
DALGIÇKENT 2023 GENEL KURULU YAPILDI ...
Dalgıçkent Yapı kooperatifi 11.haziran günü çoğunluğun sağlanmasını takiben bakanlık temsilcisi gözetiminde yapıldı.
DALGIÇKENT 2023 GENEL KURULU YAPILDI ...
Dalgıçkent Yapı kooperatifi 11.haziran günü çoğunluğun sağlanmasını takiben bakanlık temsilcisi gözetiminde yapıldı.
Toplantının açılışını Başkan derya Özaydın yaptı divan seçimi yapıldı ve faaliyet raporu okundu. Denetim kurulu raporu okundu ardından mali tablolar Salih Şahin tarafından okundu ve ortakların soruları cevaplandı.
İki yıllığına yönetim kurulu üyeleri Derya Özaydın, Selahattin Ersoy, Belgin Harmankaya denetim kurulu olarak Salih Şahin Hülya Çevik seçildiler.
Kat Mülkiyetine geçmek için tüm aşamaları plan tadilatlarını gerçekleştiren yönetim kurulu bu konularda detaylı bilgiler verdi ve uzun uzun bu konu konuşuldu. Üsküdar belediyesi Planlama müdürü Battal Çat da toplantıya katılım sağlayarak süregiden plan değişiklikleri hakkında bilgiler verdi.
İmar barışının son aşamasına adım adım yaklaşan Dalgıçkent son olarak plan değişikliğinin gelmesini bekliyor ondan sonra tapu işlerine başlayacaklar.
Var olan kooperatif yönetiminin aynı zamanda site yönetimi olarak da görev yapmasına karar verildi. Site aidatları belirlendi. Kat mülkiyeti gerçekleşirken çıkacak ödemeler konusunda ortak başına 5000 tl ye kadar yönetime yetki verildi.
Çengelköy Gazetesi olarak yönetime yeni dönemde başarılar diliyoruz.
Üsküdar Belediye Başkanı Dedetaş'tan operasyona ilişkin açıklama: Hiçbir hizmet cezasız kalmıyor

Üsküdar Belediyesi'ne yönelik usulsüzlük ve rüşvet iddialarına ilişkin düzenlenen operasyona ilişkin Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, göreve geldikten sonra imar ve yapı ruhsatı işlemleri kapsamında herhangi bir bağış ya da katkı talebinin kesin olarak yasaklandığını söyledi.
Üsküdar Belediyesi'ne operasyon! 20 kişi gözaltına alındı

Üsküdar Belediyesi'ne operasyon yapıldı. İstanbul ve Yalova olmak üzere 30 farklı adreste eş zamanlı yapılan aramalarda belediye başkan yardımcısı dahil 20 kişi gözaltına alındı.
ATIKSIZ ÜSKÜDAR, ATIKSIZ MUTFAK PROJESİ HAYATA GEÇİRİLDİ

Üsküdar Belediyesi, 30 Mart Dünya Sıfır Atık Günü kapsamında gıda israfına dikkat çekmek ve
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN KEMİK İLİĞİ KANSERİNE DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK

1-31 Mart Kemik İliği Kanseri (Multiple Miyelom) Farkındalık Ayı kapsamında, Kanser Savaşçıları Derneği ile International Myeloma Foundation iş birliğinde düzenlenen farkındalık etkinliği, Üsküdar Belediyesi’nin ev sahipliğinde İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirildi.
İMAR KONUSUNDA SON DEĞİŞİKLİKLER

Üsküdar imar Kültür derneği kentsel dönüşümle ilgili Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde 28 Mart cumartesi günü bir panel düzenledi.
KURTULUŞUMUZ YENİLENEBİLİR ENERJİDE

Yenilenebilir enerjide tarihi zirve: Güneş ve rüzgar yükselişte
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Hüseyin Çakmak’tan Yerli ve Milli Tiyatro Vurgusu

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Hüseyin Çakmak, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, yerli ve milli tiyatronun önemine dikkat çekti.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR YİNE ŞAMPİYON

Son 3 sezondur semtimizin parlayan yıldızı olan, semtimiz halkının kurduğu Küçüksu Rasathane Spor Kulübü çok büyük bir başarıya daha imza atarak İstanbul Süper Amatör ligine yükseldi.
DÖNÜŞÜM KUTUSUNA ÇÖP ATMAYALIM

Bölgemizde 30 dan fazla site var bunların en büyüğü benim de yaşadığım ATA 2 sitesi sitemizde yaşam başladığından beri çöp konteynerleri var.
AK PARTİ ÜSKÜDAR STK LARLA İFTAR BULUŞMASI YAPILDI

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen geniş katılımlı iftar programı, ilçedeki siyasi parti temsilcilerini, STK’ları ve kanaat önderlerini aynı sofrada buluşturdu.




