Dikkatsiz Sürücü Çengelköy ü Kana Buladı.

Dikkatsiz Sürücü Çengelköy ü Kana Buladı.

Tarih 28 Temmuz 2011, 11:31 YazdırBu haberi yazdır

Çengelköyde 28 Temmuz sabah saatlerinde bir aracın aşırı hızla sollama yaparken kontrolünü kaybetmesi sonucu kaza meydanı geldi.

Dikkatsiz Sürücü Çengelköy ü Kana Buladı.

 
Çengelköy’de 28 Temmuz sabah saatlerinde bir aracın aşırı hızla sollama yaparken kontrolünü kaybetmesi sonucu kaza meydanı geldi. Havuzbaşı otobüs durağına hızla giren kırmızı spor araç Çengelköy ü kana buladı.

 
Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 HE 0145 plakalı otomobil, otobüsü solladıktan sonra virajı alamayarak Havuzbaşı durağında otobüs bekleyen vatandaşların arasına daldı.Ardından duramayan otomobil, durağın arka kısmında bulunan bir apartmanın bahçesine uçtu. Kazada 1 kadın hayatını kaybederken, 4'ü kadın 5 kişi de yaralandı. Kaza sonrası olay yerinde adeta can pazarı yaşandı. Yaralılar gözyaşlarını tutamazken, yaralı bir kadın da telefonla arayan eşine durumu anlattı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere götürülürken, ölen kadının cesedi de yapılan incelemelerin ardından morga kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan polis, otomobil sürücüsünü gözaltına alarak Çengelköy Sabancı Polis Merkezi'ne götürdü.Kazayı gören Serdar Serçe isimli görgü tanığı, "Otomobil otobüsü solladı. Çok hızlıydı. Birden durağa daldı. Can pazarı yaşandı" dedi. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

 
Kazada Kadriye Y. (31) hayatını kaybederken, Ece Ceren, Aysel Vural, Ayşe Alan, Hasan Danacıoğlu, Habil Kutver, Emine Patan ve Sinem Karahan ile ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. Kaza sonrası olay yerinde adeta can pazarı yaşandı.
Bu haber 938 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER