
DEMOKRASİ ŞEHİTLERİNİ UĞURLADIK GAZİLERİMİZİ UNUTMADIK
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN, canları pahasına vatanını savunurken şehit düşen vatandaşların cenaze namazına katılırken, demokrasi mücadelesi sırasında yaralanan vatandaşları da hastanede ziyaret etti
DEMOKRASİ ŞEHİTLERİNİ UĞURLADIK GAZİLERİMİZİ UNUTMADIK
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN, canları pahasına vatanını savunurken şehit düşen vatandaşların cenaze namazına katılırken, demokrasi mücadelesi sırasında yaralanan vatandaşları da hastanede ziyaret etti.
Saldırılarda yaralanan vatandaşlara hastanede ziyarette bulunan Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN, tüm yaralılara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, hepsini yaptıkları kahramanlıktan dolayı teker teker kutladı.Çengelköy mahalle muhtarı Can Cumurcu’ da olay gecesi yaralanmış ve hasteneye sevk edilmişti . Başarılı ameliyat sonrası sağlık durumu iyiye giden Çengelköy Muhtarı Can cumurcu’ ya ve diğer yaralılara bizde Çengelköy Gazetesi olarak geçmiş olsun diyoruz.
TÜRKMEN, daha sonra Milli İrade’ye sahip çıkma yolunda sokağa çıkan ve darbeciler tarafından şehit edilen vatandaşlarımızın cenazesine katıldı.
Kirazlıtepe ve Marmara Üniversitesi İlahiyat Camii’nde kılınan cenaze namazlarına iştirak ederek şehit yakınlarına taziyede bulundu.Marmara İlahiyat Camii'nde cenaze namazı kılınan şehitlerden biri de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yol arkadaşı Erol Olçak ve oğlu Abdullah Olçak idi. Tayyip Erdoğan, burada yaptığı konuşmada yol arkadaşı ve oğlundan bahsederken gözyaşlarına hakim olamadı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha fazla konuşamayacağını belirterek, "Milletimiz başı sağ olsun. Fakat bu haşhaşilere, bu malum terör örgütüne, Fetullahçı Terör Örgütü'ne, biz bu yolda kefenimizle yürüyoruz. Bunların hakkından gelecek ve evelallah bu ülkemizi birlik, beraberlik içerisinde geleceğe taşıyacağız. Rabbim rahmet eylesin." diye konuştu.
Tarih : 18 Temmuz, 2016
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN RAMAZAN AYINA KAPSAMLI HAZIRLIK

Üsküdar Belediyesi tarafından Ramazan ayına ilişkin hazırlıklar kapsamında iftar alanları kurulurken, Ramazan kolileri dağıtılmaya başlandı.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE DESTEK

Sosyal Belediyecilik anlayışı adına Üsküdar Belediyesi, eğitim alanında yaptığı projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor.
AK Parti Üsküdar Teşkilatı Bahçelievler Çalışmaları

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve beraberindeki 6 ayrı ekip, geniş kapsamlı mahalle taramaları çerçevesinde Bahçelievler Mahallesi’nde saha çalışması gerçekleştirdi.
ÜSKÜDAR’DA SEVGİ PAZARI 2. KEZ KURULUYOR

Üsküdar Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sevginin iyileştirici gücünü Sevgi Pazarı ile Üsküdar’a taşıyor.
KAYMAKAM ADEM YAZICI BAHÇELİEVLERDEYDİ

Üsküdar kaymakamı Adem Yazıcı sorumlu müdürleri ile beraber Bahçelievler mahallesi muhtarı Zekiye Hoca
ÜSKÜDAR ÇOCUK KÖYÜ YENİLENDİ VE ŞENLİKLERLE AÇILDI

Başkan Sinem Dedetaş: Çocuk Köyü’ndeki, 1200 metrekare büyüklüğünde çocuk oyun alanları ve yaklaşık 11 bin metrekarelik yeşil alanda iyileştirmeler yaptık.
ATA 2 ZÜBEYDE HANIM DURAĞININ YERİ DEĞİŞMELİ

Ata 2 site yönetimi ve mahalle muhtarımız Zekiye Hoca nın gündeme getirmesine rağmen ATA 2 Zübeyde Hanım durağı yıllar içinde ATA 2 den uzaklaştıkça uzaklaştı
KIZKULESİ ART GALLERY ÜSKÜDAR DA AÇILDI

Üsküdar merkezde Hakimiyeti Milliye Caddesinde bulunan Kançal iş merkezinin birinci katında 10 Ocak günü Kızkulesi Art Galeri açıldı.
Kamuda Dijital Tebligat dönemi Her vatandaşa zorunlu adres geliyor

Bu öneri yasalaştığında zarflara evlere ve muhtarlıklara gelen tebligatlar tarihe karışacak, her tebligat e posta ile ve mesajla gelecek. Çok geç kalmış bir yasa bu umarız hızla gerçekleşir.
GERÇEK EMEKLİ SAYISI 12.239.971 KİŞİ

Özgür Erdursun, 17 milyon olarak ifade edilen emekli sayısının aslında gerçeği yansıtmadığını belirterek gerçek rakamları açıkladı.




