
Başkan Halit Hızır yerel basın ile buluştu


Adalet ve Kalkınma Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır 12 Eylül 2015 de yapılacak olan 5. Olağan büyük kongre öncesi basın bilgilendirme toplantısı yaptı.
Başkan Halit Hızır yerel basın ile buluştu
Adalet ve Kalkınma Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır 12 Eylül 2015 de yapılacak olan 5. Olağan büyük kongre öncesi basın bilgilendirme toplantısı yaptı.
Başkan “ 2013 haziran a kadar Irak İran Yunanistan ve Bulgaristan Suriye gibi komşularımızla sıfır sorun aşamasına gelmiştik. Arap baharına kadar tüm komşularımızla aramız iyi idi bu günlerde kimi komşularımızda iç savaş çıktı. Gezi olayları sanki bizde de iç savaş varmış gibi lanse edildi.
Bu tür kırıp dökücü eylemleri kınadığım gibi Hürriyet Gazetesine yapılan zarar verici eylemleri de yanlış buluyorum.
6.Haziranda tüm rakip partiler karşımızda olduğu halde partimiz yüzde 41 ile 1.oldu ve dört partinin barajı geçmesi ile tüm siyasi dengeler değişti.
Dün ve bugün olanlar da dahil olmak üzere tüm şehitlere Allahtan rahmet ailelerine sabırlar diliyorum. Bu çerçevede bir kongreye ve seçime gidiyoruz. Partimiz tüm ülke de olan bir partidir inşallah halkımız bu seçimlerde de bizi iktidar yapacaktır. 7 Haziranda yaşadığımız eksikliklerimizi tamamlayacağız ekonomik söylemlerimizi emekliler ve çalışanlar açısından güçlendireceğiz.
Yeniden tek başına iktidar,milletimizin gelecek ümidini yeşertecek hedeflerimize güçlü adımlarla ulaşmamızı sağlayacaktır. “ dedi.
Çengelköy Gazetesi olarak bölgemizde 2-B konusunda geçen uzun zamana karşın bir ilerleme olmadığını hatırlattık binlerce ailenin bu soruna kilitlendiğini ve çözülmesi gerektiğini belirttik. Genel seçimden önce çözüleceği sözünü aldık.
Tüm Üsküdar yerel gazetecileri çeşitli sorular ileterek enine boyuna görüştük.
BTP ÜSKÜDAR MADDE BAĞIMLILIĞI VE SANAL KUMAR UYARISINDA BULUNDU
BTP Üsküdar ilçe Başkanı Yunus Ballı ve yönetici arkadaşları Üsküdar’ın çeşitli mahallelerinde Madde bağımlılığı ve sanal kumar bağımlılığına dikkat çekmek için broşür çalışmalarına devam ediyor.
ÜSKÜDAR BAĞLARBAŞI KÜLTÜR MERKEZİ YENİ YÜZÜYLE KAPILARINI AÇTI
DEDETAŞ " 31 Mart seçimlerinden sonra görevi devraldığımız günden beri tahakkuk etmiş olan tüm SGK ve vergi borçlarını ödedik."
ÜSKÜDAR’DA OTİZM FARKINDALIK ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Üsküdar Belediyesi tarafından Otizm Farkındalık Haftası kapsamında “Farklılıklar Bize Renk Katar” sloganıyla etkinlik düzenlendi.
BOĞAZİÇİ ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİ GENEL KURULU YAPILDI
23 MART Pazar günü dernek üyelerinin yoğun katılımı ile saat 14.00 de başladı, katılan üyeler yoklama cetveline imzalarını attılar.
TÜED'den 2000 sonrası emeklilere intibak talebi
Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), emekli aylıklarında oluşan eşitsizliklerin giderilmesi için 2000 sonrasında emekli olanlara intibak yapılmasını talep etti.
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI DEDETAŞ, CHP’NİN CUMHURBAŞKANLIĞI ÖN SEÇİMİNDE OYUNU KULLANDI
Sinem Dedetaş: “Özellikle dayanışma sandıklarında yüksek bir katılım var, bütün ilçelerde takip ediyoruz. Örgütümüze tüm hazırlıkları için teşekkür ediyoruz.
ÇENGELKÖY BP PETROL OFİSİ OLDU...
Çengelköy de yılladır BP markası ile halka hizmet eden KARAKAŞ petrol şirketin Petrol Ofisine devredilmesi ile beraber artık yeni markası ile yoluna devam edecek.
SAADET ÜSKÜDAR İFTAR BULUŞMASI
Saadet Partisi Eski Belediye başkanı Yılmaz Bayat ve İlçe başkanı Hakan Tevfik Erdağı Üsküdar' ın muhtarlarıyla 11.Mart akşamı Üsküdar ilçe binasında iftarda buluştu.
ÇENGELKÖY DUDULLU 1-1
Son maça grup ikincisi olarak çıktık berabere kaldığımız halde ligi dördüncü bitirdik.
BURHAN MAKIROĞLU GAZETECİLER İLE İFTARDA BULUŞTU...
Üsküdar’ın tanınan iş insanı Burhan Makıroğlu Gazetecilerle 8.Mart akşamı iftarda buluştu.