Yüksek Gerilim Hattı Yeraltına İniyor.


154 KVA lık Ümraniye'den gelen ve Küçüksu'ya kadar tüm Çengelköy ü boydan boya geçen yüksek gerilim hattı yer altına alınıyor.
154 KVA lık Ümraniye’den gelen ve Küçüksu’ya kadar tüm Çengelköy ü boydan boya geçen yüksek gerilim hattı yer altına alınıyor.
Geçen aydan beri Küçüksu mahallesi muhtarlığının önünden başlayan kazı çalışmaları Mayıs ayının sonlarında Rasathaneyi geçti. Muhtarlığın önünde ki tepeden Boğaziçinin üstünden geçen yüksek gerilim hattı İstanbul Avrupa yakasına elektrik taşıyordu.
Arada sırada yüksek gerilimin boşalmasıyla korkunç sesler çıkaran hatta geçen aylarda kopan bir telin 2001 sitesinin sokağına düşmesiyle tehlikeye neden olan yüksek gerilim hattından Yavuztürk Bahçelievler ve Küçüksu mahalle sakinleri çok yakında kurtuluyor.
Kazı ekibi titizlikle kazılarını yapıyor oldukça kalın plastik borular içinden iletim hattını yeniden döşüyor.Önümüzde ki aylarda 154 kva lık yüksek gerilim hatları ve direkleri tarihe karışacak.
AK PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE YÖNETİMİ GAZETECİLER İLE BİRARAYA GELDİ
21.Ekim Gazeteciler günü dolayısı ile Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve yönetici arkadaşları Üsküdar Katibim Restoranda basın temsilcileri ile toplantı yaptı.
ÜSKÜDAR’DA GELENEKSEL GEMİ MODELLERİ SERGİSİ AÇILDI
Üsküdar Belediyesi ve Gemi Modelcileri ve Gemi Severler Derneği iş birliğiyle düzenlenen Geleneksel Gemi Modelleri Sergisi
ÜSKÜDAR’DA SAADET RÜZGARI
Saadet Partisi Milletvekili Şerafettin Kılıç, Üsküdar’da bir dizi etkinliğe katılarak Üsküdarlılarla bir araya geldi.
CHP ÜSKÜDAR 39.OLAĞAN İLÇE KONGRESİ YAPILDI
CHP ÜSKÜDAR 39.İlçe kongresi 30.Eylül Salı günü Bağlarbaşı Kültür merkezinde yapıldı.
ATIKSIZ ÜSKÜDAR: KOMPOST PROJESİ BAŞLADI
Üsküdar Belediyesi, semt pazarlarında ortaya çıkan organik atıkları kompost a dönüştürerek doğaya kazandırıyor.
ÜSKÜDAR’DA “SABİHA GÜRAYMAN ETÜT MERKEZİ VE KÜTÜPHANESİ” AÇILDI
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş: “Tüm öğrencilerimiz için, ama en çok da kız öğrencilerimiz için ilham olmasını diliyorum”
Kentsel dönüşüm imzasında dikkat edilecek hususlar
Kentsel dönüşüm projelerinde hak sahiplerini en çok koruyan unsur, sağlam bir sözleşme oluyor.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR GOFİ HOUSE CAFE SPONSORLUĞUNDA SÜPER AMATÖR HEDEFİ İLE SEZONA BAŞLIYOR
Geçen sezon namağlup şampiyon olarak 1.Amatör lige yükselen semtimizin en önemli kulüplerinden olan Küçüksu Rasathane Spor, yeni sezona da yine çok iddialı şekilde hazırlandı.
ÜSKÜDAR’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI ETKİNLİKLERİ
Üsküdar Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.
CHP 20 AĞUSTOS’DA ÜSKÜDARDA EYLEMDEYDİ
CHP nin haftada bir İstanbul bir tane de Anadolu da olmak üzere yaptığı mitinglerin bir tanesi de 20 Ağustos Çarşamba günü Üsküdar da düzenlendi.