
İSPARK Portekiz’e Çıkarma Yaptı
Dünya kentlerine model olan İSPARK, otopark alanında gelişen teknolojileri yerinde inceleyerek hizmet kalitesini artırmaya devam ediyor.
Dünya kentlerine model olan İSPARK, otopark alanında gelişen teknolojileri yerinde inceleyerek hizmet kalitesini artırmaya devam ediyor.
İSPARK, otopark sistemlerini incelemek üzere EMPARK şirketinin davetlisi olarak Portekiz’in Lizbon kentine ziyaret gerçekleştirdi.
Genel Müdür Nurettin Korkut, İBB İştirakler Koordinasyon Müdürü Hasan Yılmaz ve İSPARK yetkilileri ile birlikte yapılan ziyarette, otopark işletmeciliğinde kullanılan teknolojiler, parkomat uygulamaları ve Lizbon kentinin ulaşım altyapısı konusunda incelemeler yapılarak EMPARK yetkilileri ile fikir alışverişinde bulunuldu.
Lizbon Belediye Başkanına Ziyaret
Portekiz’e yapılan ziyarette Lizbon Belediye Başkanı Fernando Medina İSPARK heyetini makamında kabul etti. Yapılan görüşmede İstanbul’da İSPARK tarafından uygulanan model ile ilgili Medina’ya bilgi veren Genel Müdür Nurettin Korkut; Güvenle Park Güler Yüzle Hizmet sloganı ile 2005 yılından bu yana İstanbul’da otopark hizmeti veriyoruz. Yeni teknolojileri ve sektörde yaşanan gelişmeleri İstanbul’da hayata geçirdiğimiz projeler ile halkımıza sunuyoruz. Uyguladığımız sistem Türkiye’de ve Dünya’da birçok belediye için model oldu. Dedi.
Başkan Medina İstanbul’a sık sık geldiğini ve harika bir şehir olduğunu ifade ederken, Lizbon ile İstanbul’un birbirine çok benzediğini belirtti. Lizbon’a ait parklanma stratejilerini paylaşan Medina daha sonra İSPARK yetkililerine tarihi belediye binasını gezdirdi.
Ziyaret Portekiz Basınında Yer Aldı
İSPARK’ın Lizbon’da otopark uygulamalarını incelemek üzere gerçekleştirdiği ziyaret Portekiz basınında da yer aldı. Diário de Notícias gazetesinde yer alan haberde İSPARK’ın İstanbul’da uyguladığı model ve gerçekleştirdiği Portekiz ziyaretine yer verildi.
Üsküdar Belediye Başkanı Dedetaş'tan operasyona ilişkin açıklama: Hiçbir hizmet cezasız kalmıyor

Üsküdar Belediyesi'ne yönelik usulsüzlük ve rüşvet iddialarına ilişkin düzenlenen operasyona ilişkin Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, göreve geldikten sonra imar ve yapı ruhsatı işlemleri kapsamında herhangi bir bağış ya da katkı talebinin kesin olarak yasaklandığını söyledi.
Üsküdar Belediyesi'ne operasyon! 20 kişi gözaltına alındı

Üsküdar Belediyesi'ne operasyon yapıldı. İstanbul ve Yalova olmak üzere 30 farklı adreste eş zamanlı yapılan aramalarda belediye başkan yardımcısı dahil 20 kişi gözaltına alındı.
ATIKSIZ ÜSKÜDAR, ATIKSIZ MUTFAK PROJESİ HAYATA GEÇİRİLDİ

Üsküdar Belediyesi, 30 Mart Dünya Sıfır Atık Günü kapsamında gıda israfına dikkat çekmek ve
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN KEMİK İLİĞİ KANSERİNE DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK

1-31 Mart Kemik İliği Kanseri (Multiple Miyelom) Farkındalık Ayı kapsamında, Kanser Savaşçıları Derneği ile International Myeloma Foundation iş birliğinde düzenlenen farkındalık etkinliği, Üsküdar Belediyesi’nin ev sahipliğinde İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirildi.
İMAR KONUSUNDA SON DEĞİŞİKLİKLER

Üsküdar imar Kültür derneği kentsel dönüşümle ilgili Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde 28 Mart cumartesi günü bir panel düzenledi.
KURTULUŞUMUZ YENİLENEBİLİR ENERJİDE

Yenilenebilir enerjide tarihi zirve: Güneş ve rüzgar yükselişte
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Hüseyin Çakmak’tan Yerli ve Milli Tiyatro Vurgusu

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Hüseyin Çakmak, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, yerli ve milli tiyatronun önemine dikkat çekti.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR YİNE ŞAMPİYON

Son 3 sezondur semtimizin parlayan yıldızı olan, semtimiz halkının kurduğu Küçüksu Rasathane Spor Kulübü çok büyük bir başarıya daha imza atarak İstanbul Süper Amatör ligine yükseldi.
DÖNÜŞÜM KUTUSUNA ÇÖP ATMAYALIM

Bölgemizde 30 dan fazla site var bunların en büyüğü benim de yaşadığım ATA 2 sitesi sitemizde yaşam başladığından beri çöp konteynerleri var.
AK PARTİ ÜSKÜDAR STK LARLA İFTAR BULUŞMASI YAPILDI

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen geniş katılımlı iftar programı, ilçedeki siyasi parti temsilcilerini, STK’ları ve kanaat önderlerini aynı sofrada buluşturdu.



