
Çengelköy Spor 32.yıl dayanışma gecesi çoşkuluydu
Çengelköy Spor kulübünün 32. Kuruluş yılında düzenlenen birlik beraberlik ve dayanışma gecesi 10 Şubat Cuma akşamı Çamlıca Safa restoranda davetlilerin katılımı ile yapıldı.
Çengelköy Spor kulübünün 32. Kuruluş yılında düzenlenen birlik beraberlik ve dayanışma gecesi 10 Şubat Cuma akşamı Çamlıca Safa restoranda davetlilerin katılımı ile yapıldı. Saat 19.00 dan itibaren salonu doldurmaya başlayan davetliler Çengelköy atkılarını takarak salona girdiler.Yönetim kurulu üyeleri misafirleri kapıda karşıladı. Süper amatörde bu yıl başarılara imza atan takım oyuncuları da eksiksiz salondaydı.
Açılış sunumunu yönetim kurulu üyesi Yalçın Soysevinç yaptı “ Çengelköy spor 32 yıllık tarihinde türlü başarılara imza attı ,7 mahalle güçlerini birleştirdi ve binlerce gencin sporla tanışmasını sağladı.Son 7 yılda Ömer Seyfi Aktülün ,Mehmet Cevahir Türk ve Yavuz Canikli başkanlarımızın sıkı takip ve işbirliği ile kulübümüze bir spor tesisi kazandırıldı. Bu yılların hayaliydi. Üsküdar Belediyesi spor tesisi imalatını yaptı kullanım hakkını kulübümüze verdi ancak Üsküdar Belediye başkanı Mustafa Kara başkan olmazdan öncede yaptığı destekleri başkanlık döneminde de sürdürdü. Dileğimiz İstanbul vitrininde Çengelköy sporun her yaş klasmanında yeşil beyazlı formayı temsil etmesidir başarılı sonuçlara imza atmasıdır. Her yıl yüzlerce gencimiz bu camiada spor yapmaktadır. Amaç toplumda spor yapmak isteyenler olanak sağlamak değil mi? İşte size olanak.Çengelköy spor desteğinizi bekliyor bu yıl takvim çalışmamızda yer alıp destekleyen işadamlarımıza Çengelköy esnafına gecemize katılanlara herkese yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum.”dedi.
Kulüp başkanı Özden Özçelik de katılanlara hoş geldiniz diyerek şöyle seslendi.”Bu yıl A takımımız türlü zorluklara rağmen başarılı sonuçlar alarak gurupta ikincilik mücadelesini sürdürdü. 15 yaş takımımız grubunda 1. Oldu , 17 yaş takımımız grup ikincisi oldu ,16 yaş takımımız ise 4 maçda 4 galibiyetle yoluna devam ediyor. 14 yaş takımımız da maçlarına çıkmaya başladı. Velhasıl her yaş grubunda başarılı sonuçlara imza atan İbrahim hoca ile altyapımıza titizlikle eğilen Sabri hocamızı buradan kutluyor başarılarının devam etmesini diliyorum. Geçmiş dönemlerde kulübümüze hizmet tüm başkanlara ve yöneticilere teşekkürlerimi sunuyorum. Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve ekibine desteklerini esirgemedikleri için özellikle teşekkür ediyorum.” Dedi.
Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ise “Çengelköy ün gözümde değeri her zaman başkadır. Başkan olmadan önceleri de gecelerinize katılırdım. Aranızda bulunmaktan çok memnunum. Ne mutlu ki bir spor sahanız var Üsküdar ın çok eski kulüplerinin bazılarının hala bir sahaları yok . Bunların tamamlanması için elimizden geleni yapacağız. Çengelköy de bir yaşam merkezi yapımına başladık burada yüzme havuzu da olmak üzere yoğun spor olanakları olacak şimdiden hayırlı olsun “ dedi.
Ardından Safa restoran da müzik programı ile konuklar eğlenmeğe başladılar. Halaylar çekildi Ankara havaları ile oyunlar oynandı kemençe eşliğinde horonlar tepildi.
MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU HIZLA YAPILIYOR

İstanbul sismik risklerin azaltılması ve acil durum hazırlık projelerinden bir tanesi olan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu yapımı mahalle muhtarımız Hilmi Somuncu’nun da gayretleri ile hızla sürüyor.
YAVUZTÜRK MAHALLESİNDE SAR İSTANBUL TEMSİLCİLİĞİ HİZMETE BAŞLADI

Geçen ay Yavuztürk Mahallesi’nde bulunan sitelere gazete dağıtımı yaparken Yeşilyamaç Sitesi dükkanlar sırasında SAR Arama Kurtarma ve Acil Yardım Derneği
ÜSKÜDAR BELEDİYESi’NİN EMEKLİLERE PAZAR ALIŞVERİŞİ DESTEĞİ YENİDEN BAŞLIYOR

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın seçim vaatleri arasında yer alan ve göreve gelmesiyle hayata geçirilen “Emeklilere Pazar Alışverişi Desteği” uygulaması bu yıl da devam ediyor.
Emeklilerin toplam yüzde 70'i 18 bin liranın altında bir gelirle yaşiyor

Maaş tablosunda büyük uçurum: Emeklilerin yüzde 40'ı 17 bin liranın altında yaşam savaşı veriyor. aylik baglama oranlari cok dustu sonuc bu
MEDİVİA SAĞLIK GRUBU MUHTARLARLA BULUŞTU

Yıllardır muhtarlar gününde muhtarları ağırlayan MEDİVİA sağlık grubu ekim ayında Üsküdar’ın muhtarlarını ağırladı.
ÜSKÜDAR MİSİAD İLÇE BAŞKANI BURHAN MAKIROĞLU OLDU

Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneğinin Üsküdar şubesinin başkanı Genel başkan Feridun Öncel’in tensipleriyle Burhan Makıroğlu oldu.
ÜSKÜDAR “KADIN VE ÇOCUK YAŞAM MERKEZİ İLE PSİKOTERAPİ MERKEZİ” CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL’İN KATILIMIYLA HİZMETE AÇILDI

Üsküdar Belediyesi tarafından sıfırdan inşa edilerek yapımı tamamlanan Kadın ve Çocuk Yaşam Merkezi ile Psikoterapi Merkezi CHP Lideri Özgür Özel'in katılımıyla hizmete alındı
Hayırsever İş İnsanı Burhan Makıroğlu'na 2025 Onur Ödülü

Topluma Katkıda Sınır Tanımıyor Üsküdar’da düzenlenen prestijli bir törende, çok sayıda ünlü ismin arasında yer alan Makıroğlu
AK PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE YÖNETİMİ GAZETECİLER İLE BİRARAYA GELDİ

21.Ekim Gazeteciler günü dolayısı ile Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve yönetici arkadaşları Üsküdar Katibim Restoranda basın temsilcileri ile toplantı yaptı.
ÜSKÜDAR’DA GELENEKSEL GEMİ MODELLERİ SERGİSİ AÇILDI

Üsküdar Belediyesi ve Gemi Modelcileri ve Gemi Severler Derneği iş birliğiyle düzenlenen Geleneksel Gemi Modelleri Sergisi




