Beylerbeyi Sabancı Anadolu  Lisesi Velileri Bir araya geldi.

Beylerbeyi Sabancı Anadolu Lisesi Velileri Bir araya geldi.

Tarih 09 Aralık 2011, 13:34 YazdırBu haberi yazdır

Beylerbeyi Sabancı Lisesi okul aile birliği Beylerbeyi polisevinde 7 aralık Çarşamba sabahı kahvaltılı bir toplantı düzenledi.

Beylerbeyi Sabancı Anadolu Lisesi Velileri Bir araya geldi.

Beylerbeyi Sabancı Anadolu Lisesi okul aile birliği Beylerbeyi polisevinde 7 aralık Çarşamba sabahı kahvaltılı bir toplantı düzenledi. Toplantıya İlçe Milli eğitim müdürü İlyas Tekin Üsküdar Belediye Başkan yardımcısı Ali Rıza Şenbabaoğlu da katıldı. Okul müdürü Süleyman Bülbül toplantıya katılan velilere ve yöneticilere teşekkür etti. Okulun öğrenci ve öğretmen açısından iyi durumda olduğunu güçlendirme çalışmalarının da yakında biteceğini ve okulun eskisinden daha güvenli ve güzel bir duruma geleceğini belirtti.

Başkan yardımcısı Ali Rıza Şenbabaoğlu ise belediye olarak Üsküdar Okullarının her zaman yanlarında olduklarını bütçelerinin elverdiği oranda desteklerine devam edeceklerini belirtti. Üsküdar ı güzelleştirmenin yanında Beylerbeyi lisesinin mevki olarak da çok iyi bir yerde olduğunun altını çizerek fiziki şartları konusunda her zaman yardımcı olduklarını ve bundan sonrada olacaklarını belirtti.

Üsküdar İlçe Milli eğitim müdürü İlyas Tekin ise katılımcılara seslenerek çocuklarımız çok kıymetli onlar olduğu için bizler varız. İnşallah hepsi iyi bir üniversite iyi bir iş ve iyi bir eş sahibi olurlar ve sizlerin gurur kaynağı olurlar dedi.Sabancı Anadolu lisesinin yıkılıp tamamen yenilenmesini temenni ediyorduk ancak deprem risklerini azaltma projesi çerçevesinde güçlendirme yapılması yeterli görüldü . Başka bir okula tüm öğrencileri taşımadan yerinde güçlendirme başladı binalarda sırayla işlemler yapılacak . Bu işler bitene kadar öğrencilerimiz ikili eğitime geçmek zorunda kaldılar okul aile birliği bu konuda çok ısrarlı çalışmalar yürüttü hepsini tebrik ediyorum” dedi.

Beylerbeyi Sabancı Anadolu lisesi Okul aile birliği başkanı Hale Güloğlu ise okul aile birliği yönetimi adına herkese hoş geldiniz diyerek ,eğitim insanların yaşamlarının en önemli dönemidir bizler bu dönemlerinde destekleyici ve bilinçli olmalıyız. Okulumuzda eğitime her zaman destek vereceğiz aydınlık çağdaş laik Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkacak ve onun için çalışacak gençler yetiştirebilirsek ne mutlu bize “dedi.

Okul aile birliği yöneticileri şu isimlerden oluşuyor. Başkan Hale Güloğlu ,Günay Özarın ,Nilgün Dağ ,Nuray Yumurtacı ,Ayşe Kurtuluş ,Nermin Köksalan ,Arzu Erdem ,Birsen Beypınar . Denetleme ise Meltem Çora ve Sema Güler den oluşuyor.
Bu haber 1169 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER