teşkilatı Bahçelievler Çalışmaları

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve beraberindeki 6 ayrı ekip, geniş kapsamlı mahalle taramaları çerçevesinde Bahçelievler Mahallesi’nde saha çalışması gerçekleştirdi.
ÜSKÜDAR’DA SEVGİ PAZARI 2. KEZ KURULUYOR

Üsküdar Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sevginin iyileştirici gücünü Sevgi Pazarı ile Üsküdar’a taşıyor.
KAYMAKAM ADEM YAZICI BAHÇELİEVLERDEYDİ

Üsküdar kaymakamı Adem Yazıcı sorumlu müdürleri ile beraber Bahçelievler mahallesi muhtarı Zekiye Hoca
ÜSKÜDAR ÇOCUK KÖYÜ YENİLENDİ VE ŞENLİKLERLE AÇILDI

Başkan Sinem Dedetaş: Çocuk Köyü’ndeki, 1200 metrekare büyüklüğünde çocuk oyun alanları ve yaklaşık 11 bin metrekarelik yeşil alanda iyileştirmeler yaptık.
ATA 2 ZÜBEYDE HANIM DURAĞININ YERİ DEĞİŞMELİ

Ata 2 site yönetimi ve mahalle muhtarımız Zekiye Hoca nın gündeme getirmesine rağmen ATA 2 Zübeyde Hanım durağı yıllar içinde ATA 2 den uzaklaştıkça uzaklaştı
KIZKULESİ ART GALLERY ÜSKÜDAR DA AÇILDI

Üsküdar merkezde Hakimiyeti Milliye Caddesinde bulunan Kançal iş merkezinin birinci katında 10 Ocak günü Kızkulesi Art Galeri açıldı.
Kamuda Dijital Tebligat dönemi Her vatandaşa zorunlu adres geliyor

Bu öneri yasalaştığında zarflara evlere ve muhtarlıklara gelen tebligatlar tarihe karışacak, her tebligat e posta ile ve mesajla gelecek. Çok geç kalmış bir yasa bu umarız hızla gerçekleşir.
GERÇEK EMEKLİ SAYISI 12.239.971 KİŞİ

Özgür Erdursun, 17 milyon olarak ifade edilen emekli sayısının aslında gerçeği yansıtmadığını belirterek gerçek rakamları açıkladı.





