Cüngüş Çaybaşı Derneğinde CHP Toplantısı.

Cüngüş Çaybaşı Derneğinde CHP Toplantısı.

Tarih 20 Nisan 2011, 12:38 YazdırBu haberi yazdır

19 Nisan da Merkezi Küçüksu da bulunan Cüngüş ilçesi Çaybaşı dernek merkezinde Chp milletvekillerinin de katılımı ile toplantı yapıldı.

Cüngüş Çaybaşı Derneğinde CHP Toplantısı.
19 Nisan da Merkezi Küçüksu da bulunan Cüngüş ilçesi Çaybaşı dernek merkezinde Chp milletvekillerinin de katılımı ile dernek üyeleri ve mahalle sakinlerinin yoğun katılımlı bir toplantı yapıldı.
Chp Üsküdar İlçesi üyesi olup CHP 1.bölge listesinden aday olma şansı bulan iki parti meclisi üyesi İhsan Özkes , Mahmut Tanal evvelden Kadıköy ilçe başkanlığı yapmış 11.sıra adayı Kadir Öğüt ,ve eski İl başkanı Elazığ 1.sıra Milletvekili adayı Ali Özcan Üsküdar İlçe Başkanı Mustafa Çetinkaya Kadın kolları başkanı Mezbure Keleş İlçe Belediye meclis üyeleri ilçe yöneticileri ve mahalle başkanları katıldılar.
İlçe Başkanı Mustafa Çetinkaya son günlerde yaşanan siyasi gelişmeler ve adaylıkların YSK tarafından engellenmesi konusundaki eleştirilerini dile getirdi mikrofonu Milletvekili adayı avukat Mahmut Tanal a verdi , o da güneydoğu ve güncel siyaset konuları hakkında özellikle YGS sınavı ve ÖSYM nin yaptığı hataları eleştirdi sınav bittiği halde cezaevlerinde sınav geç bitti T.v. ler de sınav çözümü devam ediyordu. Bu günlere kadar sınav yolsuzlukları bu denli görülmemişti hep bunların döneminde oldu.Başbakan vatandaşlar arasına kin ve nefret duyguları ekmemeli dedi.
Ardından söz alan CHP 1. Bölge 6.sıra milletvekili adayı İhsan Özkes “Chp ve başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu dil ve inanç üzerinden siyaset yapmıyor. Başbakan one minute diyor ama Yahudilerden üstün hizmet madalyası almayı da ihmal etmiyor  T.B.M.M. de İsrail başkanını konuşturuyor bunlar çelişki değilmidir ?” dedi.
Ardından Milletvekili adayları Ali Özcan ve Kadir Öğüt de konuşmalar yaptı ardından Üsküdar Chp ye Ak Partiden ve dernek üyelerinden  katılanlara rozetleri takıldı.
 
Bu haber 1147 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER