
ÇENGELKÖY MASTERLARDAN GÜRKAN HELVACIOĞLU LİGİNE MUHTEŞEM BAŞLANGIÇ
İstanbul Veteran Futbol Ligi tarafından organize edilen ve adına elim kazada kaybettiğimiz GÜRKAN HELVACIOĞLU’nun da adının verildiği Master Ligi 16 Ekim 2021 Günü başladı.
ÇENGELKÖY MASTERLARDAN GÜRKAN HELVACIOĞLU LİGİNE MUHTEŞEM BAŞLANGIÇ
İstanbul Veteran Futbol Ligi tarafından organize edilen ve adına elim kazada kaybettiğimiz GÜRKAN HELVACIOĞLU’nun da adının verildiği Master Ligi 16 Ekim 2021 Günü başladı. Grupta semtimizin simge takımlarından olan ÇENGELKÖY MASTERLAR’ın yanı sıra Şilespor Masterlar, İstanbul Rize Masterlar, Sasider Masterlar, Sarıgazi Masterlar, Bosphorus Masterlar, Kirazlıtepe Masterlar ve Beykoz Masterlar mücadele ediyor.
Maç öncesinde elim kazada araçta bulunan takımın en önemli oyuncularından Muhterem İzgi’yi evinde ziyaret eden takım arkadaşları, mutlaka kazanarak başlayacaklarını belirterek galibiyeti de kendisine armağan edeceklerini ilettiler. Sonrasında İlk maçına Şile deplasmanında çıkan ÇENGELKÖY MASTERLAR takımımız, baştan sona üstün bir oyun ortaya koyduğu maçı Erdem Beşler, Özay Özütok ve Murat Kesim’in golleriyle 3-0 kazanarak lige süper bir başlangıç yaptı.
Maçın ardından takımın Yönetim Sorumlularından Ergün Yalçın bütün takıma maç ve galibiyet yemeği verdi. Yönetici Ergün Yalçın yaptığı açıklamada; “İlk maçı kazanarak lige girmek önemli idi. Tüm arkadaşlarım ve hocamız elinden geleni yaptı ve tüm lig boyunca bunu devam ettireceklerine inancımız tam. Herkesin emeğine, ayağına sağlık” dedi.
Takım oyuncularından Semih Gökmen de görüşlerini “ Güzel maç oldu, kazanarak başladığınızda her yönden pozitif oluyorsunuz. Tüm takıma ve emeği olanlara teşekkür ediyorum” diyerek belirtti.
Takımın diğer oyuncularından Salih Koyun da “Hazırlık maçlarında eksikleri gördük, planlamalarımızı buna göre düzenleyerek başladık ve güzel galibiyet oldu, Çengelköy’ümüz için hayırlı olsun, daha iyi maçlar çıkaracağız” dedi.
Son olarak görüşlerini aldığımız, maçta sakatlığı sebebiyle oynayamayan Deniz Sayın da , “ Ailem Şile’de yaşıyor, ilk maçın burada olması benim için tatlı bir sürpriz oldu. Arkadaşlarım çok iyi mücadele ederek güzel galibiyet aldı. Herkesin emeğine sağlık” diyerek görüşlerini belirtti.
14 Hafta Sürecek ligin ikinci maçında takımımız Beykoz Masterlar ile kendi evinde karşılacak. Bu maç ve lig ile ilgili görüşlerini aldığımız teknik sorumlu Barış Kolgu yaptığı değerlendirmede; “ Yaklaşık 30 kişilik bir ekiple yola çıktık. En önemli konumuz oynayan veya oynamayan arkadaşlarımızın takım bütünlüğü içinde sonuna kadar devam etmesi. Gürkan Helvacıoğlu kardeşimizin adının verildiği bu ligde centilmenlik içinde sonuna kadar Çengelköy semtimize yakışır bir mücadele vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Vakti olan herkesi maçlarımıza bekliyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.
ÜSKÜDAR “KADIN VE ÇOCUK YAŞAM MERKEZİ İLE PSİKOTERAPİ MERKEZİ” CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL’İN KATILIMIYLA HİZMETE AÇILDI

Üsküdar Belediyesi tarafından sıfırdan inşa edilerek yapımı tamamlanan Kadın ve Çocuk Yaşam Merkezi ile Psikoterapi Merkezi CHP Lideri Özgür Özel'in katılımıyla hizmete alındı
Hayırsever İş İnsanı Burhan Makıroğlu'na 2025 Onur Ödülü

Topluma Katkıda Sınır Tanımıyor Üsküdar’da düzenlenen prestijli bir törende, çok sayıda ünlü ismin arasında yer alan Makıroğlu
AK PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE YÖNETİMİ GAZETECİLER İLE BİRARAYA GELDİ

21.Ekim Gazeteciler günü dolayısı ile Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve yönetici arkadaşları Üsküdar Katibim Restoranda basın temsilcileri ile toplantı yaptı.
ÜSKÜDAR’DA GELENEKSEL GEMİ MODELLERİ SERGİSİ AÇILDI

Üsküdar Belediyesi ve Gemi Modelcileri ve Gemi Severler Derneği iş birliğiyle düzenlenen Geleneksel Gemi Modelleri Sergisi
ÜSKÜDAR’DA SAADET RÜZGARI

Saadet Partisi Milletvekili Şerafettin Kılıç, Üsküdar’da bir dizi etkinliğe katılarak Üsküdarlılarla bir araya geldi.
CHP ÜSKÜDAR 39.OLAĞAN İLÇE KONGRESİ YAPILDI

CHP ÜSKÜDAR 39.İlçe kongresi 30.Eylül Salı günü Bağlarbaşı Kültür merkezinde yapıldı.
ATIKSIZ ÜSKÜDAR: KOMPOST PROJESİ BAŞLADI

Üsküdar Belediyesi, semt pazarlarında ortaya çıkan organik atıkları kompost a dönüştürerek doğaya kazandırıyor.
ÜSKÜDAR’DA “SABİHA GÜRAYMAN ETÜT MERKEZİ VE KÜTÜPHANESİ” AÇILDI

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş: “Tüm öğrencilerimiz için, ama en çok da kız öğrencilerimiz için ilham olmasını diliyorum”
Kentsel dönüşüm imzasında dikkat edilecek hususlar

Kentsel dönüşüm projelerinde hak sahiplerini en çok koruyan unsur, sağlam bir sözleşme oluyor.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR GOFİ HOUSE CAFE SPONSORLUĞUNDA SÜPER AMATÖR HEDEFİ İLE SEZONA BAŞLIYOR

Geçen sezon namağlup şampiyon olarak 1.Amatör lige yükselen semtimizin en önemli kulüplerinden olan Küçüksu Rasathane Spor, yeni sezona da yine çok iddialı şekilde hazırlandı.





