ÜSKÜDAR’A 2 YILDA 200 ESERİN SUNUMU YAPILDI
Üsküdar’da 2 yıl içinde vatandaşın hizmetine kazandırılan 200 eserin sunumu gerçekleşti.
ÜSKÜDAR’A 2 YILDA 200 ESERİN SUNUMU YAPILDI
Üsküdar’da 2 yıl içinde vatandaşın hizmetine kazandırılan 200 eserin sunumu gerçekleşti.
İlçenin sosyal ve kültürel çehresini değiştiren projelerin sunumunun yapıldığı etkinliğe Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen’in yanı sıra, muhtarlar, spor kulüplerin temsilcileri, vakıf başkanları, dernek yetkilileri ve diğer STK’lar da katıldı.
Mehmet Çakır Kültür ve Spor Merkezi’nde gerçekleşen sunuda konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen: “Bizim bir sloganımız var. Üsküdar’da nefer alan Üsküdar’a nefes vermeli diye. Evet, gerçekten bu şehirde nefes alıyoruz, nefes vermek durumundayız. Görevimiz ne olursa olsun. Bir sivil toplumda yönetici olabiliriz, bir mahallede olabiliriz, meclis üyesi olabiliriz, belediye başkanı olabiliriz. Her hangi bir sade vatandaş olabiliriz hiç fark etmez. Mademki bu şehirde nefes alıyoruz, bu güzel şehre nefes vermek zorundayız. Ve görüyorum ki bütün Üsküdarlılar bu nefes konusunda adeta birbiriyle yarışıyorlar. Bizlerde Üsküdar belediyesi olarak 2 yıllık süre içerisinde gece gündüz demeden sizlerin destekleriyle gerçekten Üsküdar’ımıza daha fazla değer neler katabiliriz düşünerek çalışıyoruz” dedi.
BOĞAZ TRAFİĞİ BEYKOZ METROSU İLE RAHATLAYACAK

Ümraniye’den başlayarak Kavacık üzerinden Beykoz’a ulaşacak metro hattının 17,49 kilometre uzunluğunda olması bekleniyor
Türkiye’nin güvenliği ve Türk milletinin iradesi, başkalarının kırmızı çizgileriyle belirlenemez.

TURAN DEVLETİ TEŞKİLATLARI İsrail konusunda yaptığı basın açıklaması gazetemizle de paylaşıldı. Biz de okurlarımızla paylaşıyoruz
Çengelköyspor Yeni Yönetimiyle Yeni Sezona Güçlü Bir Başlangıç Yaptı

Çengelköyspor, 2026-2027 sezonu öncesinde yeni yönetimi, teknik kadrosu, futbolcuları ve kulüp camiasını bir araya getiren sezon açılışını gerçekleştirdi.
YENİ PARTİ ÜSKÜDAR KURULDU İLÇE BAŞKANI BERK TÜTÜNCÜ OLDU

Yeni Parti nin kurulması sonrası il ve ilçe yönetimleri belli olmaya başladı. İstanbul da belli olan yönetimlerin bir tanesi de Üsküdar oldu.
ÜSKÜDAR BELEDİYE MECLİSİ SİBEL TAN ÇETİNKAYA’YI SEÇTİ
Görevden uzaklaştırılan ve tutuklanan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın yerine seçilecek başkanvekili için yapılan oylamada CHP'nin adayı kazandı.
SAĞLIKLI BAŞLANGIÇ, MUTLU BİREY, SAĞLIKLI TOPLUM
Hayatın ilk anı, bir bebeğin dünyaya gözlerini açtığı o ilk saniye, geleceğin de inşa edilmeye başlandığı andır.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş gözaltına alındı

Operasyon, İstanbul Anadolu başsavcılığının Üsküdar Belediyesi’nde yapı ruhsatı ve iskan süreçlerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla yürüttüğü soruşturma kapsamında yapıldı.
SP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI HÜSEYİN ÇAKMAK “ Güçlü devlet; eleştiriden korkan değil, eleştiriden ders çıkaran devlettir.”
Basın özgürlüğü, yalnızca gazetecilerin değil; toplumun doğru bilgiye ulaşma hakkının ve adil bir yönetim anlayışının en temel teminatlarından biridir.
Pet Fellas Hayvanları Yeni Aileleriyle Buluşturuyor
Ücretsiz olarak hizmet veren platform, hayvan sahiplendirme sürecini daha düzenli ve ulaşılabilir hale getirmeyi amaçlıyor.
5,5 MİLYON EMEKLİ KÖK MAAŞDA BULUŞTU
Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, milyonlarca emeklinin maaşını etkileyen kök aylık gerçeğini açıkladı




