Merhaba Komşum 4. Yaşında

Merhaba Komşum 4. Yaşında

Tarih 17 Ağustos 2011, 12:41 YazdırBu haberi yazdır

Doktorlar Sitesinde 4 yıldır düzenlenen Merhaba Komşum etkinliği bu sene beyaz gece teması ile 30 Temmuz Cumartesi akşamı havuzbaşında yapıldı.

Merhaba Komşum 4. Yaşında

Doktorlar Sitesinde 4 yıldır düzenlenen “Merhaba Komşum” etkinliği bu sene beyaz gece teması ile 30 Temmuz Cumartesi akşamı havuzbaşında yapıldı.

Saat 20.00 de başlayan havuzbaşı kokteylini Bayanlar Komisyonu ile spor komisyonu beraber düzenledi. Merhaba Komşum Beyaz Gece etkinliğinde sahne alan sanatçılar: Türk sanat müziği   Nuri Yüceses ve saz ekibi ,Canlı gitar performans Gürkan Seçkin ,Canlı Gitar Performans   Mona Edward Sunucu Deniz Vural dı.Sanatçıların söylediği şarkılarla konuklar gece boyu eğlendiler. Şart olmamakla beraber davetiyelerde yazan beyaz kıyafet giyme çağrısına çoğunluğun uyduğu görüldü. Doktorlar sitesi sakinleri ve gençler hareketli müziklerle sahnede oynadılar doyasıya eğlendiler.

Doktorlar Sitesi yönetimi de komşuluk bilincinin sağlanmasına katkıda bulunan bu tür etkinlikleri desteklemekten geri kalmıyor. Konuklar toplantıyı düzenleyen komisyon üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

www.cengelkoygazetesi.net
Bu haber 902 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER