Çengelköy Bir Markadır

Çengelköy Bir Markadır

Tarih 26 Haziran 2010, 10:02 YazdırBu haberi yazdır

Çengelköy Lisesi Türkiye Kalite Ödülünü Kazandı...

Çengelköy Lisesi 2009-2010 Eğitim Öğretim yılında düzenlenen yılın Kaliteli Okulu değerlendirmesiyle Birincilik ödülüne layık görüldüğü için kalite beratı almaya layık görüldü. Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu’nun Ankara’da düzenlenen törenle 9.6.2010 da verdiği bu kalite Beratı Çengelköy Lisesinde okulun son günü olan 18.06.2010 da düzenlenen okul kapanış töreninde okula teslim edildi. 

Törende İstanbul Vali Yardımcısı Harun Kaya İstanbul Milli Eğitim Müdürü ,Dr. Muammer Yıldız ,Üsküdar Kaymakam vekili ,Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ,İstanbul Milli Eğitim Teftiş Kurulu Başkanı Muzaffer Canıdemir Üsküdar İlçe Milli Eğitim müdürü Sadettin Gül bölge okul müdürleri ve siyasi parti temsilcileri katıldılar.

Tören açılış konuşması Okul Müdürü Mustafa Kortikoğlu yaptı . Okulumuzda yürüttüğümüz Toplam Kalite Çalışmalarımız Türkiye Birinciliği ile sonuçlandı  ekibimizden biri olarak hissettiğimiz İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr.Muammer Yıldız ‘a kalite kurulu çalışmalarını yürüten tüm takım arkadaşlarıma okul temsilcilerine öğretmenlerimize okul aile birliğine ve en önemlisi öğrencilerimize yaptıkları her katkıdan dolayı teşekkürü bir borç biliyorum bu ödül sizlerindir dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara Türkiye Kalite Ödülünü 1.olarak Üsküdar’a Çengelköy ‘e kazandıran Çengelköy Lisesinin başarılarını yıllardır yakinen takip ettiğini Çengelköy Lisesiyle de Çengelköy’ün bir marka olduğunu hatırlattı .

Diğer Protokol konuşmalarının ardından Halk oyunları yarışmalarında ödül alan halk oyunları grubu bir gösteri yaptı . Milli jimnastikçi kız sporcu ile tekvando takımları da birer demet gösteri sundular. Ardından müzisyenler sahne aldı bağlama eşliğinde türküler söylendi.Hepsi doyasıya alkış alan gösterilerin ardından .Türkiye kalite ödülünü İl Milli Eğitim Müdürü ,Çengelköy Lisesi Müdürü Mustafa Kortikoğlu  ve Kalite Ekibine teslim etti. 2009-2010 Eğitim İstanbu’a dair Kapanış Töreni de böylece okulumuz Çengelköy Lisesinde yapılmış oldu . Boğaziçi Çengelköy Gazetesi olarak Çengelköy Lisesi Öğretmenlerini öğrencilerini ve çalışmalarını içtenlikle tebrik ederiz. 
Bu haber 1421 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER