
DSP Üsküdar adayı Naim Er oldu
DSP Üsküdar İlçe Başkanlığı 16.02.2019 Cumartesi günü Üsküdar yerel basın temsilcileri ile bir araya gelerek Üsküdar Belediye Başkan adayını tanıttı.
DSP Üsküdar adayı Naim Er oldu
DSP Üsküdar İlçe Başkanlığı 16.02.2019 Cumartesi günü Üsküdar yerel basın temsilcileri ile bir araya gelerek Üsküdar Belediye Başkan adayını tanıttı.
Uzun süredir İlçe başkanlığı görevini sürdüren Naim Er yaptığı açıklamada “Saygıdeğer Basın Mensupları, Belediye Meclis Üyesi adaylarım, Üyelerimiz, sayın Üsküdarlılar hoş geldiniz.
“Üsküdar Kanatlarımızın altında” sloganı ile yola çıkarak 2019 Yerel Seçim çalışmasını Üsküdar’da ilk başlatan siyasi partiyiz.
Bizi Üsküdar’a layık gören Genel Başkanımız Sayın Önder Aksakal ve Parti Meclisimize İl Başkanımız Sayın Çiğdem Mercan hanıma teşekkür ederiz.
Bizler üreten bir kültürden geliyoruz Yerel yönetim olmadan genel yönetim olmaz diyoruz. Üsküdar’ı doğa ile barışık, yaşanabilir bir ilçe yapmaya kararlıyız. Üsküdar’ın tarihi dokusunu öne çıkartarak turizme elverişli hale getireceğiz.
Yerel Basın olmadan Ulusal Basın olamayacağı inancındayız. Basına özgür çalışma olanağı yaratacağız.
Üsküdar Belediyesini aldığımızda derneklere belediye kültür merkezlerini kullanabilme özgürlüğü vereceğiz. Gençlerimize ve kadınlarımıza pozitif ayrımcılık sağlayacağız.
Çocuklarımız ve gençlerimiz başta olmak üzere, toplumun her bireyinde bilimsel merakı ve farkındalığı arttırarak, ülkemizin Bilim ve Teknoloji alanındaki çalışmalarına öncülük edebilecek, katma değeri yüksek teknoloji odaklı çıktılar üretebilen, geleceğe ışık tutan, kendisiyle ve ülkesiyle barışık, değerlerine sahip çıkan bir nesil yetiştirmek için mücadele edeceğiz.
Solu böldürmemek için çok fedakarlık yaptık lakin bizi hiçe sayıp sağ partilere kaydılar. Onlar parti olarak ittifak yaptılar bizde halkla ittifak yapacağız.
1 Nisan sabahı Üsküdar Kanatlarımızın altında olacak, ve diyeceğiz ki gözün aydın Üsküdar ak güvercin geliyor. Güçlendikçe DSP halkın yüzü gülüyor.
Saygılarımla Naim Er Üsküdar Belediye Başkan Adayı “
Ayrıca gazetemize yaptığı açıklama da “. Bu bağlamda ÜSKÜDAR da ikamet eden vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda tam bağımsız, hukukun ve toplumsal adaletin egemen olduğu, yönetime halkın katılımının tam ve eşit sağlandığı bir ÜSKÜDAR vaat ediyoruz. Yerel yönetimin şeffaf, ulaşılabilir, tarafsız, insan odaklı, sosyal ve çözümcü bir yapı alması için ÜSKÜDAR halkının da desteği ile Belediye Başkanlığına adaylığını koyduğumu açıklıyorum.”
SANATÇI EMİR CAN İĞREK, ÜSKÜDAR TEBESSÜM KAHVESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Türk müziğinin sevilen isimlerinden Emir Can İğrek, Üsküdar Belediyesi tarafından işletilen Tebessüm Kahvesi’nde çalışan Down Sendromlu gençlerle bir araya geldi.
BOĞAZİÇİ CEMEVİNDE ABDAL MUSA CEMİ YAPILDI

21 aralık Pazar günü mahallelerimizde bulunan canlar Abdal Musa cemi için bir araya geldi.
CHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI GERÇEKLERİ BİLMEYE HAKKINIZ VAR

CHP ÜSKÜDAR İlçe Başkanı Berk Tütüncü ve Üsküdar ilçe yöneticileri Ekrem İmamoğlu ve arkadaşları hakkında iddianamede kanıt yerine ne var adlı basın açıklamasını 22.Aralık öğlen saat 12.00 de Üsküdar İskele meydanında basın ve halka okudu.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR YİNE ŞAMPİYONLUK PEŞİNDE

Geçen yıl A Takım düzeyinde 2.Amatör ligde rekor puan ve namağlup şampiyon olan Küçüksu Rasathane Spor, bu sezon 1.Amatör ligde de şampiyonluk hesapları yapıyor.
BURHAN MAKIROĞLU MİSİAD ÜSKÜDAR ŞUBE BAŞKANI OLDU

Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSİAD) Genel Başkanı Feridun Öncel, Üsküdar MİSİAD Şubesi’ni ziyaret etti.
MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU HIZLA YAPILIYOR

İstanbul sismik risklerin azaltılması ve acil durum hazırlık projelerinden bir tanesi olan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu yapımı mahalle muhtarımız Hilmi Somuncu’nun da gayretleri ile hızla sürüyor.
YAVUZTÜRK MAHALLESİNDE SAR İSTANBUL TEMSİLCİLİĞİ HİZMETE BAŞLADI

Geçen ay Yavuztürk Mahallesi’nde bulunan sitelere gazete dağıtımı yaparken Yeşilyamaç Sitesi dükkanlar sırasında SAR Arama Kurtarma ve Acil Yardım Derneği
ÜSKÜDAR BELEDİYESi’NİN EMEKLİLERE PAZAR ALIŞVERİŞİ DESTEĞİ YENİDEN BAŞLIYOR

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın seçim vaatleri arasında yer alan ve göreve gelmesiyle hayata geçirilen “Emeklilere Pazar Alışverişi Desteği” uygulaması bu yıl da devam ediyor.
Emeklilerin toplam yüzde 70'i 18 bin liranın altında bir gelirle yaşiyor

Maaş tablosunda büyük uçurum: Emeklilerin yüzde 40'ı 17 bin liranın altında yaşam savaşı veriyor. aylik baglama oranlari cok dustu sonuc bu
MEDİVİA SAĞLIK GRUBU MUHTARLARLA BULUŞTU

Yıllardır muhtarlar gününde muhtarları ağırlayan MEDİVİA sağlık grubu ekim ayında Üsküdar’ın muhtarlarını ağırladı.




