
ÇENGELKÖY MASTERLER LİGE HAZIRLANIYOR...
ÇENGELKÖY MASTERLAR sezon hazırlıklarına Beylerbeyi Türkiye Futbol Federasyonu tesislerinde ara vermeden devam ediyor.
ÇENGELKÖY MASTERLER LİGE HAZIRLANIYOR...
İki yıllık aradan sonra tekrar lige katılma kararı alan semtimizin sembol takımlarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ÇENGELKÖY MASTERLAR sezon hazırlıklarına Beylerbeyi Türkiye Futbol Federasyonu tesislerinde ara vermeden devam ediyor.
Hazırlık çalışmalarının devamında artık hazırlık maçlarına da başlayan takımımız, ilk maçını Sivas Masterlar takımı ile yaptı.
Son derece dostluk ve centilmenlik havasında geçen maçın başından sonuna üstün bir futbol oynayan ÇENGELKÖY MASTERLAR takımı maçı Melih Sönmez, Cengiz Çakır, Nedim Saydam, Serhat Özçelik ve Semih Gökmen’in iki golüyle 6 -2 kazandı. Maç boyunca oyun anlamında üstünlüğü Teknik Sorumlu Barış Kolgu’yu memnun etti. Bu maçın ardından Üsküdar Masterlar takımı ile yeni bir hazırlık maçına çıkan takımımız ilk yarısını Nedim Saydam’ın iki ve Engin Çetinkaya’nın golleriyle 3-1 önde kapadığı maçta yaşadığı talihsiz sakatlıklar sebebiyle ikinci yarıda elinden gelen mücadeleyi vermesine rağmen maçın 3-3 beraberlikle bitmesine engel olamadı. Maçların genelinde rakiplerinden daha üstün futbol oynanması teknik heyeti lig için umutlandırdı. Özellikle Üsküdar Masterlar maçında sonradan oyuna giren, sakatlığı geçen Gökmen Serdar’ın çok uzun bir aradan sonra takımla birlikte maça çıkabilmesi bütün takım tarafından sevinçle karşılandı.
Maçlardan sonra kısa bir değerlendirme yapan takımın önemli oyuncularından Muharrem Bilir, “Hazırlıklarımız ara vermeden devam ediyor, hazırlık maçlarında eksiklerimizi görüyor ve bir sonraki maça bu eksiklerimizi tamamlayacak şekilde çıkmaya gayret ediyoruz. İnşallah lige kadar tam hazır olacak ve sakatlanan arkadaşlarımızın da aramıza katılmasıyla tam şekilde çıkacağız. Lige katılmamız bizim için manevi olarak çok önemli, bu maneviyata saygı göstererek çıkacağız ama sahada herkes elinden geleni fazlasıyla yapacak” şeklinde konuştu. Ayrıca yine takımın uzun zamandır önemli oyuncularından biri olan ve Çengelköyspor altyapısından yetişen Tolga Kalaycı’da yaptığı değerlendirmede, “Hazırlık maçlarında önemli olan eksiklerimizi görmek. Bu doğrultuda elimizden geleni yapıyoruz. Lig maçlarının havası başka olacak ama ÇENGELKÖY semtine yakışır mücadelemiz ile sahada olacağız. Vakti olan herkesi bu keyifli maçları izlemeye davet ediyoruz” dedi.
Son olarak görüşlerini aldığımız oyuncularımızdan Evren Ekşioğlu, “ Güzel bir takım olduk, hazırlık maçlarında rakibe ve kendi arkadaşına saygılı bir şekilde elimizden geldiğince mücadelemizi veriyoruz. Ligde de başarılı olacağız” diyerek sözlerini noktaladı.
Çengelköy Gazetesi olarak masterlere başarılar diliyoruz, sağlıklı bir sezon diliyoruz.
SANATÇI EMİR CAN İĞREK, ÜSKÜDAR TEBESSÜM KAHVESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Türk müziğinin sevilen isimlerinden Emir Can İğrek, Üsküdar Belediyesi tarafından işletilen Tebessüm Kahvesi’nde çalışan Down Sendromlu gençlerle bir araya geldi.
BOĞAZİÇİ CEMEVİNDE ABDAL MUSA CEMİ YAPILDI

21 aralık Pazar günü mahallelerimizde bulunan canlar Abdal Musa cemi için bir araya geldi.
CHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI GERÇEKLERİ BİLMEYE HAKKINIZ VAR

CHP ÜSKÜDAR İlçe Başkanı Berk Tütüncü ve Üsküdar ilçe yöneticileri Ekrem İmamoğlu ve arkadaşları hakkında iddianamede kanıt yerine ne var adlı basın açıklamasını 22.Aralık öğlen saat 12.00 de Üsküdar İskele meydanında basın ve halka okudu.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR YİNE ŞAMPİYONLUK PEŞİNDE

Geçen yıl A Takım düzeyinde 2.Amatör ligde rekor puan ve namağlup şampiyon olan Küçüksu Rasathane Spor, bu sezon 1.Amatör ligde de şampiyonluk hesapları yapıyor.
BURHAN MAKIROĞLU MİSİAD ÜSKÜDAR ŞUBE BAŞKANI OLDU

Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSİAD) Genel Başkanı Feridun Öncel, Üsküdar MİSİAD Şubesi’ni ziyaret etti.
MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU HIZLA YAPILIYOR

İstanbul sismik risklerin azaltılması ve acil durum hazırlık projelerinden bir tanesi olan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu yapımı mahalle muhtarımız Hilmi Somuncu’nun da gayretleri ile hızla sürüyor.
YAVUZTÜRK MAHALLESİNDE SAR İSTANBUL TEMSİLCİLİĞİ HİZMETE BAŞLADI

Geçen ay Yavuztürk Mahallesi’nde bulunan sitelere gazete dağıtımı yaparken Yeşilyamaç Sitesi dükkanlar sırasında SAR Arama Kurtarma ve Acil Yardım Derneği
ÜSKÜDAR BELEDİYESi’NİN EMEKLİLERE PAZAR ALIŞVERİŞİ DESTEĞİ YENİDEN BAŞLIYOR

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın seçim vaatleri arasında yer alan ve göreve gelmesiyle hayata geçirilen “Emeklilere Pazar Alışverişi Desteği” uygulaması bu yıl da devam ediyor.
Emeklilerin toplam yüzde 70'i 18 bin liranın altında bir gelirle yaşiyor

Maaş tablosunda büyük uçurum: Emeklilerin yüzde 40'ı 17 bin liranın altında yaşam savaşı veriyor. aylik baglama oranlari cok dustu sonuc bu
MEDİVİA SAĞLIK GRUBU MUHTARLARLA BULUŞTU

Yıllardır muhtarlar gününde muhtarları ağırlayan MEDİVİA sağlık grubu ekim ayında Üsküdar’ın muhtarlarını ağırladı.




