
Selim Paşa Cafe Bosna Bulvarında açıldı
Selim Paşa çiftliği doğal ürünlerinin satışının da yapılacağı Selim paşa Cafe Bosna Bulvarında cadde üzerinde 1 Eylül den itibaren hizmete giriyor.
Selim Paşa Cafe Bosna Bulvarında açıldı
Selim Paşa çiftliği doğal ürünlerinin satışının da yapılacağı Selim paşa Cafe Bosna Bulvarında cadde üzerinde 1 Eylül den itibaren hizmete giriyor.
Çok temiz bir cafe olarak da hizmet verecek olan Selim Paşa Cafe doğal ürünlerden oluşan köy kahvaltısının yanında çay kahve hizmeti ile bölgemizde eksikliği hissedilen cafe ihtiyacına cevap verecek.
İşletmeci Mesut Şahinden aldığımız bilgileri okuyucularımızla paylaşmak istedik.” Selim Paşa Çiftliği doğal ürünlerini CAFE mizide yanıbaşınıza getirdik. Sloganımızla Çengelköy Güzeltepe, Bahçelievler, Küçüksu, Mehmet Akif Ersoy mahallelerine ve Site sakinlerine servis hizmeti vereceğiz. Ayrıca Bömlgemizde hissedilen oturup iki çift laf edilecek bir cafe ihtiyacı vardı . Cafemizde bunu sağlayacağız gençlerin buluşma mekanı haline getireceğiz Selim Paşa cafeyi.
www.tazecarsi.com isimli internet sitemizden verdiğimiz hizmeti artık Çengelköy lülerin yanı başında cafemizde vereceğimiz için çok mutluyuz. Ürünlerimizi tadmak isteyenleri memnuniyetle ağırlayacağız.
Sunacağımız hizmetler ve servisini yaptığımız ürünlerimiz doğal ürünler olacak.
-Köy Kahvaltısı
-Çay Kahve Meşrubat
-Doğal ürün satışı
Yumurta ?Tavuk-Peynir-Tereyağ-Yoğurt-Reçel-Salça-Erişte-Bazlama-Kabak Çekirdeği-Köy Mantısı-İnek Sütü-Pancar Pekmezi
İletişim ; Bosna Bulvarı No:123/C (Ali Kuaför ve Nato Eczanesi nin yanı)
Doğal ürün sipariş 557 01 08 ? 0531 630 15 45
http://www.tazecarsi.com/
Üsküdar Belediye Başkanı Dedetaş'tan operasyona ilişkin açıklama: Hiçbir hizmet cezasız kalmıyor

Üsküdar Belediyesi'ne yönelik usulsüzlük ve rüşvet iddialarına ilişkin düzenlenen operasyona ilişkin Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, göreve geldikten sonra imar ve yapı ruhsatı işlemleri kapsamında herhangi bir bağış ya da katkı talebinin kesin olarak yasaklandığını söyledi.
Üsküdar Belediyesi'ne operasyon! 20 kişi gözaltına alındı

Üsküdar Belediyesi'ne operasyon yapıldı. İstanbul ve Yalova olmak üzere 30 farklı adreste eş zamanlı yapılan aramalarda belediye başkan yardımcısı dahil 20 kişi gözaltına alındı.
ATIKSIZ ÜSKÜDAR, ATIKSIZ MUTFAK PROJESİ HAYATA GEÇİRİLDİ

Üsküdar Belediyesi, 30 Mart Dünya Sıfır Atık Günü kapsamında gıda israfına dikkat çekmek ve
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN KEMİK İLİĞİ KANSERİNE DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK

1-31 Mart Kemik İliği Kanseri (Multiple Miyelom) Farkındalık Ayı kapsamında, Kanser Savaşçıları Derneği ile International Myeloma Foundation iş birliğinde düzenlenen farkındalık etkinliği, Üsküdar Belediyesi’nin ev sahipliğinde İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirildi.
İMAR KONUSUNDA SON DEĞİŞİKLİKLER

Üsküdar imar Kültür derneği kentsel dönüşümle ilgili Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde 28 Mart cumartesi günü bir panel düzenledi.
KURTULUŞUMUZ YENİLENEBİLİR ENERJİDE

Yenilenebilir enerjide tarihi zirve: Güneş ve rüzgar yükselişte
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Hüseyin Çakmak’tan Yerli ve Milli Tiyatro Vurgusu

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Hüseyin Çakmak, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, yerli ve milli tiyatronun önemine dikkat çekti.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR YİNE ŞAMPİYON

Son 3 sezondur semtimizin parlayan yıldızı olan, semtimiz halkının kurduğu Küçüksu Rasathane Spor Kulübü çok büyük bir başarıya daha imza atarak İstanbul Süper Amatör ligine yükseldi.
DÖNÜŞÜM KUTUSUNA ÇÖP ATMAYALIM

Bölgemizde 30 dan fazla site var bunların en büyüğü benim de yaşadığım ATA 2 sitesi sitemizde yaşam başladığından beri çöp konteynerleri var.
AK PARTİ ÜSKÜDAR STK LARLA İFTAR BULUŞMASI YAPILDI

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen geniş katılımlı iftar programı, ilçedeki siyasi parti temsilcilerini, STK’ları ve kanaat önderlerini aynı sofrada buluşturdu.





