8 Mart Mehmet Akif Ersoy İlköğretim okulunda kutlandı

8 Mart Mehmet Akif Ersoy İlköğretim okulunda kutlandı

Tarih 09 Mart 2012, 17:23 YazdırBu haberi yazdır

8 Mart günü saat 13.00 den itibaren Güzeltepe Kral Düğün salonunda bir araya gelen veliler Dünya Kadınlar gününü kutladılar

8 Mart Mehmet Akif Ersoy İlköğretim okulunda kutlandı
8 Mart günü saat 13.00 den itibaren Güzeltepe Kral Düğün salonunda bir araya gelen veliler Dünya Kadınlar gününü kutladılar.
Okul aile birliğinin düzenlediği toplantıya yoğun bir katılım oldu. Açılış konuşmasını Okul müdürü Ahmet Ünal yaptı “Tüm katılan kadın velilerimizin 8 Mart dünya kadınlar gününü kutluyorum. Bu yıl kutlamanın ikincisini yapıyoruz bu toplantının anlamı sizleri bir araya getirmektir. Bundan beklentimiz eğitim öğretimimize bir katkı sağlamaktır. Bir araya geldik ancak bundan sonra amacımız katılımı artırmak okulumuza desteği artırmaktır.
Kadınlar eskiden pek çok haktan mahrumdular. Mustafa Kemal Atatürk ün ne gibi haklar getirdiğini hatırlatmama gerek var mı? Seçme seçilmeden miras ve medeni haklara kadar pek çok haklar getirdi. Bu meyanda bunları hatırlamakta fayda var. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum.”
Okul aile birliğinden Avediye Koyuncu da katılcıları selamladı hoş geldiniz diyerek 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı.
Bu haber 761 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER