
Marmaray'da Hamsi Fışkırdı
Üsküdar Belediyesi tarafından Üsküdar'da Hamsi Şenliği düzenlendi. Marmaray'ın Üsküdar sahil çıkışında gerçekleştirilen şenlikte vatandaşlara 2 ton kızarmış hamsi, sandviç ve helva eşliğinde dağıtıldı.
Marmaray'da Hamsi Fışkırdı
Üsküdar Belediyesi tarafından Üsküdar'da Hamsi Şenliği düzenlendi. Marmaray'ın Üsküdar sahil çıkışında gerçekleştirilen şenlikte vatandaşlara 2 ton kızarmış hamsi, sandviç ve helva eşliğinde dağıtıldı.
Özellikle güzel havanın da etkisiyle evlerinden çıkıp bahar havası almak ve Üsküdar sahil şeridinin tadını çıkarmak amacıyla Marmaray'ı kullanarak ilçeye gelen vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören hamsi şöleninde, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ile AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen vatandaşlara ekmek arası hamsi ve helva dağıttı.
Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara şölene ilişkin olarak yaptığı açıklamada, 2004 yılında temeli atılan Marmaray’ın o dönemlerde hayal olduğunu, ancak hayalin gerçeğe dönüştüğünü ve çağımızın projesinin Üsküdar’a bolluk ve bereket getirdiğini belirtti. Hamsi şenliğinin Marmaray’ın bereketini yansıttığını dile getiren Mustafa Kara, Üsküdar’daki bu bereketin yerel seçimlerde sandıklara da yansıyacağını ve Başbakan’ın ilçesinde yeni belediye başkan adayları ile oy rekoru kıracaklarına inandığını ifade etti.
AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen ise yaptığı konuşmada Üsküdar’ın bir Harem toprağı olduğunu, huzur ve bereket şehri olduğunu dile getirirken, Marmaray’ın yanı başında gerçekleştirdikleri şenlikte birliği, beraberliği ve kardeşliği hamsinin bereketiyle yaşadıklarını ifade etti. Türkmen, 2001 yılında milletin siyasete ve siyasetçiye güveninin sıfır olduğu bir dönemde AK Parti olarak millete hizmetkâr olduklarını, gücünü milletten alan AK Kadroların girmiş oldukları 3 genel seçim, 2 yerel seçim ve 2 referandumda da Allah’ın izni ve milletimizin takdiri ile büyük bir başarı elde ederek bugünlere geldiğinin altını çizdi. Türkmen, 10 yıllık genel idare ve 12 yılık yerel idarede yaptıkları hizmetlerle milletin güvenine layık olduklarını gösterdiklerini, 30 Mart yerel seçimlerinde de milletten aldıkları bu güvenle özellikle Üsküdar’da yeni bir rekora imza atacaklarına inandığını dile getirdi. Hilmi Türkmen, “Bu millete mutluluğu ve huzuru çok görenler, 30 Mart’ta ağır bir Osmanlı tokadını alınlarında görecekler”
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN RAMAZAN AYINA KAPSAMLI HAZIRLIK

Üsküdar Belediyesi tarafından Ramazan ayına ilişkin hazırlıklar kapsamında iftar alanları kurulurken, Ramazan kolileri dağıtılmaya başlandı.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE DESTEK

Sosyal Belediyecilik anlayışı adına Üsküdar Belediyesi, eğitim alanında yaptığı projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor.
AK Parti Üsküdar Teşkilatı Bahçelievler Çalışmaları

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve beraberindeki 6 ayrı ekip, geniş kapsamlı mahalle taramaları çerçevesinde Bahçelievler Mahallesi’nde saha çalışması gerçekleştirdi.
ÜSKÜDAR’DA SEVGİ PAZARI 2. KEZ KURULUYOR

Üsküdar Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sevginin iyileştirici gücünü Sevgi Pazarı ile Üsküdar’a taşıyor.
KAYMAKAM ADEM YAZICI BAHÇELİEVLERDEYDİ

Üsküdar kaymakamı Adem Yazıcı sorumlu müdürleri ile beraber Bahçelievler mahallesi muhtarı Zekiye Hoca
ÜSKÜDAR ÇOCUK KÖYÜ YENİLENDİ VE ŞENLİKLERLE AÇILDI

Başkan Sinem Dedetaş: Çocuk Köyü’ndeki, 1200 metrekare büyüklüğünde çocuk oyun alanları ve yaklaşık 11 bin metrekarelik yeşil alanda iyileştirmeler yaptık.
ATA 2 ZÜBEYDE HANIM DURAĞININ YERİ DEĞİŞMELİ

Ata 2 site yönetimi ve mahalle muhtarımız Zekiye Hoca nın gündeme getirmesine rağmen ATA 2 Zübeyde Hanım durağı yıllar içinde ATA 2 den uzaklaştıkça uzaklaştı
KIZKULESİ ART GALLERY ÜSKÜDAR DA AÇILDI

Üsküdar merkezde Hakimiyeti Milliye Caddesinde bulunan Kançal iş merkezinin birinci katında 10 Ocak günü Kızkulesi Art Galeri açıldı.
Kamuda Dijital Tebligat dönemi Her vatandaşa zorunlu adres geliyor

Bu öneri yasalaştığında zarflara evlere ve muhtarlıklara gelen tebligatlar tarihe karışacak, her tebligat e posta ile ve mesajla gelecek. Çok geç kalmış bir yasa bu umarız hızla gerçekleşir.
GERÇEK EMEKLİ SAYISI 12.239.971 KİŞİ

Özgür Erdursun, 17 milyon olarak ifade edilen emekli sayısının aslında gerçeği yansıtmadığını belirterek gerçek rakamları açıkladı.




