Üsküdar Belediyesi'nden Bir Sosyal Yardım Projesi Daha

Üsküdar Belediyesi'nden Bir Sosyal Yardım Projesi Daha "ÜSKÜDAR KART";

Tarih 27 Nisan 2011, 13:56 YazdırBu haberi yazdır

Tarihten gelen sosyal yardım geleneğini günümüzün çağdaş ihtiyaçları ile birleştiren ve model yaşam çizgisi oluşturan Üsküdar Belediyesi, VakıfBank ile işbirliği yaparak Üsküdarlılara özel yeni bir uygulamaya imza attı: Üsküdar Kart.

Tarihten gelen sosyal yardım geleneğini günümüzün çağdaş ihtiyaçları ile birleştiren ve model yaşam çizgisi oluşturan Üsküdar Belediyesi, VakıfBank ile işbirliği yaparak Üsküdarlılara özel yeni bir uygulamaya imza attı: Üsküdar Kart.

 
Üsküdar Kart, Üsküdarlılara çok özel indirimlerle alışveriş yapma ayrıcalığı sunmanın yanı sıra uçuş programı, taksit ve worldpuan gibi özel fırsatlar sağlarken, vergi ödemelerinde de peşin fiyatına taksit imkânı sunuyor.

 
“Üsküdar Kart” sahipleri, VakıfBank World kartın tüm ayrıcalıklı haklarına sahip olmanın yanı sıra belediye sınırları içerisinde yer alan sinemadan giyime, restorandan beyaz eşyaya kadar farklı alanlarda hizmet veren anlaşmalı işyerlerinden yüzde 30’a varan indirimler kazanırken ekstra worldpuan, taksit gibi özel imkânlara sahip olabiliyor. “Üsküdar Kart” sahipleri peşin alışverişlerini de alışveriş sonrasında 444 0 724 AloŞubem’i arayarak uygun oranlarla 12 aya kadar taksitlendirebiliyor. Böylece beklenmedik ödemelerinde de kolaylık sağlıyorlar.

 
Protokol Üsküdar'da imzalandı Üsküdar Kart ile ilgili protokol, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ile Vakıfbank Genel Müdür Yardımcısı Feyzi Özkan arasında Üsküdar Belediyesi'nde imzalandı. İmza törenine ayrıca Belediye Başkan Yardımcıları Hilmi Türkmen, Serdar Güleç ve Hasan Ekmen dışında VakıfBank Kredi Kartları Başkanı Nazan Arıca katıldı.

 
Vergi ödemelerine taksit avantajı Kart sahipleri, emlak vergisi gibi tüm vergi ödemelerini “Üsküdar Kart” ile peşin fiyatına taksitlendirebildikleri gibi otomatik ödeme talimatı vererek bu ödemelerini düzenli olarak da yapabiliyorlar. Kredi kartı kullanmak istemeyen Üsküdarlılar ise “Ön Ödemeli Kart”lardan alarak tüm bu ayrıcalıklardan yararlanabiliyor.

 
Seyahatte de kartınız yanınızda “Üsküdar Kart”ın Milplus Seyahat Programı özelliği de bulunuyor. Bu özellik sayesinde kart sahipleri alışverişlerinden biriktirdikleri worldpuanları, uçak bileti alırken 3 kat, otobüs ve diğer seyahat hizmetlerinden faydalanırken 2 kat değerli kullanabiliyorlar.

 
İhtiyaç sahiplerine yardım Ayrıca “Üsküdar Kart” ile yapılacak tüm harcamalardan VakıfBank’ın katkısıyla elde edilen gelir, belediyenin sosyal yardım havuzunda toplanarak bu havuzdan ihtiyaç sahiplerine yardım ödemeleri de gerçekleştiriliyor. “Üsküdar Kart” projesi bu anlamda önemli bir sosyal sorumluluk projesi olarak da önem kazanıyor. “Üsküdar Kart”, tüm VakıfBank şubeleri, vakifkart.com.tr, 4440724 Alo Şubem aranarak  temin edilebiliyor.

 
World puanlar Sadaka Taşı’nda birikecek VakıfBank ile yapılan protokolün imza töreninde bir konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Üsküdar’ın her zaman ilklere imza attığını, Üsküdar Kart’ın Üsküdarlılara özel bir kart olması itibariyle yine bir ilki teşkil ettiğini söyledi. Üsküdar Belediyesi olarak insan ve hizmet odaklı belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımızın yaşadıkları şehirle aidiyet bağlarını güçlendirmeye yönelik her türlü adımı kararlılıkla attıklarını ifade eden Mustafa Kara, Sosyal Belediyecilikte Türkiye birincisi olarak bu alanda artık bir marka haline gelen Üskudar’ın, şimdi de Üskudar Kart projesiyle çıtayı daha da yükseğe taşıdığının altını çizdi. Tarih ve Kültür Kenti Üsküdar’ın Sadaka Taşı geleneğini başlatan bir yer olduğunu ifade eden Mustafa Kara, alan el ile veren elin birbirlerini görmeden yardımlaştığı Sadaka Taşı geleneğinin günümüzün modern koşullarında Üsküdar Kart ile yeniden hayata geçtiğini belitti. Kara, Üsküdarlıların Üsküdar Kart ile yapacakları alışverişlerde harcanan her TL’nin Üsküdar’daki yardıma muhtaç insanlara bir fon olarak aktarılacağını, Worldpuanlar’ın Sadaka Taşı’nda birikeceğini, böylece Üsküdar’ın sosyal yardım geleneğini Üsküdar Kart üzerinden yaşatacağını ifade etti. “

 
VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Feyzi Özcan, VakıfBank’ın her alanda olduğu gibi kartta da yenilikçi ürün ve hizmet anlayışının bir örneği olan “Üsküdar Kart” projesinde önemli katkıları için Sosyal Belediyecilikte bir marka haline gelen Üsküdar Belediyesi’ne teşekkür ederken, VakıfBank Kredi Kartları Başkanı Nazan Arıca ise “’Üsküdar Kart’ projesinde ayrıcalıklı hizmeti hedefledik. Mayıs ayında verilmeye başlayacak ilk kartlarımız ile Üsküdarlıları sunacağımız hizmet ve fırsatlarla şaşırtmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
Bu haber 1206 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER