Yerel Seçimde hedef 250.000 oy

Yerel Seçimde hedef 250.000 oy

Tarih 07 Nisan 2012, 11:41 YazdırBu haberi yazdır

AK Parti Üsküdar ilçe teşkilatı 6 Nisan Cuma akşamı ilçe yerel yönetim danışma meclisi toplantısını mahalle teşkilatlarının katılımı ile yaptı.

Yerel Seçimde hedef 250.000 oy.
AK Parti Üsküdar ilçe teşkilatı 6 Nisan Cuma akşamı ilçe yerel yönetim danışma meclisi toplantısını mahalle teşkilatlarının katılımı ile yaptı.
Akşam saat 19.00 dan itibaren toplanan partililer Bağlarbaşı toplantı salonunu tamamen doldurdu. Toplantıya Ak Parti bölge milletvekillerinden İsmet Uçma ,Muhammet Çetin Gürsoy Erol Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara başkan yardımcıları meclis üyeleri İl yöneticileri ve Üsküdar yerel basın temsilcileri katıldı.
Toplantıyı yönetmek üzere İlçe yönetim kurulundan Gürsel Aycibin başkanlığında bir heyet oluşturuldu. Divan başkanı saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasını takiben yerel yönetimlerde yapılan ve yapılacak işlerin ,projelerin tartışılacağı toplantımıza hoş geldiniz diyerek sözü İlçe Başkanı Sinan Aktaş a verdi. Başkan konuşmasında “Verdiğiniz emeklerle partimiz büyüdü ülkemiz büyüdü. Bugün Üsküdar Belediye Başkanlığını devir aldığımız 29.Mart.2009 dan sonraki üç yılın değerlendirmesini ve önümüzdeki 2 yıl neler yapılacağını dinleyeceğiz. Başkanımızın üç yıldır dur durak demeden koşuyor. Büyük yerin büyük derdi olur. Başbakanımız nasıl tek tek Türkiye nin sorunlarını çözüyorsa başkanımızda Üsküdar’ın sorunlarını çözeceğine inanıyoruz. Şu an 81.500 olan üye sayımızı Temmuza kadar 120.000 e çıkarma hedefimiz var. Bu sıralar seçim yok ama tüm mahalle teşkilatlarımız çalışıyorlar. Başbakanımız şöyle dedi vatan toprağımız 780.000 kilometrekare ama ilgi alanımız Bosna ,Şam ,Mısır dan Azerbaycan’a kadardır. Etki alanımıza ilgisiz kalamayız.”dedi.
Üsküdar belediye hizmetleri slaytının izlenmesinden sonra ise sözü Mustafa kara aldı “Benimle üç yıl rahmetli başkanımızla beraberce toplam 8 yıldır Üsküdar da yerel de iktidarız. Slayt da izlediğiniz pek çok hizmetimiz diğer pek çok belediyeye örnek oldu. Şımarmadığımız iyi ilişkileri sürdürdüğümüz sürece bu halk bizi nice yıllar iktidar yapacaktır. Bu mübarek beldeye hizmet ettiğimiz için memnunuz. Başarımızın kaynağı erkler arası uyumdur. Mali disiplini elden bırakmadan elimizde ki bütçeyi toplumun en geniş kesiminin faydalanması için harcıyoruz.Çengelköy su sporları ve Kirazlıtepe yaşam merkezi arsalarını kazandık binalarını da yakında bitireceğiz. Sosyal belediyecilikte en büyük bütçeyi harcayan belediye başkanı olarak hizmetinizdeyim. 150 yıllık hayal proje Marmaray önümüzde ki yıl bittiğinde Üsküdar çok güzel olacak. Validebağ korusunda yeterli desteği bulursak düzenlemesini yapacağız. Güzeltepe birlik camisi 21 yıldır sürüyor 1.2 milyon tl harcayarak bitiriyoruz. Ünalan uzay merkezi örnek bir proje olacak. Amacımız Üsküdar a iki meydan oluşturmak. 1200 otoparklı bir proje Çavuşdere deki alanda başladı. Orada yüzme havuzu ve kapalı spor salonu olacak. Halkımızdan ve teşkilatımızdan kopmadığımız sürece 2014 de yapılacak yerel seçimlerde 250.000 oyla belediyeyi yine kazanacağız.”dedi
İl Genel meclis üyesi Zeki Bıyık ise İl genel meclisi neler yapar sorusunu açarak gerçekleşen projelerden bahsetti.
Bu haber 788 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER