Çamlıca ki Toplantıda Üsküdar MHP ye Katılımlar oldu.

Çamlıca ki Toplantıda Üsküdar MHP ye Katılımlar oldu.

Tarih 14 Aralık 2011, 16:24 YazdırBu haberi yazdır

3 Aralık Cumartesi akşamı MHP Üsküdar İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen BİRLİK ve BERABERLİK yemeği Büyük Çamlıca Sefa Tepesi Restoran da gerçekleşti.

Çamlıca ki Toplantıda Üsküdar MHP ye Katılımlar oldu…
 
3 Aralık Cumartesi akşamı MHP Üsküdar İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen BİRLİK ve BERABERLİK yemeği Büyük Çamlıca Sefa Tepesi Restoran da gerçekleşti. Davetlilerin ailece katıldığı gece adeta Yerel seçim hazırlığı niteliğinde ve seçim heyecanı taşımaktaydı.
 
Yemekli toplantıya katılanların çok memnun kaldığı gözlenen yemekli toplantıda Üsküdar’ dan çok sayıda vatandaş MHP ye katıldı.
 
Katılımcılar arasında Anadolu Aydınlar Ocak Başkanı Prof.Dr.İbrahim Öztek ve beraberindeki Akademisyenler dikkat çeken isim ve simalardı.

 
Üsküdar’ın değişik Mahallellerinden çok sayıda hanımın partiye katılımı memnuniyetle karşılandı ve yoğun alkış aldı. Yemek programının yapılacağı Salon girişinde MHP Üsküdar İlçe İkinci Başkanı Ali Ekşi,MHP Üsküdar Bayanlar Kolu Başkanı Mualla Abdulrezzak,MHP Anadolu Yakası Bayanlar Kolu Başkanı Bölge Başkanı Fatma Ekşi konukları karşılayarak herkesle tokalaşıp sıcak bir ilgiyle konuklarını karşıladılar.MHP İlçe Başkanı Habip Suiçmez Salondaki bütün konuklarını masalarını gezerek hoş geldiniz dedi.

 
Üsküdar İlçe Başkanı Habip Suiçmez kısa ve veciz konuşmasında Telafer de katledilen Binlerce Türk’ü göremeyen Başbakanın Suriye’nin peşine düşmesine bir anlam veremediğini ve mutlaka TÜRK MİLLETİNİN BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE AKP İKTİDARINDAN KURTULMASI GEREKTİĞİNİ vurguladı.
Daha sonra MHP İl adına Kürsüye Davet edilen MHP İl Bşk.Yard.Zeki Bulut Bir konuşma yaptıktan sonra MHP ye katılanlara törenle rozetleri takıldı mahallelerde yapacakları çalışmalarda başarılar dilendi.

 
Programın ilerlediği saatlerde sanatçı Arif Nazım sahnede yerini alarak Mum eşliğinde yemeğe katılan konuklar için türkülerini seslendirdi.

 
 
MHP ÜSKÜDAR İLÇE Teşkilatının yemeğini onurlandıranlar arasında “MHP MYK ndan Hayrettın Nuhoğlu ,MHP İstanbul İl Baskan yardımcıları ; Fahrı Yağlı, Zekı Bulut, Afsın Birben ve Yiğit Emre Altuğ ,MHP Çekmeköy ilce Başkanı Ethem Kurnaz, MHP Kadın Kolları Bölge Başkanı Fatma Ekşi ,Eski milletvekili Ahmet CAKAR ,Ülkü Ocakları Eski Genel Baskanı  Azmi Karamahmutoğlu , İstanbul İl Ülkü Ocakları Eski Baskanı Alı Sukas , MHP Üsküdar Eski ilçe Başkanlarından  Erhan Öztunç, Neşet Çapoğlu, Ömer Faruk Ekşi, Necdet Yıldırım ,Üsküdar Ülkü Ocakları Baskanı Okan Ertuğrul ,MHP Sivas Akıncılar İlce Başkanı Unsal Özece , Anadolu Aydınlar Ocak Baskanı Prof.Dr.İbrahım Oztek ,Cakıroglu Egıtım Kultur Dernegı Baskanı Mehmet Çakıroğlu , Üsküdar Rizeliler Dernek Başkanı Mustafa Dereci ,İstanbul Birlik Denetleme Kurul Başkanı Hurşit Aydın ve Üsküdar Yerel basınından temsilciler “vardı.
Bu haber 940 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER