
Başkan Olcay Kılavuz Üsküdar’daydı
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Üsküdar'da Ülkücü gençlerle bir araya geldi. Olcay Kılavuz, ziyarette Ülkü Ocaklarındaki gençlerle sohbet etti.
Başkan Olcay Kılavuz Üsküdar’daydı
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Üsküdar'da Ülkücü gençlerle bir araya geldi. Olcay Kılavuz, ziyarette Ülkü Ocaklarındaki gençlerle sohbet etti.
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Üsküdar Ülkü Ocaklarını ziyaret etti. Üsküdar Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Sözer'den çalışmalar hakkında bilgi alan Olcay Kılavuz, başarılı çalışmalarından dolayı Hüseyin Sözer'e teşekkür etti.
Üsküdar Ülkü Ocakları ziyaretinde coşkulu bir kalabalıkla karşılanan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Üsküdar Ülkü Ocakları’nda gençlerle sohbet ederek, Ülkü Ocaklarının işleyişi ve çalışmaları hakkında gençleri bilgilendirdi. Ülkü Ocakları'nın eğitim yuvası olduğunu, gençlerin de eğitimlerini en iyi şekilde tamamlamaları gerektiğini belirtti.
Toplantıya MHP Üsküdar İlçe Başkanı Hakan Aslan ve İlçe Yöneticileri ile, Eski Ocak ve İlçe Başkanları da katılım sağladı.
Üsküdar Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Sözer, Olcay Kılavuz'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
BOĞAZ TRAFİĞİ BEYKOZ METROSU İLE RAHATLAYACAK

Ümraniye’den başlayarak Kavacık üzerinden Beykoz’a ulaşacak metro hattının 17,49 kilometre uzunluğunda olması bekleniyor
Türkiye’nin güvenliği ve Türk milletinin iradesi, başkalarının kırmızı çizgileriyle belirlenemez.

TURAN DEVLETİ TEŞKİLATLARI İsrail konusunda yaptığı basın açıklaması gazetemizle de paylaşıldı. Biz de okurlarımızla paylaşıyoruz
Çengelköyspor Yeni Yönetimiyle Yeni Sezona Güçlü Bir Başlangıç Yaptı

Çengelköyspor, 2026-2027 sezonu öncesinde yeni yönetimi, teknik kadrosu, futbolcuları ve kulüp camiasını bir araya getiren sezon açılışını gerçekleştirdi.
YENİ PARTİ ÜSKÜDAR KURULDU İLÇE BAŞKANI BERK TÜTÜNCÜ OLDU

Yeni Parti nin kurulması sonrası il ve ilçe yönetimleri belli olmaya başladı. İstanbul da belli olan yönetimlerin bir tanesi de Üsküdar oldu.
ÜSKÜDAR BELEDİYE MECLİSİ SİBEL TAN ÇETİNKAYA’YI SEÇTİ
Görevden uzaklaştırılan ve tutuklanan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın yerine seçilecek başkanvekili için yapılan oylamada CHP'nin adayı kazandı.
SAĞLIKLI BAŞLANGIÇ, MUTLU BİREY, SAĞLIKLI TOPLUM
Hayatın ilk anı, bir bebeğin dünyaya gözlerini açtığı o ilk saniye, geleceğin de inşa edilmeye başlandığı andır.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş gözaltına alındı

Operasyon, İstanbul Anadolu başsavcılığının Üsküdar Belediyesi’nde yapı ruhsatı ve iskan süreçlerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla yürüttüğü soruşturma kapsamında yapıldı.
SP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI HÜSEYİN ÇAKMAK “ Güçlü devlet; eleştiriden korkan değil, eleştiriden ders çıkaran devlettir.”
Basın özgürlüğü, yalnızca gazetecilerin değil; toplumun doğru bilgiye ulaşma hakkının ve adil bir yönetim anlayışının en temel teminatlarından biridir.
Pet Fellas Hayvanları Yeni Aileleriyle Buluşturuyor
Ücretsiz olarak hizmet veren platform, hayvan sahiplendirme sürecini daha düzenli ve ulaşılabilir hale getirmeyi amaçlıyor.
5,5 MİLYON EMEKLİ KÖK MAAŞDA BULUŞTU
Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, milyonlarca emeklinin maaşını etkileyen kök aylık gerçeğini açıkladı




