
YAVUZTÜRK MAHALLE BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ


Başkan Türkmen, 6 Şubat Çarşamba akşamı Sancak Düğün Salonu’nda Yavuztürk Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
YAVUZTÜRK MAHALLE BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Başkan Türkmen, 6 Şubat Çarşamba akşamı Sancak Düğün Salonu’nda Yavuztürk Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
Vatandaşlara Mahalle Buluşmaları toplantısında Üsküdar Belediyesi'nin bugüne kadar yaptığı çalışmaları ve yapımı devam eden projelerin yer aldığı sinevizyon gösterimi yapıldı.
Yavuztürk Mahallesi sakinleri ile yapılan buluşmada Başkan Türkmen konuşmasına, “Sevgili Yavuztürk Mahallesi’nde ikamet eden hemşehrilerim mahalle buluşmamıza hoş geldiniz.” diye başladı.
Başkan Türkmen daha sonra vatandaşlardan imar hakkında gelen sorulara yanıt verirken şunları söyledi; “Biz göreve geldiğimizde sıkıntılar, sorunlar vardı. Çözeceğiz dedik. 2014 yılından itibaren 2016 yılının Eylül ayına tam anlamıyla “Üsküdar’da bir imar ihtilâli yaptık.” Bu işin teknik anlamda uzmanı olanlar da bizle aynı kanaatte. Öyle kimsenin kolay kolay gerçekleştiremeyeceği bir imar planı yaptık. Aynı zamanda Üsküdar’da şu anda imarı en iyi ve en çok olan Yavuztürk Mahallesi’dir. Aslında yaşanılan sıkıntılar belediyeden kaynaklı olmuyor. Asıl sebep tapular, hisseli tapular mevcut. Tapular hisseli olunca ne yazık ki tek başınıza karar verip, evi yapamıyorsunuz.” diye konuştu.
Başkan Türkmen, daha sonra açılışı yapılan Nakkaştepe Millet Bahçesi, Valide Sultan Gemisi, Engelsiz Yaşam Merkezi ve Nevmekân Sahil gibi önemli eserlerden de bahsetti.
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen konuşmasının ardından vatandaşlardan gelen soru, dilek ve şikâyetleri dinleyerek istişare etti.
BTP ÜSKÜDAR MADDE BAĞIMLILIĞI VE SANAL KUMAR UYARISINDA BULUNDU
BTP Üsküdar ilçe Başkanı Yunus Ballı ve yönetici arkadaşları Üsküdar’ın çeşitli mahallelerinde Madde bağımlılığı ve sanal kumar bağımlılığına dikkat çekmek için broşür çalışmalarına devam ediyor.
ÜSKÜDAR BAĞLARBAŞI KÜLTÜR MERKEZİ YENİ YÜZÜYLE KAPILARINI AÇTI
DEDETAŞ " 31 Mart seçimlerinden sonra görevi devraldığımız günden beri tahakkuk etmiş olan tüm SGK ve vergi borçlarını ödedik."
ÜSKÜDAR’DA OTİZM FARKINDALIK ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Üsküdar Belediyesi tarafından Otizm Farkındalık Haftası kapsamında “Farklılıklar Bize Renk Katar” sloganıyla etkinlik düzenlendi.
BOĞAZİÇİ ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİ GENEL KURULU YAPILDI
23 MART Pazar günü dernek üyelerinin yoğun katılımı ile saat 14.00 de başladı, katılan üyeler yoklama cetveline imzalarını attılar.
TÜED'den 2000 sonrası emeklilere intibak talebi
Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), emekli aylıklarında oluşan eşitsizliklerin giderilmesi için 2000 sonrasında emekli olanlara intibak yapılmasını talep etti.
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI DEDETAŞ, CHP’NİN CUMHURBAŞKANLIĞI ÖN SEÇİMİNDE OYUNU KULLANDI
Sinem Dedetaş: “Özellikle dayanışma sandıklarında yüksek bir katılım var, bütün ilçelerde takip ediyoruz. Örgütümüze tüm hazırlıkları için teşekkür ediyoruz.
ÇENGELKÖY BP PETROL OFİSİ OLDU...
Çengelköy de yılladır BP markası ile halka hizmet eden KARAKAŞ petrol şirketin Petrol Ofisine devredilmesi ile beraber artık yeni markası ile yoluna devam edecek.
SAADET ÜSKÜDAR İFTAR BULUŞMASI
Saadet Partisi Eski Belediye başkanı Yılmaz Bayat ve İlçe başkanı Hakan Tevfik Erdağı Üsküdar' ın muhtarlarıyla 11.Mart akşamı Üsküdar ilçe binasında iftarda buluştu.
ÇENGELKÖY DUDULLU 1-1
Son maça grup ikincisi olarak çıktık berabere kaldığımız halde ligi dördüncü bitirdik.
BURHAN MAKIROĞLU GAZETECİLER İLE İFTARDA BULUŞTU...
Üsküdar’ın tanınan iş insanı Burhan Makıroğlu Gazetecilerle 8.Mart akşamı iftarda buluştu.