
BAŞKAN TÜRKMEN NAKKAŞTEPE'DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in, sosyal medyada yaptığı "Tüm vatandaşlarımızı Millet Bahçemize bekliyoruz. Çaylar, simitler bizden börekler, çörekler sizden" çağrısının ardından Üsküdarlı vatandaşlar Nakkaştepe Millet Bahçesi'ne akın etti.
BAŞKAN TÜRKMEN NAKKAŞTEPE'DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in, sosyal medyada yaptığı "Tüm vatandaşlarımızı Millet Bahçemize bekliyoruz. Çaylar, simitler bizden börekler, çörekler sizden" çağrısının ardından Üsküdarlı vatandaşlar Nakkaştepe Millet Bahçesi'ne akın etti.
Vatandaşlarla Nakkaştepe Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen buluşmaya Başkan Türkmen'in yanı sıra İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ve Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan'da katıldı.
Başkan Türkmen yaptığı konuşmada, "Sizlerle bu güzel Millet Bahçesi'nde buluşmak çok güzel. Üsküdar'lıların böyle bir bahçesi olması çok daha özel ve güzel. Biliyorsunuz karne tatiline girdik. Bugün çocuklarınız ile buraya gelerek, çocuklarınıza en güzel hediyeyi verdiniz." diye konuştu.
Başkan Türkmen, Milletvekili Boyraz ve İlçe Başkanı Pehlivan vatandaşlarla tek tek ilgilenerek sohbet etti ve daha sonra Nakkaştepe'ye gelen vatandaşlara çay ve simit ikram ettiler.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN RAMAZAN AYINA KAPSAMLI HAZIRLIK

Üsküdar Belediyesi tarafından Ramazan ayına ilişkin hazırlıklar kapsamında iftar alanları kurulurken, Ramazan kolileri dağıtılmaya başlandı.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE DESTEK

Sosyal Belediyecilik anlayışı adına Üsküdar Belediyesi, eğitim alanında yaptığı projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor.
AK Parti Üsküdar Teşkilatı Bahçelievler Çalışmaları

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve beraberindeki 6 ayrı ekip, geniş kapsamlı mahalle taramaları çerçevesinde Bahçelievler Mahallesi’nde saha çalışması gerçekleştirdi.
ÜSKÜDAR’DA SEVGİ PAZARI 2. KEZ KURULUYOR

Üsküdar Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sevginin iyileştirici gücünü Sevgi Pazarı ile Üsküdar’a taşıyor.
KAYMAKAM ADEM YAZICI BAHÇELİEVLERDEYDİ

Üsküdar kaymakamı Adem Yazıcı sorumlu müdürleri ile beraber Bahçelievler mahallesi muhtarı Zekiye Hoca
ÜSKÜDAR ÇOCUK KÖYÜ YENİLENDİ VE ŞENLİKLERLE AÇILDI

Başkan Sinem Dedetaş: Çocuk Köyü’ndeki, 1200 metrekare büyüklüğünde çocuk oyun alanları ve yaklaşık 11 bin metrekarelik yeşil alanda iyileştirmeler yaptık.
ATA 2 ZÜBEYDE HANIM DURAĞININ YERİ DEĞİŞMELİ

Ata 2 site yönetimi ve mahalle muhtarımız Zekiye Hoca nın gündeme getirmesine rağmen ATA 2 Zübeyde Hanım durağı yıllar içinde ATA 2 den uzaklaştıkça uzaklaştı
KIZKULESİ ART GALLERY ÜSKÜDAR DA AÇILDI

Üsküdar merkezde Hakimiyeti Milliye Caddesinde bulunan Kançal iş merkezinin birinci katında 10 Ocak günü Kızkulesi Art Galeri açıldı.
Kamuda Dijital Tebligat dönemi Her vatandaşa zorunlu adres geliyor

Bu öneri yasalaştığında zarflara evlere ve muhtarlıklara gelen tebligatlar tarihe karışacak, her tebligat e posta ile ve mesajla gelecek. Çok geç kalmış bir yasa bu umarız hızla gerçekleşir.
GERÇEK EMEKLİ SAYISI 12.239.971 KİŞİ

Özgür Erdursun, 17 milyon olarak ifade edilen emekli sayısının aslında gerçeği yansıtmadığını belirterek gerçek rakamları açıkladı.




