
BİZ KAÇ KADINIZ ÜSKÜDAR’DA SAHNE ALDI
28.şubat Perşembe akşamı CUMBAHANE tiyatro grubu Altunizade Kültür merkezinde Biz Kaç Kadınız adlı oyunu tıklım tıklım dolu olarak sahneledi.
BİZ KAÇ KADINIZ ÜSKÜDAR’DA SAHNE ALDI
28.şubat Perşembe akşamı CUMBAHANE tiyatro grubu Altunizade Kültür merkezinde Biz Kaç Kadınız adlı oyunu tıklım tıklım dolu olarak sahneledi.
Oyunu yazan yöneten deniz Tüzün Çengelköy gazetesine yaptığı açıklamada duygularını bizle paylaştı” 28 Şubat 2019, Cumba Kültür Sanat Platformu için önemli bir sınav zamanıydı. Altunizade Kültür Merkezinde sahnelediğimiz yeni oyunumuz Biz Kaç Kadınız? ile seyirci karşısına çıktık bir kez daha.
Her şeyden önce, salonu tamamen dolduran, 247 kişiye, sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca, dekorda kullandığımız malzemeler için Üsküdar Belediyesi, Kültür işleri, Park bahçeler ve veterinerlik müdürlüğüne, Altunizade Kültür Merkezi yönetimi, teknik ekibi ve çalışanlarına teşekkür ederiz.
Oyunumuzun başlaması öncesinde ve sonrasında, salon içi ve dışında misafirlerimizle ilgilenen sevgili dostlar, Esin Olcay Coşkun, Arzu Mamat, Hatice Baltacı ve Kerime Ural Cengiz ile her zamanki gibi yine teknik masayı yöneten ve sahne tasarımını sağlayan Ayşe Güray Koç'a da en büyüğünden teşekkürler.
Ve elbette kocaman bir teşekkür de bana ve Cumba'ya güvenerek tiyatro atölyemiz içinden bir kez daha başarıyla iş çıkarmak için özveri, istek ve emekle çalışan değerli öğrencilerime..
Cumba /Hane Tiyatro Topluluğu bundan böyle de, dostlarının, sevenlerinin ve takipçilerinin beğenisini kazanmak için elinden geleni yapacaktır.
DÜNYA ÇEVRE GÜNÜNDE ÇAKMAKTAN AÇIKLAMALAR

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Harita Mühendisi Hüseyin Çakmak, 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
CHP İstanbul 39 İlçe Başkanı son gelişmeleri ile ilgili basın açıklaması yaptı

22 Mayıs günü İl binasında yapılan açıklama sonrası 23 mayıs akşamı Üsküdar da CHP İlçe Başkanı Berk Tütüncü
AK PARTİ ÜSKÜDAR MAHALLE TARAMALARI DEVAM EDİYOR

Ak Parti Üsküdar teşkilatı İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve yönetici arkadaşları ile beraber sırayla Üsküdar ın mahallelerinde tarama çalışmaları yapıyor.
MİSİAD ÜSKÜDAR BAŞKANI BURHAN MAKIROĞLU’NDAN 19 MAYIS VURGUSU

Misiad (Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği) Üsküdar İlçe Başkanı Burhan Makıroğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda
ÜSKÜDAR BELEDİYESİNDEN ENGELLİ ÇOCUĞU OLAN ANNELERE 7.500 TL NAKİT DESTEK

Üsküdar Belediyesi, ilçede yaşayan engelli bireyler ve ailelerine yönelik destek çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
HER KURBAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA CAN!

28 yıldır kanserle mücadelede öncü rol üstlenen LÖSEV
MHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANLIĞINA MUSTAFA GİDER ATANDI

BAŞKAN Üsküdar’dan Teknoloji ve Siyasete Uzanan Bir Başarı Hikayesi: Mustafa Gider Üsküdar Ülkü Ocakları Başkanlığı dönemindeki vizyoner projeleriyle tanınan Mustafa Gider
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ’IN ACI GÜNÜ, İBRAHİM SERHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın babası İbrahim Serhan, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 66 yaşında yaşamını yitiren Serhan yaklaşık bir yıldır kanser tedavisi görüyordu.
PEŞ PEŞE GELEN OKUL SALDIRILARI KOPYA DAVRANIŞ ALARMI!

Çocuk ve Ergen Psikoloğu Buse Başakgil: Olayların görünür olması risk altındaki bireylerde model alma ve ‘duyarsızlaşma’ etkisi yaratabiliyor
Üsküdar Belediye Başkanı Dedetaş'tan operasyona ilişkin açıklama: Hiçbir hizmet cezasız kalmıyor

Üsküdar Belediyesi'ne yönelik usulsüzlük ve rüşvet iddialarına ilişkin düzenlenen operasyona ilişkin Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, göreve geldikten sonra imar ve yapı ruhsatı işlemleri kapsamında herhangi bir bağış ya da katkı talebinin kesin olarak yasaklandığını söyledi.




